-15%

Samsung TV QLED QE43LS03AAUXXH

 • Učinite TV svojim
 • Više boja, više stilova, više poput Vas
 • Slim Fit zidni nosač
 • One Invisible Connection kabel

7.999,00 kn 6.799,00 kn

Raspoloživo: Nema na zalihi
SKU: 15647 Categories: , ,

Samsung TV LED QE43LS03AAUXXH

Suvremen dizajn okvira

Dizajn Frame televizora nadahnut minimalizmom besprijekorno se uklapa u Vaš interijer. Tanji je, naglašenijih nijansi, a jednobojna završna obrada njegove stražnje strane stvara profinjen izgled iz svakoga kuta. Povežite One Invisible Connection kabel i otkrijte što Frame televizor čini suvremenim remek-djelom – bio on uključen ili isključen.

Više boja, više stilova, više poput Vas.

Prilagodljivi okvir

Uživajte u dvjema mogućnostima izgleda okvira. Stil okvira Modern dolazi u bijeloj, žutosmeđoj i smeđoj boji, dok novi Bevel stil okvira dolazi u bijeloj i ciglasto crvenoj boji. Postavljanje okvira s pomoću magneta pojednostavnjuje i olakšava promjenu boja i stilova i pronalaženje najboljeg izgleda usklađenog s Vašim trenutačnim raspoloženjem.

* Prilagodljivi okviri prodaju se zasebno. Dostupne boje i stilovi mogu se razlikovati ovisno o regiji i veličini TV uređaja. Modern tip okvira kompatibilan je s linijom Frame televizora dijagonale 43“~ 75“, dok je Bevel tip okvira kompatibilan s modelima dijagonale 65“ i 55“.

U kutiji se nalazi zidni nosač koji se lako postavlja koji će Frame televizor držati usko priljubljenim uza zid.

Slim Fit zidni nosač

Poput pravog okvira, Slim Fit zidni nosač omogućuje da Frame televizor stoji u ravnini sa zidom. Kada je postavljen na zid, njegov Vam zakretni potporanj omogućuje da okrećete svoj televizor i namjestite ga u najbolji položaj. Imate čak i mogućnost okomitoga vješanja Frame televizora na zid u portretnom načinu prikaza slike.

One Invisible Connection kabel uključen

One Invisible Connection kabel

Riješite se neurednih kabela jednom zauvijek. Jedan prozirni One Invisible Connection kabel gotovo neprimjetno povezuje uređaje s Vašim televizorom. Uz do 15 metara slobode, sada konačno možete pronaći diskretnije mjesto za svoje periferne TV uređaje. Što nas dovodi do One Connect Box priključne kut

* Pojam „One Invisible Connection“ odnosi se na samo jedan proziran optički kabel povezan s One Connect Box priključnom kutijom koja u sebi objedinjuje kabele vanjskih uređaja, ali se ne odnosi na kabele povezane s ostalim uređajima kao što je soundbar zvučnik.

One Connect Box, too

Da, tu je i One Connect Box priključna kutija

Vaši vanjski uređaji više ne moraju biti smješteni u neposrednoj blizini Vašeg televizora. Umjesto toga, smjestite ih nekamo gdje ih se ne može vidjeti kako bi Vaš prostor ostao uredan i čist.

* Dizajn ulaza priključka razlikuje se ovisno o regiji.

Jedan se stalak pomiče gore-dolje, a drugi se pomiče u svim smjerovima

Stalak prilagodljiv po visini

Stalak prilagodljiv po visini omogućuje Vam da podignete Frame televizor s površine, čime dobivate dovoljno prostora za smještanje soundbar zvučnika.

* Nije kompatibilan sa svim veličinama soundbar zvučnika. Molimo, provjerite specifikacije veličine soundbar zvučnika. * Soundbar zvučnik prodaje se zasebno. * Doseg okomitoga pomicanja procjenjuje se na temelju internih mjerenja, od kojih se stvarni doseg može razlikovati.

Umjetnički način rada

Isključite Frame televizor i gledajte kako se nevjerojatan televizor pretvara u Vašu privatnu umjetničku galeriju samo jednim pritiskom gumba. Umjetnički način rada daje Vam mogućnost prikazivanja vlastite kolekcije umjetničkih djela uz nevjerojatan niz posebno probranih djela – prilagođenih i upravljanih prema Vašim željama.

* Umjetnički način rada (pametna usluga) i GUI (grafičko korisničko sučelje) ovise o modelu i regiji.

Osjeća Vašu blizinu

Senzor pokreta

Kada prepozna Vaš ulazak u prostoriju, Frame televizor automatski se uključuje kako bi prikazao Vaša umjetnička djela. Vašim odlaskom iz prostorije Umjetnički se način rada isključuje radi uštede energije.

* Senzor pokreta može se aktivirati u izborniku postavki Umjetničkog načina rada. * Senzor pokreta onemogućen je u sljedećim zemljama: Kina, Tajland, Uzbekistan, Ukrajina i Saudijska Arabija. * Osjetljivost senzora pokreta ovisi o uvjetima osvjetljenja.

