-10%

Sony Bravia 75″ LED 4K UHD KD75XE8596BAEP

  • Visok dinamički raspon 4K rezolucije
  • Zaslon TRILUMINOS™
  • Android TV™
  • Jamstvo 2 godine

19.999,00 Kn 17.999,00 Kn

Raspoloživo: Nema na zalihi
SKU: 8961 Categories: , Tags: ,

Sony Bravia 75″ LED 4K UHD KD75XE8596BAEP

Detaljnije, prirodnije, realističnije

Uz 4K HDR Processor X1 koji reproducira sve živopisne uzorke i teksture te postiže nevjerojatnu razinu realističnosti osjećat ćete se kao da u morskom valu čekate da vas zapljusne voda.

Zaslon TRILUMINOS™

Uživajte u živim i realističnim bojama svuda oko sebe. Zaslon TRILUMINOS koristi širu paletu tonova te vjerno prikazuje cijeli raspon sjena i nijansi.

Visok dinamički raspon 4K rezolucije

Kako bi osigurao vrhunsku kvalitetu slike, ovaj televizor spaja vrhunsku 4K jasnoću sa svjetlinom, bojom i detaljnošću visokog dinamičkog raspona (HDR). Nekoć skrivena područja tamnih sjena i jarke svjetlosti sada su jasna i detaljna.

Uživajte u HDR igranju uz PlayStation®

4K HDR televizori savršeni su partneri za konzole PlayStation®4 i PlayStation®4 Pro. Uronite u responzivan doživljaj igranja ispunjen zabavom, realističnim teksturama i iznimno živopisnim bojama.

Usmjerite pažnju samo na sliku

Tanki aluminijski okvir profinjenog dizajna omogućuje vam da ostanete usredotočeni na zaslon ovog predivnog televizora. Tanak izgled nadopunjen je pametnim upravljanjem kabelima koji su skriveni u postolju

Glasom na zabavan način otkrijte nove svjetove

Pronađite sve zabavne sadržaje koje možete zamisliti pomoću upravljanja glasom. Napredno upravljanje glasom na ovom Android TV™-u omogućuje vam brz prikaz filmova i TV serija iz aplikacija te emitiranog sadržaja

Netflix preporučuje naše 4K televizore sa sustavom Android

Netflix na jednostavan način određuje pametne televizore boljih radnih i novih značajki s lakšim pristupom aplikacijama. Uz televizore koje preporučuje Netflix uživat ćete u popularnim emisijama i filmovima pomoću namjenskog gumba i glasovnog upravljanja.

TV videozapisi s uputama

Imate pitanja povezana s postavljanjem i upotrebom televizora ili povezivanjem s drugom opremom? U našim vodičima u obliku videozapisa ti su postupci objašnjeni korak po korak.

 

 

Brand

Sony

Model

KD75XE8596BAEP

Dijagonala

75″ / 190cm

Razlučivost

3840×2160

Smart

Da

Tuneri

DVB-T/T2, DVB-S/S2, DVB-C

Dimenzija (ŠxVxD) cm

167,7 x 96,8 x 5,3 cm

Energetska klasa

A+

Jamstvo

2 godine

Back to top