Samsung 65″ Zakrivljeni SUHD Smart TV UE65KS9002TXXH

  • Veličina zaslona 65″
  • Razlučivost 3,840 × 2,160
  • Quantum Dot Display
  • Zakrivljenost ekrana
  • SMART TV

9.999,00 Kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
Compare
SKU: 4205 Categories: , , Tags: , , , , ,

 Samsung 65″ Zakrivljeni SUHD Smart TV UE65KS9002TXXH

Quantum dot display

SUHD TV sa zaslonima s kvantnim točkama prava je avangarda i postavlja nove standarde po pitanju užitka prilikom gledanja. Milijarda nijansi boja zaslonskim prikazima udiše život. Sjajan kontrast svjetlosti i tame ističe detalje za koje niste ni znali da ih propuštate. Sami zaslon izrađen je tako da traje dugo, ali je i ekološki prihvatljiv, budući da ne sadrži kadmij.

Quantum dot color

Zatvorite oči i zamislite najživopisniju moguću scenu. Otvorite ih i vidjet ćete ju na SUHD televizoru. Svojom tehnologijom kvantnih točaka pokazujemo realističan prikaz svijeta uz 64 puta veći raspon boja u odnosu na standardni televizor.

HDR 1000

Kad HDR postigne vršnu svjetlinu od 1000 nita, tada možete vidjeti detalje. Svaki pojedini detalj. Teksture noći, razine svjetlosti. Ono što vidite u stvarnom svijetu prikazuje se i na zaslonu s kvantnim točkama u svoj svojoj preciznoj, detaljnoj slavi.

Smart Hub

Uključite televizor i sve što vam treba prikazat će se na zaslonu. Jesu li to usmjereni videozapisi, igre ili televizijski prijenos, prebacivanje između različitih vrsta sadržaja jednostavno je kao prebacivanje kanala. Jednostavno je i intuitivno. Naravno, treba vam samo jedan daljinski upravljač za sve.

Zakrivljeni zaslon – Intenzivno iskustvo gledanja

Krivulje su ugodne ljudskom oku, a to zacijelo vrijedi za SUHD TV. Osim samog izgleda, njegove krivulje uvode vas u čitav svijet uzbudljive zabave. Prepustite se akciji uz iskustvo gledanja bez izobličenja tijekom kojega nećete naprezati oči.

Prekrasan dizajn

SUHD TV rezultat je kontinuiranog putovanja u smjeru dizajnerskog savršenstva. Doradili smo sve hardverske elemente, za televizor koji može igrati značajnu dizajnersku ulogu u vašem dnevnom boravku, bez obzira na to je li uključen ili isključen. Osim toga, iznimno smo se potrudili kako bismo dizajnirali minimalistički okvir i njime dobili zaslon koji vam neće skretati pažnju s iskustva gledanja.

 

Brand

Samsung

Model

UE65KS9002TXXH

Dijagonala

65″ / 165cm

Razlučivost

3840×2160

Energetska klasa

A+

Smart

Da

Tuneri

DVB-T2CS2X2

Dimenzija (ŠxVxD) cm

1443.4 x 835.8 x 52 mm

Jamstvo

2 godine

Back to top