Senzor svjetline

Promijene li se uvjeti osvjetljenja u prostoriji, senzor svjetline Frame televizora automatski prilagođuje svjetlinu zaslona i boju, zadržavajući prirodan izgled i boju sadržaja na zaslonu.

* Učinak se može razlikovati ovisno o uvjetima osvjetljenja.

Milijardu nijansi boje uz Quantum Dot tehnologiju

Stopostotni volumen boje uz Quantum Dot tehnologiju

Quantum Dot tehnologija donosi Vam našu najbolju sliku dosad. Uz stopostotni volumen boje, Quantum Dot tehnologija svjetlost pretvara u boje koje oduzimaju dah i izgledaju stvarno pri bilo kojoj razini svjetline.

*Stopostotni volumen boje izmjeren je u načinu za gledanje filmova Movie Mode i prema DCI-P3 rasponu boja, a potvrdilo ga je udruženje VDE.

Sve počinje sa sljedećom razinom snage, 4K AI procesorom

Quantum 4K procesor

Frame televizor pokreće Samsungov vlastiti Quantum 4K procesor, pogonjen umjetnom inteligencijom, a nastao je kao rezultat 30-godišnjega rada naših vodećih svjetskih stručnjaka iz područja proizvodnje poluvodičkih uređaja. Njegova mu sposobnost obrade slike i zvuka s pomoću umjetne inteligencije (AI) omogućuje učenje, prilagodbu i unaprjeđivanje signala kako bi Vam pružio doživljaj gledanja sljedeće razine.

Izvorna Vam slika nije u 4K rezoluciji?

4K AI upscaling tehnologija

Iz scene u scenu, Frame televizor upotrebljava strojno učenje kako bi stvorio biblioteku različitih algoritama vizualnih podataka koju upotrebljava kako bi u slici obnovio i najsitnije detalje, uklonio šum te izoštrio rubove predmeta i teksta. Rezultat ovoga je značajno poboljšana 4K razina.

* Doživljaj gledanja može se razlikovati prema vrsti sadržaja i formatu. Povećanje rezolucije možda neće biti primjenjivo kada je televizor povezan s računalom ili se nalazi u Načinu rada za igre.

Stvarne boje koje ne blijede

Mapiranje boja

Tehnologija 16-bitnoga mapiranja boja s pomoću Quantum procesora Frame televizora primjenjuje mehanizam trodimenzionalnog upravljanja bojama i strojno učenje kako bi drastično poboljšala svaki detalj boje i kontrast, brinući se da svaka boja bude prikazana precizno, čak i pri vrlo svijetlim scenama.

Automatski optimizirana slika pri svakoj jačini osvjetljenja okoline

Prilagodljiva slika

Frame televizor analizira osvjetljenje prostorije na temelju četiriju postavki – tamno, normalno, svijetlo i vrlo svijetlo – kao i na temelju razine osvijetljenosti Vašega sadržaja te u skladu s tim automatski prilagođuje postavke svjetline i kontrasta televizora kako bi ono što gledate uvijek izgledalo najbolje.

Automatski optimiziran zvuk prema vrsti sadržaja

Adaptive Sound

Što god odlučili gledati, Adaptive Sound tehnologija prilagođavanja zvuka pobrinut će se da zvuči najbolje moguće. AI tehnologija Quantum procesora na temelju zvučno-prostorne inteligencije u stvarnom vremenu i automatski prilagođuje način optimizacije zvuka na 1 od 4 načina koji uključuju način za dijaloge, glazbu, sport i akcijske scene.

Automatski optimiziran zvuk na temelju smještaja televizora

SpaceFit Sound zvuk

Koristeći se podatcima generiranim s mikrofona ugrađenog u Frame televizor, SpaceFit Sound tehnologija analizira akustična svojstva prostorije, kao i način ugradnje televizora (na stalku ili zidnome nosaču), te automatski primjenjuje najbolje postavke zvuka. Smjestite Frame televizor onamo gdje želite, a SpaceFit Sound tehnologija pobrinut će se za sve ostalo.

Pozadinsko osvjetljenje u dvije nijanse, dvostruko veća realističnost boja

Dual LED tehnologija

Zahvaljujući dodatnom nizu LED dioda toplih nijansi, Dual LED tehnologija pozadinskog osvjetljenja Frame televizora, Vašim vizualima donosi uglađenije kombinacije nijansi boja, što će oživjeti svaku scenu u punom rasponu realističnih boja, uz poboljšanje kontrasta i kutova gledanja. Pozadinsko osvjetljenje u dvije nijanse, dvostruko veća realističnost boja

Više načina za trenutno povezivanje

Zrcaljenje s mobilnog uređaja

Želite li svoj videopoziv nastaviti na većem zaslonu? Uz aplikaciju SmartThings na svojem Android uređaju ili uz opciju AirPlay na iPhone uređaju, sadržaj sa zaslona svojega pametnog telefona možete zrcaliti na Frame televizor, za veći i bolji doživljaj videorazgovora.

