Tripollar Stop V uređaj za obnovu kože crni

  • Tripollar STOP V usporava znakove starenja kože
  • Djeluje na tonus mišića i potiče lučenje kolagena, što rezultira čvršćom, zategnutom kožom te smanjuje udubine na površini kože
  • Jamstvo 2 godine

3.999,00 kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
SKU: 11227 Category:

Tripollar Stop V uređaj za obnovu kože

INOVATIVNI PREMIUM UREĐAJ ZA OBNAVLJANJE STANICA KOŽE!

Tripollar STOP V  uređaj namijenjen je za tretman lica.

Najnapredniji je sustav kućne uporabe za zatezanje, učvršćivanje i zaglađivanje kože lica te služi prvenstveno za obnavljanje stanica kože kako bi vaša koža doživjela profesionalan estetski tretman koji si sami možete priuštiti.

Tripollar STOP V uređaj temelji svoj rad kombinaciji dvije popularne tehnologije u svijetu estetike, odnosno Tripollar RF tehnoogiji i DMA tehnologiji koji simultano djeluju na neinvanzivnu produkciju kolagena u sloju kože i mišiću aktivaciju.

Tripollar RF tehnologija ispušta frekvencije direktno u srednji sloj povećavajući i ubrzavajući prirodan slijed proizvodnje kolagena u koži, dok DMA targetira SMAS tkivo , odnosno 3. sloj tkiva lica koji dolazi ispod površine kože i potkožne masti. DMA je jedinstvena tehnologija koje cilja mišićne kako bi se poboljšao i povećao  tonus mišića.

Prva tehnologija koja simultano uz RF tretira mišićno tkivo te ga obnavlja i aktivira uz nježne kontrakcije koje uključuju ‘face lifting’ efekt.

Uređaj ne invazivno djeluje na tonus mišića i potiče lučenje kolagena, što rezultira čvršćom, zategnutom kožom te smanjuje udubine na površini kože. Tripollar STOP V je namijenjen za tretiranje površine kože lica