-11.5%

Sony set zvučnika za kućno kino SSCS310CR.CE7

  • Svestrana 5-kanalna konfiguracija surround zvuka
  • 2 samostojeća od 145 W, 1 središnji od 145 W, 2 surround od 100 W
  • Kućišta s tehnologijom Bass Reflex za niske tonove bez iskrivljenja
  • Prednji zvučnici sadrže super visokotonce širokog područja disperzije

2.599,00 kn 2.299,00 kn

Raspoloživo: Nema na zalihi
SKU: 5239 Categories: , , Tags: , ,

Sony set zvučnika za kućno kino SSCS310CR.CE7

Savršen partner za vaš sustav kućnog kina

Otkrijte značenje prožimajuće zabave. Ovi su zvučnici sjajni partneri vašem sustavu kućnog kina; snažni samostojeći zvučnici udahnut će nov život vašim filmovima i glazbi, a zasebni surround zvučnici omogućavaju reprodukciju sveobuhvatnog zvuka.

Unaprijedite doživljaj gledanja uz surround zvuk iz 5 zvučnika

Uživajte u prirodnoj dubini i potpunoj čistoći svojih zvučnih zapisa. Ovaj paket zvučnika za kućno kino sastoji se od dva samostojeća zvučnika, dva satelitska zvučnika i jednog malog središnjeg zvučnika koji će vaš prostor ispuniti zvukom. Prednji zvučnici imaju dva MRC woofera, super visokotonac i mekani kalotni visokotonac, što ih čini izvrsnim izborom za gledanje filmova i slušanje glazbe.

Super-visokotonci za prodorne visoke tonove

Uživajte u čistim visokim tonovima glazbe ili razgovora. Super visokotonci široke disperzije ugrađeni u prednje zvučnike stvaraju široko zvučno polje čija se kvaliteta odražava u cijeloj prostoriji. Tonovi visoke frekvencije reproduciraju se uz jasnoću i detalje zvuka visoke rezolucije pa ćete moći uživati u zvuku izuzetne kvalitete bez obzira na mjesto na kojem sjedite.

Stožac s celularnom membranom ojačanom silikatima za zvuk bez izobličenja

Uživajte u snažnijim, jasnijim basovima. Mnogi zvučnici koriste papirnate membrane koje se s vremenom saviju i oslabe, što dovodi do većeg izobličenja zvuka. Wooferi s membranom s vlaknima ojačanima silikatima (MRC) čvrsti su i zadržavaju oblik čak i kada se pomiču pri visokom tlaku i brzini, tako da bas možete pojačavati bez narušavanja kvalitete zvuka.

Vrhunski priključci jamče čistu zvučnu sliku

Loše veze između komponenti mogu znatno utjecati na ukupnu kvalitetu zvuka. Naši zvučnici za kućno kino koriste vrhunske priključke za smanjivanje izobličenja koji će vam omogućiti da u svojim zvučnim zapisima uživate uz onu razinu detalja koju zaslužuju.

Brand
Model
Jamstvo
Dimenzija (ŠxVxD) cm