-25.4%

Samsung VS60M6010KG/GE stick usisavač – IZLOŽBENI PRIMJERAK

  • Kapacitet spremnika 0,25 l
  • Vrijeme rada na baterije 13 – 40 min
  • Oprema 2u1 baterijski i ručni usisavač u jednom, EZ četka za čišćenje, EZClean Dust Bin, Pribor 2u1

1.339,00 kn 999,00 kn

Raspoloživo: Nema na zalihi
SKU: 9020 Categories: , , Tags: ,

Samsung VS60M6010KG/GE stick usisavač

Iznenađujuće snažno, temeljito čišćenje

Ekstremna snaga usisa (2 puta snažnija)

Pruža snagu usisa od 20 airwatta, što je dva puta jače od klasičnih modela, pa snažno skuplja prljavštinu i dlake. Snažna litij-ionska baterija od 18 V omogućava rad do 80 minuta bez punjenja tako da možete jednostavno čistiti dom.

Jednostavno i čisto uklanja zapletene dlake

EZClean kanta i četka (EZClean tehnologija)

EZClean tehnologija omogućava Vam jednostavno i higijensko uklanjanje prašine i ostataka, uključujući duge dlake, koje su možda zapele u kanti ili rotirajućoj četki. Da biste ispraznili EZClean kantu, samo povucite ručicu i ispraznite sadržaj. EZClean četka može se izvući za brzo uklanjanje prljavštine.

Posebno žustro okretanje, posebno jednostavno kretanje

Jednostavno rukovanje

Dizajn jednostavnog rukovanja omogućava Vam jednostavnije kretanje i čišćenje uz malo truda. Četka koja se okreće za 180 stupnjeva može se žustro i oštro kretati oko kutova i prepreka, dok veliki kotači omogućuju glađe i stabilnije kretanje bez prevrtanja te se postojano kotrljaju uz minimalan napor.

2 u 1 fleksibilno čišćenje

Radi kao dva usisavača u jednom. Kao “Štap” idealan je za čišćenje većih podova, no može postati “ručni” samo podizanjem odvojive patrone za čišćenje. Puno je laganiji i jednostavnije za korištenje. Lako dopire do teško dostupnih površina.

Dugotrajna snaga baterije uz dodir

18V Removable Power Pack Battery

Snažna odvojiva litij-ionska baterija od 18 V omogućava dugotrajniju snagu, pružajući do 40 minuta čišćenja te je jako jednostavna za rukovanje. Može se zamijeniti jednim dodirom pa možete brzo prijeći na drugu bateriju i ne morate prestati čistiti.

Ostavite ga da stoji bilo gdje

Samostojeći

Zgodan samostojeći dizajn znači da može stajati uspravno bez potpore, a da ne bude u držaču ili naslonjen uza zid ili namještaj. Ako se dogodi nešto hitno ili trebate stanku, možete odmah prestati čistiti i ostaviti ga da stoji bilo gdje. Jednostavno ga je spremiti kada završite.

Ugrađeni dodaci koje je lako naći i koristiti

Ugrađeni dodaci

Dodaci za brisanje prašine i čišćenje udubina ugrađeni su u ručku pa se ne mogu izgubiti i lako ih je koristiti. Možete se brzo prebaciti na najbolji alat što god i gdje god trebali čistiti, a da ne gubite vrijeme na traženje ili pričvršćivanje – tako možete uživati u brzom, neprekidnom čišćenju.

Trajni perivi filtar jednostavan za čišćenje

Trajni perivi filtar

Trajni i perivi pjenasti filtar tipa spužve hvata prašinu i može se jednostavno očistiti rukom u vodi. Jednostavno je održati optimalne značajke čišćenja jer je brzo ispiranje dovoljno da se spriječi začepljenje filtra, što omogućava snažan usis koji traje – i sjajne rezultate.

Tanak, lagan i jednostavan za micanje i pohranu

Tanak i lagan dizajn

Tanak i lagan dizajn znači da ga je jednostavno kontrolirati i micati kada čistite te da se može jednostavno pohraniti, čak i u uskom prostoru. Teži samo 2,7 kg te ga je puno lakše vući i upravljati njime po kući. Manje tijelo znači da će stati u puno manje prostore za pohranu.