* Ova usluga radi samo dok su televizor i mobilni telefon uključeni. * Apple i AirPlay 2 zaštitni su znakovi tvrtke Apple Inc., registrirani u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. AirPlay 2 zahtijeva iOS 12.3 ili noviji ili macOS 10.14.5 ili noviji. * AirPlay 2 funkcionalnost dostupna je na svim sučeljima Samsungovih Smart pametnih usluga za 2020. godinu i novijima.

Prilagodljiv doživljaj sadržaja na više zaslona

Multi View

Frame televizor omogućuje Vam istodobno gledanje dvaju zaslona, tako da možete vježbati dok prenosite svoju omiljenu seriju ili film. Povežite svoj pametni telefon i provjerite izvodite li svoje vježbe na ispravan način. Prilagodite veličinu videozapisa i postavke zvuka kako biste imali potpunu kontrolu nad onime što i kako gledate.

* Potrebni su kompatibilan pametni telefon sa sustavom Android ili iOS te preuzimanje i instalacija aplikacije SmartThings. Proučite stranicu za podršku za pojedinosti o kompatibilnim mobilnim uređajima. * Multi View opcija s podjelom zaslona na četiri dijela dostupna je na 8K modelima. * Pejzažni način prikaza slike podržan je na modelima Frame televizora s dijagonalom zaslona 43“~75“. Portretni način nije podržan.

Našemu Eco daljinskom upravljaču, prvom takve vrste, nisu potrebne nove baterije

Solar Cell daljinski upravljač

Frame televizor automatski prepoznaje Vaše vanjske uređaje, tako da su spremni za upotrebu čim ih s njime povežete. Uz One daljinski upravljač jednostavno upravljajte svim svojim povezanim uređajima i prestanite brinuti o punjenju baterija – solar cell tehnologija omogućuje mu da se puni s pomoću Vaše unutarnje rasvjete.

* Očekuje se da će biti dostupan uz model Frame televizora dijagonale zaslona 32“. * Solar Cell daljinski upravljač sadržava oko 24 % recikliranoga materijala.

 

 

