Sony BDV E2100.CEL Blu-ray kućno kino

  • Sustav zvučnika 1-smjerni
  • Izlaz za napajanje 1000 W
  • Blu-ray Disc™ Blu-ray 3D™ DVD

1.999,00 Kn

Raspoloživo: Nema na zalihi

Sony BDV E2100.CEL Blu-ray kućno kino

Zvuk i slika u savršenom skladu

Jeste li spremni za kino-poslasticu? Iskustvo koje će vas prikovati za sjedalicu: Full HD 3D Blu-ray™ filmovi, 5.1-kanalni surround zvuk i trenutno bežično povezivanje s glazbom na pametnom telefonu ili tablet uređaju. Jednostavno sjednite u naslonjač i uživajte u zabavi.

Zvuk koji vas prožima

Pružite svojim omiljenim filmovima i glazbi tretman od pet zvjezdica, odnosno 5.1-kanalni tretman. Četiri satelitska zvučnika i niskotonac u kombinaciji s inovativnim značajkama poput funkcije Bass Boost pružaju precizan i moćan zvuk koji se širi cijelom prostorijom.

Slušanje jednim dodirom

Glazbu sa svog pametnog telefona ili tableta koji podržava NFC ili Bluetooth® jednim dodirom podijelite sa sustavom kućnog kina. Glazbu možete i usmjeravati s računala, uređaja iPhone, iPad ili iPod putem Bluetooth® veze. Kakvu god glazbu reproducirali, funkcija Digital Music Enhancer poboljšava doživljaj zvuka.

Bežično dijelite videozapise, fotografije i još mnogo toga

Uz ugrađenu Wi-Fi® tehnologiju možete jednostavno povezati pametni telefon, prijenosno računalo, tablet ili se izravno povezati s internetom – bez potrebe za neurednim kabelima. Usmjeravajte razne zabavne sadržaje, od osobnih fotografija i popisa pjesama do filmova s interneta, propuštenih televizijskih sadržaja i isječaka s portala YouTube™.

Otkrijte svijet zabave na mreži

Usmjeravajte HD filmove, milijune pjesama koje možete reproducirati u svom domu, omiljene TV programe, a tu su i web-preglednik i aplikacije za pregled vremenske prognoze, vijesti, igre i druge sadržaje.