Sony BDPS1700B.EC1 Blu-ray

  • Blu-ray Disc uređaj za reprodukciju
  • Grafičko korisničko sučelje brzo je i intuitivno široka podrška za kodeke pruža više opcija za gledanje Dolby TrueHD za zvuk
  • HDMI izlaz (1 stražnji), koaksijalni digitalni audio izlaz (1 stražnji), USB ulaz (1 prednji), Ethernet priključak (1 stražnji)
  • Jamstvo 2 godine

699,00 kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
SKU: 7389 Categories: , Tags: ,

Sony BDPS1700B.EC1 Blu-ray

Doživite visoku rezoluciju

Gledajte omiljene filmove u Full HD rezoluciji uz BDP-S1700. Slika je detaljna i jasna, a boje poprimaju novi bogati intenzitet zahvaljujući tehnologiji TRILUMINOS™ Colour.

Boje koje oživljavaju

Unaprijedite svoj doživljaj gledanja uz našu široku i živopisnu TRILUMINOS™ paletu boja. Ekskluzivno je nudi tvrtka Sony, a optimizirana je za upotrebu s odgovarajućim televizorima s tehnologijom TRILUMINOS. Ona osigurava predivan prikaz crvenih, akvamarin i smaragdno-zelenih boja koje je teško reproducirati, što jamči realističniji prikaz pejzaža i mora.

Najbolje od interneta na televizoru

Pristupite internetu i pretražujte sadržaje. Uživajte u trenutačnom pristupu najnovijoj glazbi, filmovima, uslugama praćenja propuštenih televizijskih sadržaja i drugim sadržajima. Brzo pregledajte izbor kanala na mreži ili učitajte najnovije videozapise na web-mjestu YouTube™.

USB plug and play

Samo priključite USB pogon i dijelite pjesme, fotografije i multimedijski sadržaj s televizorom.

Grafičko korisničko sučelje brzo je i intuitivno

Pronalaženje aplikacija i značajki brzo je i jednostavno uz grafičko korisničko sučelje. Pretražujte na zaslonu televizora uz ploče kojima se lako kretati, sadržaj je podijeljen na istaknute aplikacije na jednoj strani i vaše omiljene aplikacije na drugoj. Sve je uredno organizirano i brzo se pokreće.

Dolby® TrueHD za zvuk kakav je redatelj zamislio

Uživajte u nenadmašnoj kvaliteti zvuka uz Dolby® TrueHD koji daje zvuk za filmove i glazbu bez ikakvog gubitka kvalitete. Reproducirajući zvuk identičan originalnim studijskim snimkama, pruža neusporedivo vjeran zvuk za Blu-ray Disc™, DVD i preuzeti sadržaj.

DTS-HD™ za preciznost studijske snimke

Uživajte u preciznom, detaljnom zvuku kod kuće. DTS-HD Master Audio omogućava vam uživanje u originalnim, nekomprimiranim glazbenim podlogama s omiljenih Blu-ray Disc™ medija i iz usmjerenih filmova – upravo onako kako je to redatelj zamislio. DTS-HD High-Resolution Audio pruža i vrlo detaljnu reprodukciju za glazbene nastupe, ističući svaku notu gotovo studijskom kvalitetom.