-6.3%

Sony HDRAS50B.CEN akcijska kamera

  • Full HD 60p rezolucija omogućuje snimanje čistih, jasnih slika bogatih boja
  • SteadyShot
  • Jamstvo 2 godine

1.599,00 Kn 1.499,00 Kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
Compare

Sony HDRAS50B.CEN akcijska kamera

Napredno upravljanje i pristupačno korisničko sučelje

Novo, intuitivno korisničko sučelje pojednostavljuje odabir i promjenu značajki. Svi su izbornici lako dostupni. Jednostavno postavite fotoaparat i pronađite savršenu postavku za svoje potrebe snimanja. Fotoaparat se može uključiti/isključiti i pametnim telefonom s aplikacijom PlayMemories Mobil

Uživajte u vrhunskim radnim karakteristikama i sjajnim značajkama

SteadyShot™ omogućava snimanje stabilnih videozapisa, snimanje u uvjetima slabog osvjetljenja, promjenu područja pokrivenosti zahvaljujući novom prilagodljivom vidnom polju te postizanje besprijekorne, vrhunske učinkovitosti uz pomoć sljedećeg trojca: Exmor R® senzor, BIONZ X™ procesor i ZEISS® objektiv.

SteadyShot stabilizira videozap. iz perspektive protagonista

SteadyShot amortizira male vibracije uzrokovane vožnjom bicikla i drugim aktivnostima. Sada možete snimati stabilnije videozapise iz perspektive protagonista, a vaši se gledatelji mogu opustiti i uživati u predstavi.

Za snimanje od zore do sumraka te pri slabom osvjetljenju

Više se ne morate brinuti zbog snimanja u mraku. Možete se osloniti na Exmor R® CMOS senzor za nevjerojatne videozapise na otvorenom, od izlaska do zalaska sunca, a možete snimati čak i prirodna okruženja u zatvorenom.

Exmor R CMOS senzor

Ovaj vrhunski senzor omogućava snimanje u mraku, koristeći tek uzgredno osvjetljenje.

Procesor slike BIONZ X

Snimajte brze pokrete i uglađene akcijske scene brzinom do 50 Mb/s / u Full HD rezoluciji.

ZEISS® Tessar® objektiv

Snimajte pejzaže i zračne snimke zahvaljujući panoramskim kutovima gledanja.

 

Prilagodljivo vidno polje i sloboda zumiranja

Odaberite “Široki” ili “Uski” kut vidnog polja i prilagodite postavke zumiranjem tijekom snimanja. Osigurajte zvjezdanu kvalitetu dramatičnih snimki sportaša i filmaša.

Izradite videozapise s ubrzanim protokom vremena

Odaberite snimanje s ubrzanim protokom vremena i snimajte fotografije u 4K rezoluciji. Zatim pustite da Action Cam Movie Creator (v. 5.1 za Windows, v. 3.1 za Mac) ili Action Cam App (v. 2.0) izrade svoju umjetničku viziju snimke.

Zaigrajte se uz Action Cam i opremu

Uzmite robusni novi Action Cam i zaigrajte se. Zaronite na 60 m (197 stopa) zahvaljujući vodonepropusnom kućištu koje omogućava jednostavan pristup tipkama fotoaparata. Istražujte nadaleko i naširoko, pouzdajući se u zaštitu od udaraca, vlage, hrđe, prašine i pijeska. Snimajte bilo gdje i bilo kad. Uživajte u zabavi!

 

Back to top