Samsung TV QLED QE43LS03AAUXXH

Suvremen dizajn okvira

Prilagodljivi okvir

Umjetnički način rada
Učinite TV svojim
* Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Specifikacije izgleda, dizajna i grafičkog korisničkog sučelja (GUI) koje ne utječu na radna svojstva proizvoda podložne su promjenama bez prethodne obavijesti. * Prilagodljivi okvir prodaje se zasebno.
World’s No.1 TV brand 15 years running
* Samsung is ranked No.1 TV brand for 15 years.* Source – Omdia, Jan-2021. Ranking in terms of shipments. Results are not an endorsement of Samsung. Any reliance on these results is at the third-party’s own risk.
„Izgleda nevjerojatno na zidu, čak i kada je ugašen. Kada je na njegovu zaslonu neko umjetničko djelo, ono se doima izuzetno stvarnim.“
Frame QLED 4K HDR Smart TV klase 65“ s Umjetničkim načinom (2020), Samsung.com
* Slike služe samo kao ilustracija i namijenjene su boljem razumijevanju.
Sve emocije koje u Vama budi uokvirena slika na zidu, donosi Vam i Frame televizor, samo na još ljepši način.
Dizajn Frame televizora nadahnut minimalizmom besprijekorno se uklapa u Vaš interijer. Tanji je, naglašenijih nijansi, a jednobojna završna obrada njegove stražnje strane stvara profinjen izgled iz svakoga kuta. Povežite One Invisible Connection kabel i otkrijte što Frame televizor čini suvremenim remek-djelom – bio on uključen ili isključen.
Više boja, više stilova, više poput Vas.
Prilagodljivi okvir
Uživajte u dvjema mogućnostima izgleda okvira. Stil okvira Modern dolazi u bijeloj, žutosmeđoj i smeđoj boji, dok novi Bevel stil okvira dolazi u bijeloj i ciglasto crvenoj boji. Postavljanje okvira s pomoću magneta pojednostavnjuje i olakšava promjenu boja i stilova i pronalaženje najboljeg izgleda usklađenog s Vašim trenutačnim raspoloženjem.
* Prilagodljivi okviri prodaju se zasebno. Dostupne boje i stilovi mogu se razlikovati ovisno o regiji i veličini TV uređaja. Modern tip okvira kompatibilan je s linijom Frame televizora dijagonale 43“~ 75“, dok je Bevel tip okvira kompatibilan s modelima dijagonale 65“ i 55“.
U kutiji se nalazi zidni nosač koji se lako postavlja koji će Frame televizor držati usko priljubljenim uza zid.
Slim Fit zidni nosač
Poput pravog okvira, Slim Fit zidni nosač omogućuje da Frame televizor stoji u ravnini sa zidom. Kada je postavljen na zid, njegov Vam zakretni potporanj omogućuje da okrećete svoj televizor i namjestite ga u najbolji položaj. Imate čak i mogućnost okomitoga vješanja Frame televizora na zid u portretnom načinu prikaza slike.
* Mjereći od stražnje strane televizora, razmak ovisi o vrsti postavljanja i zida. * Može nastati mala praznina između zida i televizora ako zid nije 100 % ravan ili nije sagrađen pod kutom prema podu ili ako je nepravilno postavljen. * Stvarni kut pri nagibu ovisi o veličini proizvoda. * Portretni način kompatibilan je samo s modelom Frame televizora dijagonale zaslona 43“ uz upotrebu Slim Fit zidnoga nosača za modele dijagonale zaslona 32“ ili 43“.
One Invisible Connection kabel uključen
One Invisible Connection kabel
Riješite se neurednih kabela jednom zauvijek. Jedan prozirni One Invisible Connection kabel gotovo neprimjetno povezuje uređaje s Vašim televizorom. Uz do 15 metara slobode, sada konačno možete pronaći diskretnije mjesto za svoje periferne TV uređaje. Što nas dovodi do One Connect Box priključne kut
* Pojam „One Invisible Connection“ odnosi se na samo jedan proziran optički kabel povezan s One Connect Box priključnom kutijom koja u sebi objedinjuje kabele vanjskih uređaja, ali se ne odnosi na kabele povezane s ostalim uređajima kao što je soundbar zvučnik.
One Connect Box, too
Da, tu je i One Connect Box priključna kutija
Vaši vanjski uređaji više ne moraju biti smješteni u neposrednoj blizini Vašeg televizora. Umjesto toga, smjestite ih nekamo gdje ih se ne može vidjeti kako bi Vaš prostor ostao uredan i čist.
* Dizajn ulaza priključka razlikuje se ovisno o regiji.
Jedan se stalak pomiče gore-dolje, a drugi se pomiče u svim smjerovima
.
Isključite Frame televizor i dopustite da Vam umjetnička djela poprave raspoloženje.
Isključite Frame televizor i gledajte kako se nevjerojatan televizor pretvara u Vašu privatnu umjetničku galeriju samo jednim pritiskom gumba. Umjetnički način rada daje Vam mogućnost prikazivanja vlastite kolekcije umjetničkih djela uz nevjerojatan niz posebno probranih djela – prilagođenih i upravljanih prema Vašim željama.
