Sony HTCT390.CEL soundbar

  • 2.1-kanalni Soundbar s tehnologijom Bluetooth®
  • Izlazna snaga 300W
  • Jamstvo 2 godine

2.699,00 kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
SKU: 4689 Categories: , Tags: ,

Sony HTCT390.CEL soundbar

Odaberite snažniji, bolji zvuk

Ovaj tanki 2.1-kanalni zvučnik omogućit će vam da čujete više detalja iz filmova i glazbe. Zvuk snage 300 W ispunit će prostoriju, a bežični niskotonac brine za reprodukciju dubokih i snažnih basova.

Ukupna izlazna snaga od 300 W

Uz nazivnu izlaznu snagu od 300 W, svaka će pjesma, emisija i film oživjeti u glasnoći i kvaliteti zvuka kakvu zaslužuju.

2.1-kanalni surround zvuk

Pogonske jedinice na oba kraja tankog zvučnog sustava osiguravaju reprodukciju jasnih srednjih i visokih tonova, a bežični niskotonac ispunit će prostor snažnim basovima.

 

S-Force Front Surround

Naša tehnologija virtualnog surround zvuka postavlja vas usred omiljenih filmova, simulirajući surround zvuk poput onoga u kinu. Bežični niskotonac reproducira snažne basove za glazbene podloge koje ćete moći osjetiti u prostoriji.

Dizajniran da se uklopi u prostor

Zahvaljujući tankom profilu od 5,2 cm (2 inča), HT-CT390 ne zaklanja sadržaj koji gledate. Zidna montaža je jednostavna, a moderan dizajn u crnoj boji jednostavno se integrira s ostalim postavkama vašeg kućnog kina.

Jednostavno montiranje na zid

Prilikom montaže na zid, linije tankog zvučnika prate dizajn televizora.

Niskoprofilni dizajn

Zahvaljujući tankom dizajnu, neće prekriti zaslon televizora, zahvaljujući čemu ćete uvijek moći vidjeti kompletnu sliku.

Bežične i žične veze

Uživajte u kvalitetnijem zvuku zahvaljujući HDMI (ARC), USB, optičkim i analognim priključcima.

NFC i Bluetooth®

Uz Bluetooth® vezu putem NFC povezivanja jednim dodirom usmjeravanje glazbe možete pokrenuti trenutačno.

Uživajte u jednostavnom slušanju uz SongPal

Instalirajte SongPal na pametni telefon sa sustavom Android ili iPhone i upravljajte reprodukcijom glazbe, postavkama uređajima i drugim radnjama – sve putem jedne aplikacije.