Samsung WD90N644OOW/LE QUICK DRIVE perilica-sušilica

  • Kapacitet pranja 9 kg
  • Kapacitet sušenja 5 kg
  • Quick Drive
  • Jamstvo 5 godina

8.699,00 Kn

Raspoloživo: Nema na zalihi

Samsung WD90N644OOW/LE QUICK DRIVE perilica-sušilica

Prepolovljeno vrijeme pranja rublja

QuickDrive™ tehnologija smanjuje vrijeme pranja rublja za 50 %, a potrošnju energije za 20 % bez smanjenja učinkovitosti čišćenja. Njezin jedinstveni Q-Drum™ bubanj sastoji se od velikoga glavnog bubnja i stražnje ploče, koja se okreće zasebno, što omogućuje pomicanje odjeće dinamičnim djelovanjem potaknutim dvostrukim silama. Pranje rublja brzo je, snažno i nježno.

Dodajte bilo koji odjevni predmet bilo kad.

Zaboravili ste majicu? Add Wash™ vratašca omogućuju Vam da jednostavno i brzo dodate zaboravljenu odjeću nakon što ciklus pranja već započne. Također možete jednostavno ubaciti ručno oprano rublje koje samo želite isprati ili centrifugirati.

Pranje i sušenje rublja za tri sata

Odjeća koju nosite svaki dan bit će čista i spremna za nošenje za samo tri sata. U ciklusu brzog pranja i sušenja rublja jedno punjenje bit će oprano, isprano i centrifugirano za 54 minuta, a za dodatnih 126 minuta bit će i temeljito osušeno.

Dezinficirajte zrakom

Očuvajte odjeću higijenski svježom bez vode i deterdženta. Air Wash tehnologija dezodorira i dezinficira Vašu odjeću tako da uvijek sačuva svjež miris. Neugodni mirisi i bakterije uklanjaju se korištenjem tek supervrućeg zraka. Ne morate iskuhavati odjeću ili koristiti skupe i potencijalno štetne kemikalije.

Moćni mjehurići

Tehnologija Eco Bubble™ pruža snažno čišćenje čak i pri niskim temperaturama. Deterdžent se pretvara u mjehuriće tako da brzo ulazi u tkaninu i lako uklanja prljavštinu istovremeno čuvajući boju i tkaninu te štedeći energiju

Intenzivno uklanjanje mrlja

Pritiskom gumba tehnologija Bubble Soak pomaže u uklanjanju širokog raspona tvrdokornih mrlja. Odjeća se detaljno namače u aktivne mjehuriće tako da se prljavština i mrlje razgrade te se mogu mnogo učinkovitije ukloniti.

Higijenski čisto

Duboko i higijenski očistite svoju odjeću parom. Snažan ciklus higijenskog čišćenja parom ispušta paru s dna bubnja. Tako da svaki odjevni predmet u perilici bude zasićen parom. Na ovaj se način uklanja skorena prljavština, kao i 99,9 % bakterija i neaktivnih alergena.

Očuvajte unutrašnjost čistom.

Očuvanjem svoje perilice rublja higijenski čistom sačuvat ćete okoliš i uštedjeti novac. Eco Drum Clean + ciklus uklanja prljavštinu i 99,9 % bakterija koje uzrokuju neugodne mirise s bubnja i brtve vrata. Koristi namakanje, pulsiranje i centrifugiranje visoke brzine bez grubih i skupih deterdženata. Čak Vas i automatski obavještava o tome kada ju treba očistiti.

Izdržljive performanse

Uživajte u većoj energetskoj učinkovitosti uz manje buke i veću trajnost uređaja. Tehnologija digitalnog invertera koristi snažne magnete koji omogućuju tiši i snažniji rad uređaja uz manju potrošnju energije u odnosu na univerzalni motor. Ostvaruje iznimnu izdržljivost, što svjedoči i desetogodišnje jamstvo.

Dugotrajne performanse

Ceramic Heater + prekriven je novom vrstom premaza protiv prianjanja koji smanjuje nakupljanje kamenca u usporedbi s klasičnim keramičkim grijačima. Njegov patentirani dizajn smanjuje nakupljanje kamenca koji otežava toplinsku vodljivost, čime poboljšava učinkovitost i trajnost grijača.

Brand

Samsung

Model

WD90N644OOW/LE

Kapacitet pranja

9 kg

Kapacitet sušenja

5 kg

Dimenzija (ŠxVxD) cm

600x850x600 mm

Energetska klasa

A

Jamstvo

5 godina