-12.5%

Sony 55″ OLED 4K UHD KD55AF9BAEP TV-Izložbeni Primjerak

  • Veličina zaslona dijagonale 139 cm (55 inča)
  • Visok dinamički raspon 4K rezolucije
  • Picture Processor X1™ Ultimate
  • Acoustic Surface Audio+™
  • Android TV™

15.999,00 kn 13.999,00 kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
SKU: 9552 Categories: ,

Sony 55″ OLED 4K UHD KD55AF9BAEP TV

Prenošenje namjere autora

Već više od pedeset godina pomičemo granice kvalitete slike televizora. Sada su se naša iskustva u stvaraju sadržaja s filmašima i usavršavanju zaslona koji repliciraju namjeru autora objedinila u obliku odlično prihvaćenih televizora iz serije MASTER.

Kino kod kuće

Uz filmsku produkciju i razvoj profesionalne filmske opreme postali smo filmski inovatori, a razvili smo i televizore uz koje se kod kuće osjećate kao da ste u kinu. Cilj nam je stvoriti vrhunski koncipirane televizore koji u potpunosti prenose namjeru autora.

Reprodukcija svake emocije

Cilj nam je kvaliteta slike televizora koja jamči vidljivost svih detalja u osvijetljenim dijelovima slike, očaravajuće tamne nijanse i neodoljive boje. Reprodukcijom svake emocije postiže se vrhunska razina realističnosti.

Poticanje autora

Autore potičemo da iskoriste sve prednosti tehnologije i istraže svoju kreativnost. Filmaši sada mogu razvijati nove filmske ideje i vidjeti ih savršeno reproducirane kod kuće.

Sve su izvorne ideje autentično reproducirane

Prijelaz s filma na TV zahtijeva digitalnu kompresiju sadržaja, što utječe na kvalitetu slike. Prilikom razvoja televizora serije MASTER željeli smo ponovno postići savršenu sliku autora u obliku digitalnog signala, a da smanjimo izobličenja. To je bio težak izazov koji je tražio vrhunski novi procesor.

Izazov konverzije

Ono što autor vidi tijekom snimanja prije prijenosa na televizor najprije se šifrira, a nakon toga se dekodira i pretvara tako da se može prikazati na zaslonu. Naš Picture Processor X1™ Ultimate smanjuje izobličenje slike tijekom tog postupka.

Naši profesionalci od objektiva do dnevnog boravka

U 2000-tim godinama naš je tim za televizore započeo suradnju s tvrtkom Sony Pictures Entertainment na značajci Cinema Mode, prvoj značajci kvalitete slike televizora razvijenom za doživljaj kućnog kina. Od tada radimo zajedno da bismo standardizirali nove formate, kao što su 4K i HDR, te filmove u domovima još više približili namjeri autora.

OLED – savršena kombinacija zvuka i slike

Jedna od inovacija korištena u kinima jest “zvučnik u sklopu zaslona”, što znači da zvuk dopire izravno iz površine zaslona. Umjesto odvajanja slike i zvuka u skladu s povećanjem veličine zaslona, “zvučnik u sklopu zaslona” objedinjuje slike i zvuk za zaista prožimajući doživljaj. Kvaliteta slike modela MASTER Series AF9 prenosi namjenu autora, dok tehnologija Acoustic Surface Audio+™ savršeno replicira “zvučnik u sklopu zaslona” te objedinjuje slike i zvuk radi harmoničnog kino-doživljaja tijekom gledanja kod kuće.

LCD – prekrasne slike iz svakog kuta

S povećavanjem veličine LCD zaslona do izražaja dolaze dvije karakteristike: efekt naknadne slike kada se objekt brzo kreće i smanjenje kvalitete boje prilikom gledanja pod kutom. Oba su ta problema riješena u seriji MASTER ZF9, koja prenosi namjeru autora pomoću novih tehnologija pa je slika fantastična i na velikim zaslonima.

Inovacija gledanja kod kuće.Ekosustav tvrtke Sony i Netflix.

Zahvaljujući napretku tehnologije proteklih godina, sposobnost televizije da izrazi vizije i nadahnuća autora veća je nego ikada prije. Gledatelji sada mogu iskusiti brojne vrste zabave ispunjene uzbuđenjem i nevjerojatne slike u vlastitim domovima. Dugi niz godina Sony i Netflix bili su revolucionari te industrije i oblikovali su budućnost televizije, pri tome izravno surađujući s autorima da bi njihove priče prenijeli ljubiteljima zabave diljem svijeta. Omogućivanjem korištenja vrhunskih tehnologija kao što su 4K i HDR korisnici sada mogu uživati u doživljaju kino-kvalitete u udobnosti vlastitih dnevnih soba.

 Zabava kakva treba biti

Kalibrirani način za Netflix jamči da će gledatelj imati mogućnost gledanja serija, filmova, dokumentaraca i drugih vrsta priča na način na koji su izvorno stvorene te na način na koji bi se trebale gledat

TV studijskog formata

Obećavajući kvalitetu slike koja je bliska onoj na monitoru koji se koristi kao standardna referenca u studijima za produciranje filmova, serija MASTER može predstaviti zabavu koja stavlja televizor u prvi plan u njezinu idealnom obliku.

Ovladavanje kalibracijom – besprijekorne boje

Što nas privlači filmovima? Velik je broj sastavnih elemenata kreativnog procesa, primjerice skripte, blokiranje scena, uređivanje i gradacija boja. Autorova priča oživljava kada se ti elementi vjerno prenesu na TV zaslonu i pruže prožimajući i emocionalan vizualni doživljaj. Precizna reprodukcija boja ključna je, jer se njome otkrivaju značajke izraza lica glumaca u sjenama, suptilni detalji tijekom spontanog bljeska i precizne gradacije od svjetla do tame. Serija MASTER precizno je kalibrirana u tvornici radi postizanja balansa bijele boje, usklađenosti i dosljednih visokih radnih značajki koje je potrebno dostići kad je riječ o potrebama profesionalnih autora.