Trimer za bradu/kosu Panasonic ER-GY60-H503

  • Precizno za bradu, nježno za tijelo
  • Dizajn u obliku slova i – idealan za detaljno podrezivanje i jednostavno brijanje
  • Ultratanka oštrica za temeljito i nježno brijanje
  • Brijanje na mokro/suho s vodootpornim dizajnom

672,00 Kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
Compare

Precizno za bradu, nježno za tijelo

Stiglo je novo doba brijanje brade i dlačica na tijeli, zahvaljujući uređaju i-Sharper. Jedinstvena bočna oštrica nudi preciznost bez premca kod oblikovanja brade. Zaobljeni rubovi oštrice čine podrezivanje dlačica na tijelu nježnim i jednostavnim. S nastavcima u obliku češlja za bradu i tijelo, precizni nastavak i nastavak za zaštitu kože.

Dizajn u obliku slova i – idealan za detaljno podrezivanje i jednostavno brijanje

Nadahnut brijačkom britvom, inovativan trimer u obliku slova i iznimno je jednostavan za upotrebu i omogućuje detaljno podrezivanje Oštrica je vidljiva što omogućuje precizno oblikovanje brade. Dizajn u obliku slova i omogućuje pomicanje i usmjeravanje trimera prstima tako da je lakše dosegnuti teško dostupna mjesta.

Nastavak češlja za podrezivanje na ravnomjernu duljinu

Upotrebom nastavka češlja možete ravnomjerno podrezati bradu na željenu duljinu. Duljina se može podesiti s pomoću kotačića od 20 koraka od 0,5-10 mm u razmacima od po 0,5 mm.

Precizno oblikovanje s nastavkom za detaljno oblikovanje

Dolazi s nastavkom za detaljno oblikovanje širokim 0 mm koji omogućuje nevjerojatno precizno završeno oblikovanje. Posebno je praktičan kod uređivanja kozje bradice ili brkova, područja kod kojih je lako pogriješiti prilikom podrezivanja.

Tehnologija oštrica sa zaštitom kože

Oštrica ima zaobljene rubove i uske otvore. Zahvaljujući uskim otvorima, koa se minimalno zahvaća i oštećuje. A budući da su rubovi zaobljeni, nema puno stimulacija kože tako da možete uživati u nježnom brijanju uz minimalne iritacije.

Ultratanka oštrica za temeljito i nježno brijanje

Ultratanjka oštrica trimera omogućuje temeljito podrezivanje na duljinu od samo 0,1 mm. Za razliku od britvice, dlačice se izravno o lako uklanjaju bez potrebe pjene za brijanje.

Brijanje na mokro/suho s vodootpornim dizajnom

Čišćenje vodom za lakše održavanje