-26.3%

Sony MHCV11.CEL kućni audio sustav

  • Analogni audio izlaz (1), Analogni audio ulaz (1), Ulaz za mikrofon 2 (6φ), USB ulaz (1)
  • Bluetooth
  • Veličina 290 x 600 x 265 mm

1.899,00 Kn 1.399,00 Kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
Compare
SKU: 8976 Categories: ,

Sony MHCV11.CEL kućni audio sustav

Značajke za karaoke omogućavaju vam da pjevate uz pjesme

Karaoke natjecanja s prijateljima jednostavna su. Samo ubacite CD, USB ili pjevajte uz pjesme s web-mjesta YouTube™ putem Bluetooth® veze. Dva ulaza za mikrofone omogućuju udruživanje s prijateljima i organiziranje natjecanja u pjevanju. Ugrađena funkcija za pojačavanje/stišavanje vokala smanjuje glasnoću čak i glasa s CD-a, tako da možete pjevati omiljene pjesme.

Party Chain omogućava proširenje sustava zvučnika

Osigurajte dodatnu snagu sustavu zvuka. Povežite više stereo sustava u lanac za snažniji zvuk. Aktivirajte jedan uređaj kao glavni te uskladite glazbu s drugim sustavima u lancu.

Prilagodite postavke s pomoću aplikacije Sony | Music Center

Preuzmite kontrolu nad postavkama uz aplikaciju Sony | Music Center (prijašnjeg naziva SongPal). Jednostavno je preuzmite na pametni telefon i bežično upravljajte glazbom. Možete prilagoditi postavke zvuka, odabrati omiljene popise za reprodukciju s telefona ili USB-a i označiti sljedeću pjesmu za reprodukciju, a da pritom ne morate biti u DJ kabini.

Svjetla na zvučniku stvaraju pravu atmosferu za zabavu

Poboljšajte ugođaj plavim osvjetljenjem zvučnika.

Kompaktan dizajn za maksimalno olakšano nošenje

Zahvaljujući kompaktnom dizajnu možete ga ponijeti i pokrenuti zabavu bilo gdje. Bez obzira na to jeste li s prijateljima kod kuće ili planirate zabavu organizirati negdje drugdje, kompaktan dizajn popraćen je i praktičnom ugrađenom ručkom za nošenje.