Sony DSX-A210UI auto radio

  • EXTRA BASS™ unosi snagu u sve dionice basa
  • Ugrađeno pojačalo proizvodi snagu od 55 W x 4
  • Reproducirajte glazbu iz bilo koje aplikacije s telefona sa sustavom Android

549,00 Kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
Compare
SKU: 7915 Categories: ,

Sony DSX-A210UI auto radio

EXTRA BASS™ unosi snagu u sve dionice basa

Pritisnite tipku EXTRA BASS da biste glazbu obogatili ozbiljnom snagom niske frekvencije. Funkcionira pojačavanjem dionica basa radi reprodukcije dubokih, snažnih basova. Jednostavno pritisnite tipku da biste aktivirali taj način rada i uživajte u dinamičkom zvuku.

Prilagodite zvuk pomoću 10-pojasnog equalizera

Prilagodite reprodukciju zvuka osobnom ukusu putem 10-pojasnog grafičkog equalizera. Pomičite klizače da biste stvorili svoj jedinstveni zvučni prostor ili odaberite neku od 10 unaprijed definiranih postavki. U novom načinu rada za karaoke stišavaju se vokalne frekvencije da biste u automobilu mogli uživati u pjevušenju uz glazbu.

Priključite ručni uređaj putem USB veze

Priključite MP3 reproduktor na prednji USB ulaz da biste pristupili svojoj mobilnoj glazbenoj biblioteci.

LCD zaslon okomitog poravnanja za čitljivost

Zahvaljujući širem kutu gledanja i do pet puta većem kontrastu od standardnog zaslona, zaslon s okomitim poravnanjem uvijek je vrlo čitljiv.

AOA 2.0 omogućuje reprodukciju glazbe iz aplikacija na pametnom telefonu

USB terminal kompatibilan je s protokolom Android Open Accessory 2.0. To znači da putem njega možete reproducirati bilo koju glazbu koja je kompatibilna s pametnim telefonom sa sustavom Android i aplikacijama na njemu. Samo priključite telefon u prednji USB ulaz i pregledavajte popise za reprodukcije na zaslonu telefona.

USB ulaz omogućuje vam reprodukciju glazbe s uređaja iPhone ili iPod

Praktični USB ulaz omogućuje jednostavnu reprodukciju glazbe s uređaja sa sustavom iOS. Jednostavno priključite USB kabel (ne isporučuje se u paketu) i upravljajte osnovnim funkcijama reprodukcije dok gledate informacije o pjesmama na zaslonu.

Daljinski ulaz putem volana koji se može konfigurirati

Želite li umjesto tipki na prijemniku koristiti kontrole na volanu? U kompatibilnim vozilima instalacija je vrlo jednostavna zahvaljujući daljinskom ulazu s volana koji je moguće konfigurirati.

Pojačanje snage 4 x 55 W daje jasan, snažan zvuk

Ugrađeno pojačalo proizvodi snagu od 55 W x 4 (maksimalno na 4 oma) / 20 W x 4 (RMS na 4 oma) i postiže potrebnu jačinu zvuka.

Back to top