* Umjetnički način rada (pametna usluga) i GUI (grafičko korisničko sučelje) ovise o modelu i regiji.
Vrhunski izbor Vama nadohvat ruke
Trgovina umjetninama
Odaberite vlastitu kolekciju umjetnina iz rastuće biblioteke od preko 1400 komada umjetničkih djela iz najboljih umjetničkih galerija iz cijelog svijeta. Od voljenih klasika preko suvremenih čuda, do zadivljujućih fotografija, Trgovina umjetninama donosi Vam neograničen pristup najrazličitijim sadržajima.
* Trgovina umjetninama možda nije dostupna u nekim državama. * Umjetnička djela u Trgovini umjetninama podložna su promjeni bez prethodne obavijesti. * Za potpuni pristup odabranim umjetničkim djelima potrebna je pretplata na uslugu Trgovina umjetninama. Naplaćuju se naknade za uslugu pretplate.
Osjeća Vašu blizinu
Senzor pokreta
Kada prepozna Vaš ulazak u prostoriju, Frame televizor automatski se uključuje kako bi prikazao Vaša umjetnička djela. Vašim odlaskom iz prostorije Umjetnički se način rada isključuje radi uštede energije.
* Senzor pokreta može se aktivirati u izborniku postavki Umjetničkog načina rada. * Senzor pokreta onemogućen je u sljedećim zemljama: Kina, Tajland, Uzbekistan, Ukrajina i Saudijska Arabija. * Osjetljivost senzora pokreta ovisi o uvjetima osvjetljenja.
Umjetnička djela, uvijek prikazana u najboljem svjetlu
Senzor svjetline
Promijene li se uvjeti osvjetljenja u prostoriji, senzor svjetline Frame televizora automatski prilagođuje svjetlinu zaslona i boju, zadržavajući prirodan izgled i boju sadržaja na zaslonu.
* Učinak se može razlikovati ovisno o uvjetima osvjetljenja.
On je savršen i kao okvir za osobne fotografije
Moja kolekcija
Umjetnička djela nisu jedino što možete prikazivati na svojem TV-u. Pošaljite mu svoje fotografije putem telefona ili s pomoću USB memorije kako biste s drugima podijelili neko remek-djelo vlastite izrade.
* Osobne fotografije prenesene na Frame prikazat će se u izvornoj rezoluciji. * Podatak o mogućnosti pohrane 1200 slika temelji se na veličini datoteke od 5 MB po spremljenoj fotografiji. * Za najbolje rezultate prikazivanja osobnih fotografija preporučujemo 4K (3840*2160) ili višu rezoluciju slike. * Za međusobno povezivanje mobilnog telefona i Frame televizora potrebno je da i televizor i telefon budu povezani na istu Wi-Fi bežičnu mrežu. * Samo kompatibilni uređaji
Više mogućnosti za personalizaciju Vaših slika i fotografija
Mat Canvas
Svojim umjetničkim djelima dodajte realističnu mat pozadinu kako bi se dodatno istaknula. Birajte između pet mat pozadina i 16 boja.
Filter
Primijenite pravi efekt slikanja kistom i pretvorite svoje fotografije u umjetnička djela. Birajte između efekata Original (izvorno), Art (umjetnički), Wash (isprana boja), Pastel (pastelne boje), Aqua (akvarel) i Fauve.
Omiljeno
Pronašli ste djelo koje Vam se sviđa? Složite svoju personaliziranu kolekciju omiljenih umjetničkih djela. Odaberite djela koja Vam se sviđaju i označite ih kao omiljena kako biste ih sva vidjeli na jednome mjestu.
Proširena memorija (16 GB)
Ove godine Moja kolekcija dolazi s dvostruko više prostora za pohranu što znači da imate dovoljno prostora za spremanje svih Vaših slika i fotografija u visokoj rezoluciji.
Milijardu nijansi boje uz Quantum Dot tehnologiju
Quantum Dot tehnologija donosi Vam našu najbolju sliku dosad. Uz stopostotni volumen boje, Quantum Dot tehnologija svjetlost pretvara u boje koje oduzimaju dah i izgledaju stvarno pri bilo kojoj razini svjetline.
*Stopostotni volumen boje izmjeren je u načinu za gledanje filmova Movie Mode i prema DCI-P3 rasponu boja, a potvrdilo ga je udruženje VDE.
Sve počinje sa sljedećom razinom snage, 4K AI procesorom
Quantum 4K procesor
Frame televizor pokreće Samsungov vlastiti Quantum 4K procesor, pogonjen umjetnom inteligencijom, a nastao je kao rezultat 30-godišnjega rada naših vodećih svjetskih stručnjaka iz područja proizvodnje poluvodičkih uređaja. Njegova mu sposobnost obrade slike i zvuka s pomoću umjetne inteligencije (AI) omogućuje učenje, prilagodbu i unaprjeđivanje signala kako bi Vam pružio doživljaj gledanja sljedeće razine.
Izvorna Vam slika nije u 4K rezoluciji?
4K AI upscaling tehnologija
Iz scene u scenu, Frame televizor upotrebljava strojno učenje kako bi stvorio biblioteku različitih algoritama vizualnih podataka koju upotrebljava kako bi u slici obnovio i najsitnije detalje, uklonio šum te izoštrio rubove predmeta i teksta. Rezultat ovoga je značajno poboljšana 4K razina.
