-3.3%

Sony BDV-E4100.CEL kućno kino

  • 5.1-kanalni surround zvuk s dva visoka zvučnika i izlaznom snagom od 1000 W
  • Full HD 3D formatu s realističnom, uglađenom slikom koja će vas prenijeti u samo središte drame
  • Triluminos Colour
  • WI FI

2.999,00 kn 2.899,00 kn

Raspoloživo: Nema na zalihi

Sony BDV-E4100.CEL kućno kino

Prenesite zvuk na novu razinu

Budući da E4100 ima dva visoka zvučnika u sklopu sustava za surround zvuk, uživat ćete u dinamičnom zvuku koji je još sličniji onome u kinu. Dodajte tome mogućnosti jednostavnog povezivanja, među kojima je značajka slušanja jednim dodirom, i dobit ćete reprodukciju zvuka za kojom će se glave okretati.

Nemojte slušati, osjećajte

Bilo da gledate novi film ili slušate omiljeni album, iskusite zvuk koji ostavlja snažan dojam. Uz dojmljivu izlaznu snagu od 1000 W, dva visoka zvučnika, dva satelitska zvučnika i niskotonac uživat ćete u preciznom i moćnom surround zvuku koji će vas smjestiti u samo središte akcije.

Slušanje jednim dodirom

Glazbu sa svog pametnog telefona ili tableta koji podržava NFC ili Bluetooth® jednim dodirom podijelite sa sustavom kućnog kina. Glazbu možete i usmjeravati s računala, uređaja iPhone, iPad ili iPod putem Bluetooth® veze. Kakvu god glazbu reproducirali, funkcija Digital Music Enhancer poboljšava doživljaj zvuka.

Bežično dijelite videozapise, fotografije i još mnogo toga

Uz ugrađenu Wi-Fi® tehnologiju možete jednostavno povezati pametni telefon, prijenosno računalo, tablet ili se izravno povezati s internetom – bez potrebe za neurednim kabelima. Usmjeravajte razne zabavne sadržaje, od osobnih fotografija i popisa pjesama do filmova s interneta, propuštenih televizijskih sadržaja i isječaka s portala YouTube™.

Otkrijte svijet zabave na mreži

Pogledali ste sve filmove iz svoje zbirke? Jedino ograničenje u usluzi Sony Entertainment Network je vaša mašta – usmjeravajte HD filmove, milijune pjesama koje možete reproducirati u svom domu, omiljene TV programe, a tu su i web-preglednik i aplikacije za pregled vremenske prognoze, vijesti, igre i druge sadržaje.

Fantastičan izgled i besprijekoran stil

Naši najnoviji sustavi kućnog kina dočaravaju naš novi dizajn Sense of Quartz nadahnut rubovima rezanog stakla i sjajnom površinom gorskih kristala. Od zvučnika do daljinskih upravljača, svaki element u vaš životni prostor unosi dašak profinjenog i nenametljivog stila.

Uživajte u filmovima koji ostavljaju snažan dojam

Uživajte u kvaliteti slike koja vas doista uvlači u akciju. Gledajte 2D i 3D Blu-ray Disc™ ili DVD u Full HD rezoluciji uz prirodne boje i oštre detalje. Zahvaljujući pametnoj tehnologiji poboljšanja slike čak će i videozapisi s interneta izgledati uglađenije nego na računalu.