Usisavač bez vrećice Karcher VC3 Premium

  • Snaga – 700 W
  • Volumen spremnika za nečistoću (l) – 0,9
  • HEPA 13 filtar

1.104,20 kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
Category:

Usisavač bez vrećice Karcher VC3 Premium

Konstruiran za raznovrsne primjene u stanovima i manjim kućama: kompaktni usisavač VC 3 Premium s multiciklonskom tehnologijom. Usisavač bez vrećice čini zamjenu i kupnju skupih filtarskih vrećica suvišnom, budući da se nečistoća sakuplja u prozirnom spremniku.

Dodatno je opremljen mlaznicom za parket, a učinkovito čisti ne samo tvrde podove i tepihe, već zahvaljujući mlaznici za fuge i kistu za namještaj temeljito čisti također i uske međuprostore i osjetljive površine.

Posebno ugodno za alergičare: VC 3 Premium također ima HEPA higijenski filtar, koji pouzdano filtrira najsitnije nečistoće, kao što su pelud i druge čestice koje izazivaju alergije. A u slučaju prekida rada usisavač možete brzo i sigurno postaviti u parkirni položaj.

Multiciklonska tehnologija

Nije potrebno naknadno kupovanje skupih filtarskih vrećica ni njihova naporna zamjena. Spremnik za nečistoću jednostavno se može oprati vodom.

HEPA 13 filtar

Pouzdano filtrira najsitniju nečistoću kao, primjerice, pelud i druge čestice koje izazivaju alergije. Čist izlazni zrak – za dravu klimu stanovanja.

Odvojiva podna mlaznica

Mogućnost postavljanja dodatnog pribora za idealno čišćenje svih područja u kući.
Usisavač bez vrećice Karcher VC3 Premium