* Doživljaj gledanja može se razlikovati prema vrsti sadržaja i formatu. Povećanje rezolucije možda neće biti primjenjivo kada je televizor povezan s računalom ili se nalazi u Načinu rada za igre.
Stvarne boje koje ne blijede
Mapiranje boja
Tehnologija 16-bitnoga mapiranja boja s pomoću Quantum procesora Frame televizora primjenjuje mehanizam trodimenzionalnog upravljanja bojama i strojno učenje kako bi drastično poboljšala svaki detalj boje i kontrast, brinući se da svaka boja bude prikazana precizno, čak i pri vrlo svijetlim scenama.
Automatski optimizirana slika pri svakoj jačini osvjetljenja okoline
Prilagodljiva slika
Frame televizor analizira osvjetljenje prostorije na temelju četiriju postavki – tamno, normalno, svijetlo i vrlo svijetlo – kao i na temelju razine osvijetljenosti Vašega sadržaja te u skladu s tim automatski prilagođuje postavke svjetline i kontrasta televizora kako bi ono što gledate uvijek izgledalo najbolje.
Automatski optimiziran zvuk prema vrsti sadržaja
Adaptive Sound
Što god odlučili gledati, Adaptive Sound tehnologija prilagođavanja zvuka pobrinut će se da zvuči najbolje moguće. AI tehnologija Quantum procesora na temelju zvučno-prostorne inteligencije u stvarnom vremenu i automatski prilagođuje način optimizacije zvuka na 1 od 4 načina koji uključuju način za dijaloge, glazbu, sport i akcijske scene.
Automatski optimiziran zvuk na temelju smještaja televizora
SpaceFit Sound zvuk
Koristeći se podatcima generiranim s mikrofona ugrađenog u Frame televizor, SpaceFit Sound tehnologija analizira akustična svojstva prostorije, kao i način ugradnje televizora (na stalku ili zidnome nosaču), te automatski primjenjuje najbolje postavke zvuka. Smjestite Frame televizor onamo gdje želite, a SpaceFit Sound tehnologija pobrinut će se za sve ostalo.
Pozadinsko osvjetljenje u dvije nijanse, dvostruko veća realističnost boja
Dual LED tehnologija
Zahvaljujući dodatnom nizu LED dioda toplih nijansi, Dual LED tehnologija pozadinskog osvjetljenja Frame televizora, Vašim vizualima donosi uglađenije kombinacije nijansi boja, što će oživjeti svaku scenu u punom rasponu realističnih boja, uz poboljšanje kontrasta i kutova gledanja.
Učinite više iz udobnosti svojega doma uz Frame televizor
.
Pretvorite Frame televizor u profesionalnu radnu stanicu
Toliko je mnogo načina da ostanete produktivni u udobnosti svojega doma uz Frame televizor. Sustav automatski prepoznaje Vaše uredsko osobno računalo koje zatim možete upotrebljavati izravno sa svojega televizora. Dijeljenje zaslona izravno s osobnog ili prijenosnog računala u blizini. Jednostavno povežite Bluetooth miš i tipkovnicu i uvjerite se koliko je jednostavno raditi od kuće.
* Udaljena veza s osobnim računalom podržana je samo u sustavu Windows 10 Professional ili novijem te MacOS 10.5 ili novijem. * Za automatsko prepoznavanje uredskog računala potrebno je na PC računalo instalirati aplikaciju Easy Connection (instalacija na Mac OS nije podržana). * Podrška značajki aplikacije Easy Connection to Screen ovisi o tipu modela i datumu. Za više informacija o dostupnosti, molimo, pogledajte specifikacije proizvoda za svaki model. * Za povezivanje pametnog telefona s platformom DeX potreban je kompatibilan mobilni uređaj. * Dostupnost usluga podložna je promjeni bez prethodne obavijesti. * Potrebna je internetska veza na TV-u i osobnom računalu.
Više načina za trenutno povezivanje
Zrcaljenje s mobilnog uređaja
Želite li svoj videopoziv nastaviti na većem zaslonu? Uz aplikaciju SmartThings na svojem Android uređaju ili uz opciju AirPlay na iPhone uređaju, sadržaj sa zaslona svojega pametnog telefona možete zrcaliti na Frame televizor, za veći i bolji doživljaj videorazgovora.
* Ova usluga radi samo dok su televizor i mobilni telefon uključeni. * Apple i AirPlay 2 zaštitni su znakovi tvrtke Apple Inc., registrirani u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. AirPlay 2 zahtijeva iOS 12.3 ili noviji ili macOS 10.14.5 ili noviji. * AirPlay 2 funkcionalnost dostupna je na svim sučeljima Samsungovih Smart pametnih usluga za 2020. godinu i novijima.
Prilagodljiv doživljaj sadržaja na više zaslona
Multi View
Frame televizor omogućuje Vam istodobno gledanje dvaju zaslona, tako da možete vježbati dok prenosite svoju omiljenu seriju ili film. Povežite svoj pametni telefon i provjerite izvodite li svoje vježbe na ispravan način. Prilagodite veličinu videozapisa i postavke zvuka kako biste imali potpunu kontrolu nad onime što i kako gledate.
