Samsung WD80M4443JW/LE perilica-sušilica rublja

  • Kapacitet pranja (kg): 8
  • Kapacitet sušenja (kg): 6
  • Klasa energetske učinkovitosti: A
  • Brzina centrifugiranja: 1.400

5.499,00 Kn

Raspoloživo: Nema na zalihi

Samsung WD80M4443JW/LE perilica-sušilica rublja

 Snažno čišćenje

Tehnologija Eco Bubble™ pruža snažno čišćenje čak i pri niskim temperaturama. Deterdžent se pretvara u mjehuriće tako da brzo ulazi u tkaninu i lako uklanja prljavštinu istovremeno štiteći tkaninu i štedeći energiju.

Garantirana trajnost

Digitalni inverterski motor pruža superiornu energetsku učinkovitost, minimalnu buku i izvanredno dugotrajne značajke tako da je certificiran da radi 20 godina – uz jamstvo od 10 godina.

Dezinficirajte zrakom

Air Wash tehnologija dezodirira i dezinficira odjeću tako da uvijek ostaje svježa. Uporabom samo jako vrućeg zraka neugodni mirisi i bakterije uklanjaju se bez prokuhavanja ili uporabe kemikalija.

Intenzivno uklanjanje

Uz jednostavan pritisak gumba tehnologija Bubble Soak pomaže u uklanjanju širokog raspona inače tvrdoglavih mrlja. Dodaje dodatnu fazu normalnom ciklusu pranja u kojem se odjeća detaljno namače u aktivne mjehuriće tako da se prljavština i mrlje razgrade te se mogu mnogo učinkovitije ukloniti.

StayClean Drawer

StayClean Drawer osigurava ispiranje više deterdženta uporabom posebno dizajniranog sustava za ispiranje vode. Manje je ružnih ostataka od sapuna, ladica ostaje čišća, a higijena je bolja.

59 Min. Wash & Dry

Operite manju količinu lagano zaprljane odjeće i bit će spremna za brzo nošenje uz ciklus Quick Wash & Dry od 59 minuta. U manje od sat vremena vaša će se odjeća oprati, isprati i temeljito osušiti, tako da štedi vrijeme i energiju.

Moderan dizajn

Transparentna Crystal Gloss vrata pružaju elegantan i estetski ugodan izgled koji se potpuno uklapa u vaš dom.

Brand

Samsung

Model

WD80M4443JW/LE

Kapacitet pranja

8 kg

Kapacitet sušenja

6 kg

Brzina centrifugiranja

1400 o/min

Dimenzija (ŠxVxD) cm

600 x 850 x 600 mm

Energetska klasa

A

Jamstvo

2 godine

Back to top