Super Mario All Stars 3D Nintendo Switch

449,00 kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
SKU: 14208 Category:

 

Otkrijte tri najveće Mariove pustolovine u 3D-u uz Super Mario 3D All-Stars na Nintendo Switchu! Ovaj posebni paket uključuje igre Super Mario 64, Super Mario Sunshine i Super Mario Galaxy, sve optimizirano za Nintendo Switch s ažuriranom grafikom, Joy-Con kontrolama, kao i glazbom koja sadrži 175 epskih zvučnih zapisa iz sve tri igre. Igrajte tri najveće Mariove avanture na 3D platformi, kod kuće ili u pokretu u jednom paketu na Nintendo Switch sustavu! Uskočite u legendaran Super Mario 64, vratite boje i Super Mario Sunshine i letite s planeta na planet u Super Mario Galaxy.

Igrajte tri najveće Mariove avanture na 3D platformi – sve u jednom paketu!
Igrajte tri klasične igre kod kuće ili u pokretu – sve u jednom paketu na Nintendo Switch ™ sustavu! Uskočite u slike u Super Mario 64 ™, očistite goog poput boje u Super Mario Sunshine ™ i letite s planeta na planet u Super Mario Galaxy ™.
Trčite, skačite i ronite s lakoćom!
Natjerajte Maria da se kreće pomoću kontrolera Joy-Con ™ sustava Nintendo Switch. Također možete predati Joy-Con kontroler prijatelju da igra Super Mario Galaxy igru u Co-Star načinu rada! Mariovi pokreti ujednačeni su kao i uvijek do sad, s HD rezolucijom za svaku igru, uz zadržavanje izgleda i izgleda originala.
Slušajte bezvremenske Super Mario melodije
Slušajte ukupno 175 kultnih melodija iz sve tri igre! Bez obzira želite li ustati i plesati ili si odvojiti minutu za opuštanje – ova kolekcija sadrži glazbu koja odgovara vašem raspoloženju!
• Otkrijte (ili ponovno otkrijte) tri najpoznatije Mariove pustolovine na 3D platformi, sve u jednom paketu, dostupnom na Nintendo Switch ™ sustavu. Iskusite prvi Mariov nalet na 3D platformiranje u igri Super Mario 64 ™, izvorno objavljenoj 1996. Skočite u zid, preokrenite se, pa čak i letite dok istražujete slike i sakupljate Power Stars kako biste spasili princezu Peach!
• Upijte sunce u igri Super Mario Sunshine ™, izvorno objavljenoj 2002. godine, i raspršite goop svojim prijateljem koji curi iz vode, FLUDD! Morat ćete prikupiti Shine Sprites i očistiti slikoviti otok Delfino od onečišćenja – samo pripazite na Bowser Jr.
• Prkosite gravitaciji dok istražujete svemir u igri Super Mario Galaxy ™, izvorno objavljenoj 2007. godine! Pomozite Rosalini da obnovi svoj brod skupljajući Power Stars i spasiti princezu Peach. Lagano protresite Joy-Con ™ kontroler da biste aktivirali Mario-ovu sposobnost okretanja ili dodajte Joy-Con kontroler prijatelju za dodatnu pomoć u načinu rada Co-Star *.
• Čak i kad ne svirate, možete uživati u zvukovima po kojima su ti svjetovi (i galaksije!) Tako poznati. Uz tri igre, moderne nadogradnje i način reprodukcije glazbe, ova je kolekcija ispunjena zabavom kako za nove igrače, tako i za 3D majstore Mario platforme.