* Potrebni su kompatibilan pametni telefon sa sustavom Android ili iOS te preuzimanje i instalacija aplikacije SmartThings. Proučite stranicu za podršku za pojedinosti o kompatibilnim mobilnim uređajima. * Multi View opcija s podjelom zaslona na četiri dijela dostupna je na 8K modelima. * Pejzažni način prikaza slike podržan je na modelima Frame televizora s dijagonalom zaslona 43“~75“. Portretni način nije podržan.
Najbolje ocijenjeni fitness sadržaji Vama nadohvat ruke
Samsung Health aplikacija
Aplikacija Samsung Health na jednome mjestu donosi sve što je potrebno da uvijek budete upućeni u svoje zdravstveno stanje i tjelesnu formu, uz mogućnost dnevnoga praćenja podataka o tjelesnoj formi, kao i pristupa najboljim fitness i zdravstvenim sadržajima najbolje ocijenjenih pružatelja sadržaja. Imate li kameru, možete uživati i u personaliziranoj tjelovježbi posebno prilagođenoj Vama, uz uslugu pametnog treninga Smart Trainer.
* Dostupnost pružatelja usluge sadržaja, a time i sadržaja tjelovježbe, može se razlikovati ovisno o državi i regiji. * Upotreba sadržaja dostupnog u aplikaciji Samsung Health može zahtijevati dodatno plaćanje. * Dostupnost usluga podliježe promjeni bez prethodne obavijesti. * Za sinkronizaciju podataka o zdravlju potreban je kompatibilan mobilni, ili nosivi uređaj s podrškom za aplikaciju Samsung Health. * Za uslugu Smart Trainer potrebna je kompatibilna mrežna kamera ili kamera pametnog telefona. Mrežna kamera i kompatibilan pametni telefon prodaju se zasebno. * Potreban je Samsung račun.
Zabava kod kuće, na pametniji način
Smart TV platforma koju pokreće TIZEN_EU
Vaš sveobuhvatni kućni sustav za gledanje sadržaja i povezivanje, Smart TV donosi Vam pregršt sadržaja koji nadilaze doživljaj gledanja na kakav ste navikli, uz pametnije načine povezivanja, pretraživanja, upravljanja i uživanja u svemu što Vas zabavlja. U nastavku donosimo nekoliko načina kako naša Smart TV platforma svakodnevno unaprjeđuje Vaš doživljaj gledanja.
* Pametne usluge i GUI (grafičko korisničko sučelje) mogu se razlikovati ovisno o modelu, regiji, jeziku, mobilnim uređajima ili televizoru. * Za postavljanje televizora potreban je Samsung korisnički račun. * Stvarno se korisničko iskustvo može razlikovati. * Neke opcije i funkcije koje pružaju povezani uređaji možda neće biti podržane ili će njihova upotreba biti ograničena. * Podrška za Turn-on TV opciju uključivanja televizora može ovisiti o modelu uređaja.
Vaš telefon na velikom zaslonu uz samo jedan dodir
Tap View
Ne sluša Vam se glazba putem slušalica ili zvučnika telefona? Lagano dodirnite Frame televizor svojim pametnim telefonom, a Music Wall vizualizacije na zaslonu pobrinut će se za pravi ugođaj u prostoriji dok se Vaša glazba reproducira putem zvučnika televizora za još bolji doživljaj gledanja i slušanja.
* Ova usluga radi samo dok su televizor i mobilni telefon uključeni. * Tap View opcija dostupna je na uređajima Samsung Galaxy sa sustavom Android OS 8.1 ili novijim.
Našemu Eco daljinskom upravljaču, prvom takve vrste, nisu potrebne nove baterije
Solar Cell daljinski upravljač
Frame televizor automatski prepoznaje Vaše vanjske uređaje, tako da su spremni za upotrebu čim ih s njime povežete. Uz One daljinski upravljač jednostavno upravljajte svim svojim povezanim uređajima i prestanite brinuti o punjenju baterija – solar cell tehnologija omogućuje mu da se puni s pomoću Vaše unutarnje rasvjete.
* Očekuje se da će biti dostupan uz model Frame televizora dijagonale zaslona 32“. * Solar Cell daljinski upravljač sadržava oko 24 % recikliranoga materijala.
* Stvarni se proizvod može razlikovati od prikazanoga na slici. Molimo, pogledajte našu galeriju proizvoda.
Dokumenata
2021.04.17
common-energylabel-qe43ls03aauxxh-energylabel Document with Grade G
(Energy Label document with Grade G))
207.31KB
QLED
Proizvod
LS
Serija
43″
Veličina zaslona
3,840 x 2,160
Razlučivost
Proizvod
 • QLED
Serija
 • LS
Zaslon
 • Veličina zaslona
  43″
 • Razlučivost
  3,840 x 2,160
 • Zakrivljenost ekrana
  N/P
 • Anti Reflection
  N/P
Videozapisi
 • Sustav za obradu slike
  Quantum 4K procesor
 • One Billion Color
  Da
 • PQI (indeks kvalitete slike)
  3000
 • HDR (High Dynamic Range)
  Quantum HDR tehnologija
 • HDR 10+
  Certificiran
 • HLG (Hybrid Log Gamma)
  Da
 • Kontrast
  Mega Contrast
 • Boja
  Stopostotni volumen boje uz Quantum Dot tehnologiju
 • Kut gledanja
  Široki kut gledanja
 • Micro Dimming
  Vrhunsko UHD zatamnjenje
 • Automatsko poboljšanje dubine
  N/P
 • Povećanje kontrasta
