-29.2%

Sony HDRCX405B.CEN kamera

2.683,16 Kn 1.899,90 Kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
Compare
SKU: 5038 Category:

Sony HDRCX405B.CEN kamera

Optical SteadyShot™ s načinom rada Intelligent Active

Napredna stabilizacija slike sprječava zamućenje snimki, čak i u uvjetima snimanja gdje uređaj podrhtava ili gdje se ruka trese.

Širokokutni objektiv do 26,8 mm

Bilo da snimate filmove ili fotografije, širokokutni objektiv vodeći u klasi može vam pomoći da obuhvatite više u snimci krajolika i prizorima u zatvorenom kada nemate dovoljno prostora da se odmaknete. Čak i bez širokokutnog konverterskog objektiva, određeni kamkorderi snimaju do širine od 26,8 mm2 (omjer 16:9) u načinu rada za snimanje filmova.

Izvanredna kvaliteta slike

XAVC S format velike brzine u bitovima namijenjen je videografima koji su spremni svoj rad prenijeti na novu razinu. Pružajući nevjerojatnu kvalitetu, XAVC S razvijen je iz XAVC formata koji koriste profesionalni snimatelji i televizijske kuće, a istovremeno koristi naprednu kompresiju podataka za korisniku prilagođene veličine datoteka.

Motion Shot Video

Motion Shot Video reproducira niz dodanih slika koji prate snimljenu akciju u intervalima u djeliću sekunde kako biste ih mogli detaljno analizirati. Tijekom reprodukcije možete prilagoditi interval ili pauzirati radi snimanja i dijeljenja fotografije.

EXMOR R® CMOS senzor

Ovaj veliki, vrhunski senzor poboljšava jasnoću slike, smanjuje šum u mračnim okruženjima i omogućava meko defokusiranje pozadine.

ZEISS objektiv

Dijeleći predanost izvanrednim značajkama i dizajnu, Sony i Carl Zeiss zajedno su razvili objektive koji kombiniraju najbolju moguću optiku s elektronikom vrhunske kvalitete i tehnologijom senzora za Handycam® modele tvrtke Sony.

Procesor slike BIONZ X™

Napredni procesor slike BIONZ X™ pomaže u postizanju prirodnijih, živopisnijih i realističnijih slika, kao i bržoj obradi.

Snimanje fotografija s 9,2 MP

Ponekad vam ne treba, niti želite, videozapis. Postavite video-kameru u način rada za snimanje fotografija i snimajte fantastične i vrlo kvalitetne pojedinačne fotografije s 9,2 megapiksela, tako jednostavno kao da to činite fotoaparatom.

Dual Video Recording

Istovremeno snimajte dva videozapisa – jedan u najvišoj kvaliteti, u formatu XAVC S ili AVCHD, a drugi u formatu mp4. Na taj način imate malu datoteku za trenutačno dijeljenje, kao i datoteku profesionalne kvalitete za dodatno uređivanje.

Progresivno snimanje

Jasni videozapisi, koji sadrže dvostruko više podataka od videozapisa snimljenih u načinu rada isprepletenog videozapisa, mogu se snimati u Full HD rezoluciji pri 60p/50p u načinu progresivnog snimanja. Slike su uglađene poput onih snimljenih pri 60/50 sličica u sekundi, a svaki kadar snima se kao jedna puna slika. Tako fotografija snimljena iz videozapisa snimljenog u progresivnom načinu rada izgleda izuzetno oštra.

Način rada Dual Record

Način rada Dual Record omogućava vam istovremeno snimanje HD videozapisa i slika visoke rezolucije kako biste najbolju snimku snimili na oba načina.

Face Detection

Automatski optimizira fokus, ekspoziciju i boje kako bi se postigli najbolji rezultati. Odaberite osobu kojoj želite dati prioritet tako da jednostavno dodirnete lice te osobe na LCD zaslonu, što je korisno za odabir ključne osobe kada snimate na događaju s mnogo ljudi. Čak i ako subjekt napusti kadar, lice će se zapamtiti i ponovo dobiti prioritet kada se vrati u kadar.

Način rada Intelligent Auto

Ova značajka automatski utvrđuje vrstu prizora koji snimate i optimizira kombinaciju postavki iz tri grupe (lice, scena, podrhtavanje kamkordera). Daje najbolje rezultate za do 90 raznih scena, čak i za noćne te scene s pozadinskim osvjetljenjem. Odabrane postavke prikazuju se kao ikone na LCD zaslonu za jednostavno snalaženje.

Smile Shutter

Budući da su osmjesi prolazni, ova značajka osigurava da se nikada ne izgube. Automatski snimite nasmiješena lica, čak i tijekom snimanja videozapisa.

Picture Effect

Dopustite mašti da zavlada. Picture Effect proširuje uživanje u filmovima i fotografijama tako da omogućava dodavanje do sedam kreativnih efekata (djelomična boja, retro fotografija, meke svjetlije nijanse, monokromatski uz visoki kontrast, fotoaparat igračka, pop boja, efekt postera) bez potrebe za složenim uređivanjem na računalu.