-5.6%

Toshiba 32″ HD LED Smart TV 32W3663DG

  • HD (High Definition) Ready, Smart TV
  • 3x HDMI™, 2x USB, 1x Scart
  • USB Snimanje
  • Jamstvo 2 godine

1.799,00 Kn 1.699,00 Kn

Raspoloživo: Nema na zalihi
Categories: , Tags: , ,

Toshiba 32″ HD LED Smart TV 32W3663DG

HD Ready

Za gledanje televizora s HD kvalitetom slike akcije na zaslonu izgledaju stvarne. Primjetite dodatne detalje u svakoj sceni pomoću autentičnog užitka gledanja.

Toshiba Smart Portal

Na vas čeka potpuno novi svijet zabave na velikom zaslonu televizora tvrtke Toshiba i to sve pomoću jednog klika. Odaberite iz širokog repertoara aplikacija tvrtke Toshiba za glazbu, videozapise, televiziju i društvene mreže. Pmoću usluga NetflixⓇ and YouTube™ imate mnoštvo 4K sadržaja. A pomoću Opera TV-a možete otkriti još više različite zabave.

WLAN

WLAN preobražava vaše televizor i trenutno vas povezuje s vanjskim svijetom. Uživajte u glazbi i zabavi ili provjerite i ažurirajte svoj status na društvenim mrežama.

Videozapisi na zahtjev

Ne propustite niti jedan svjetski video-hit i YouTube™ senzacije. Na lokalnim i svjetskim video-aplikacijama možete gledati beskonačno puno sadržaja.

NetflixⓇ

Otkrijte gumb NetflixⓇ na daljinskom upravljaču i prebacite se iz jedne u drugu avanturu

Dijeljenje zaslona

Podijelite svoje najznačajnije uspomene. Pirkaz fotografija s vašeg pametnog telefona ili tableta na velikom zaslonu televizora tvrtke Toshiba.

USB

Kada priključite USB uređaj za pohranu na vaš televizor tvrtke Toshiba možete reproducirati sve preuzete glazbene zapise i filmove na velikom zaslonu.

Brand

Toshiba

Model

32W3663DG

Dijagonala

32″ / 82cm

Razlučivost

1366 x 768

Smart

Da

Tuneri

DVB-T2/C/S2 HEVC

Dimenzija (ŠxVxD) cm

89x735x438mm

Energetska klasa

A+

Jamstvo

2 godine

Back to top