-20%

Usisavač Bosch BWD421PET mokro-suho usisavanje

  • 3u1 mokro-suhi usisavač
  • Radijus djelovanja: 12 m
  • Veliki kapacitet spremnika: 5l
  • Zapremina posude za prašinu: XL

2.399,00 kn 1.919,20 kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
SKU: 14280 Category:

Prvi Bosch 3u1 mokro-suhi usisavač s kompletom dodataka za ljubitelje kućnih ljubimaca „ProAnimal“ – perite tepihe, pokupite tekućine, usisavajte podove.

Dugi kabel i 12-metarski radijus rada smanji neugodno mijenjanje utičnica.
Rjeđe mijenjanje vrećice za prašinu i niži trošak zahvaljujući 3,5 litara velikom volumenu vrećice za prašinu.

Dodatna oprema posebno osmišljena za suho i mokro čišćenje.

Uobičajeno su za suho i mokro čišćenje potrebni različiti uređaji. Usisavač AquaWash&Clean uključuje raspon posebne dodatne opreme za suho i mokro čišćenje. Sada možete prati tepihe i tapecirano pokućstvo, sakupljati tekućine i usisavati tvrde podove i tepihe – samo s jednim usisavačem.

Za učinkovitije čišćenje, posebice tepiha.

Čišćenje tepiha može biti izazovno. Turbo četka temeljito uklanja vlakna, niti i dlaku s tepiha. Zahvaljujući njenoj okretnoj četki visoke brzine, ona ravna sabijene i polegnute dlake tepiha i učinkovitije ih čisti.

Higijensko i temeljito čišćenje madraca.

Madracima je uvijek potrebno higijensko čišćenje. Četka za madrace posebice je osmišljena za temeljito čišćenje madraca, a kreće se s lakoćom čak i preko plahti. Četka se može oprati u perilici posuđa, čime jamči higijensko čišćenje.

Dugotrajnije čišćenje bez pražnjenja spremnika.

Želite li prati sve svoje tepihe i tapecirano pokućstvo u svojem domu? Zahvaljujući velikom spremniku za vodu od 5 litara možete čistiti dulje bez prekida. Kada je to potrebno, spremnik možete jednostavno odvojiti i isprazniti.

Usisavač Bosch BWD421PET mokro-suho usisavanje