-13%

Sony 49″ LED Smart TV 4K X-Reality™ PRO KD49XE7005BAEP TV

  • Zaslon TRILUMINOS™
  • 4K X-Reality™ PRO
  • Jamstvo 2 godine

4.599,00 Kn 3.999,00 Kn

Raspoloživo: Nema na zalihi
SKU: 7981 Categories: , Tags: , ,

Sony LED Smart TV 4K X-Reality™ PRO KD49XE7005BAEP TV

Otkrijte pojedinosti uz 4K HDR
Da bi ostvario vrhunsku kvalitetu slike, ovaj TV spaja vrhunsku 4K jasnoću sa svjetlinom, bojom i detaljima visokog dinamičkog raspona (HDR-a). Nekoć skrivena područja u tamnim sjenama i na sunčevu svjetlu sada su potpuno jasna i detaljna.

Uživajte u HDR igranju uz PlayStation®
HDR igranje
4K HDR televizori savršeni su partneri za konzole PlayStation®4 i PlayStation®4 Pro. Uronite u doživljaj igranja ispunjen zabavom, realističnim teksturama i iznimno živopisnim bojama.

Ponovo otkrijte svaki detalj u 4K rezoluciji
4K X-Reality™ PRO
Tehnologija obrade slike 4K X-Reality PRO poboljšava svaki piksel i omogućuje vrhunsku čistoću. Pikseli iz više kadrova analiziraju se, a slika izoštrava i poboljšava u stvarnom vremenu, zbog čega ćete detalje vidjeti i na zgradama i drveću.

Napravljen za slušanje
ClearAudio+
Uživajte u slušanju realističnom poput gledanja. ClearAudio+ precizno prilagođava zvuk TV-a radi postizanja prožimajućeg doživljaja i osjećaja okruženosti zvukom. Slušajte glazbu i dijaloge uz veću jasnoću i odvajanje, bez obzira na to što gledate.

Usmjerite pažnju samo na sliku
Maksimizirajte prostor, minimizirajte kabele. Ovaj tanki televizor odlikuje se rubovima od uskog aluminijskog okvira te se jednostavno uklapa u vaš dnevni boravak. Pametno upravljanje kabelima sakriva žice prednjeg i stražnjeg dijela.

Jednostavno otvorite YouTube™ jednim klikom
Jednostavno otvorite YouTube i uživajte u omiljenim videozapisima. Pristup servisu YouTube na ovom TV-u s mogućnošću povezivanja s internetom brži je no ikad. Na daljinskom upravljaču pronaći ćete tipku YouTube koja vam olakšava pregledavanje

Brand

Sony

Model

KD49XE7005BAEP

Dijagonala

49″ / 124cm

Razlučivost

3840×2160

Smart

Da

Tuneri

DVB-T2/C/S2

Dimenzija (ŠxVxD) cm

1102 x 646 x 70 mm

Jamstvo

2 godine

Back to top