  Da
 • Prirodni način rada
  Da
 • Podrška za prirodni način rada
  Da
Audio
 • Dolby Digital Plus
  Da
 • Dolby 5.1 Decoder
  N/P
 • Object Tracking Sound
  OTS Lite tehnologija
 • Q-Symphony
  Da (N/P u okomitom položaju)
 • Audio Pre-selection Descriptor
  Da
 • Izlaz zvuka (RMS)
  20W
 • Vrsta zvučnika
  2CH
 • Dubokotonac
  N/P
Smart Service
 • SMART TV tvrtke Samsung
  Smart
 • Operating System
  Tizen™
 • Bixby
  Engleski (SAD), engleski (UK), engleski (Indija), korejski, francuski, njemački, talijanski, španjolski, brazilski portugalski (opcije se razlikuju ovisno o jeziku)
 • Far-Field Voice Interaction
  N/P
 • Multi Voice Assistant
  Da (GB, GG, IM, JE, IE, FR, DE, IT, ES, AT)
 • Google Assistant Built-in
  N/P
 • Works with Google Assistant
  Da (samo GB, FR, DE, IT, ES, AT, DK, IE, NL, NO, SE)
 • Works With Alexa
  Da (samo GB, FR, DE, IT, ES, AT, IE)
 • TV Plus
  Da (samo GB/FR/DE/IT/ES/AT/CH)
 • Internetski preglednik
  Da
 • Podrška za aplikaciju SmartThings
  Da
 • SmartThings
  N/P
 • Univerzalni vodič
  Da (GB, FR, DE, IT, ES)
 • Galerija
  Da
Konvergencija
 • TV na mobitel – zrcaljenje
  Da
 • Mobitel na TV – zrcaljenje, DLNA
  Da
 • NFC on TV
  N/P
 • Tap View
  Da
 • Digital Butler
  Da
 • Multi-View
  do 2 videozapisa
 • Sound Wall
  Da
 • Remote Access
  Osnovno
 • 360 Video Player
  Da
 • Podrška za kameru 360
  Da
 • Izravan Wi-Fi
  Da
 • TV zvuk na mobilni
  Da
 • Zrcaljenje zvuka
  Da
Prijamnik/emitiranje
 • Digital Broadcasting
  DVB-T2CS2
 • Analogni prijamnik
  Da
 • 2 prijamnika
  N/P
 • CI (Common Interface)
  CI+(1.4)
 • Data Broadcasting
  HbbTV 2.0.2 (IT,GB,DE,CZ,SK,ES,PL,AT,FR,FI,EE,GR,SI,HR,BE,NL,LU,LT,HU,CH,PT,DK,ME)/MHEG 5(IE)
 • TV Key Support
  Da
Povezivost
 • HDMI
  4
 • USB
  2
 • Komponentni ulaz (Y/Pb/Pr)
  N/P
 • Kompozitni ulaz (AV)
  N/P
 • Ethernet (LAN)
  Da
 • Audioizlaz (miniutičnica)
  N/P
 • Digitalni audioizlaz (optički)
  1
 • RF ulaz (zemaljski/kabelski ulaz)
  1/1 (Uobičajena upotreba za zemaljsko emitiranje)/1
 • Ex-Link ( RS-232C )
  N/P
 • CI utor
  1
 • HDMI A / podrška za povratni kanal
  Da
 • eARC
  Da
 • Brza sklopka za HDMI
  Da
 • Ugrađen bežični LAN
  Da (WiFi5)
 • Bluetooth
  Da (BT4.2)
 • Anynet+ (HDMI-CEC)
  Da
Dizajn
 • Dizajn
  Potpuno nov Frame televizor
 • Vrsta okvira
  VNB
 • Tanki
  Tanak dizajn
 • Boja sprijeda
  CRNA
 • Svjetlosni efekt (ukrasni)
  N/P
 • Vrsta postolja
  JEDNOSTAVNO
 • Stand Color
  CRNA
Dodatne značajke
 • Adaptive Picture
  Da
 • Active Voice Amplifier
  Da
 • Adaptive Sound
  Adaptive Sound+ tehnologija prilagođavanja zvuka
 • AI Streaming
  N/P
 • AI Upscale
  Da
 • Décor način rada
  Da
 • Prepoznavanje pokreta (okvir)
  Da
 • Ambient Mode
  Ambijentalni način+
 • Ambient Mode Brightness/Color Sensor
  Prepoznavanje svjetline/boje
 • Portrait Mode
  N/P
 • Accessibility – Learn TV Remote / Learn Menu Screen
  Engleski (UK), njemački, francuski, španjolski, talijanski, nizozemski, poljski, danski, švedski, finski, norveški, portugalski, ruski (samo pri povezivanju na mrežu u EE, LV, LT)
 • Accessibility – Others
  Povećaj / Visoki kontrast / Višestruki audioizlazi / SeeColors / Inverzija boje / Sivi tonovi / Zumiranje područja za znakovni jezik / Usporavanje ponavljanja tipki
 • Digitalni čisti pogled
  Da
 • Automatsko pretraživanje kanala
  Da
 • Automatsko isključivanje
  Da
 • Prikaz teksta (titlova)
  Da
 • Connect Share™ (HDD)
  Da
 • ConnectShare™ (USB 2.0)
  Da
 • EPG
  Da
 • Prošireni PVR
  Da (N/P za IT)
 • Freesync
  N/P
 • G-SYNC
  N/P
 • Filmmaker Mode (FMM)
  Da
 • Slika u slici
  N/P
 • Ugrađeni BT HID
  Da
 • Podrška za USB HID
  Da
 • Teletext (TTX)
  Da
 • Vremenski pomak
  Da (N/P za IT)
 • V-Chip
  N/P
 • IPv6 Support
  Da
 • MBR Support
  Da
Ekološke značajke
 • Eko senzor
  Da
 • Klasa energetske učinkovitosti
  G
Snaga
 • Napajanje
  AC220-240V 50/60Hz
 • Potrošnja energije (maks.)
  110 W
 • Potrošnja energije (pripravnost)
  0.50 W
 • Potrošnja energije (način štednje energije)
  N/P
 • Potrošnja energije (tipična)
  73.0 W
Dimenzije
 • Veličina pakiranja (ŠxVxD)
  1087 x 677 x 165 mm
 • Veličina proizvoda s postoljem (ŠxVxD)
  969.5 x 591.9 x 196.8 mm
 • Veličina proizvoda bez postolja (ŠxVxD)
  969.5 x 557.8 x 24.9 mm
 • Stand (Basic) (WxD)
  678 x 196.8 mm
 • Stand (Minimum) (WxD)
  – x –
Težina
 • Težina paketa
  15.5 kg
 • Težina proizvoda s postoljem
  8.9 kg
 • Težina proizvoda bez postolja
  8.6 kg
Oprema
 • Model daljinskog upravljača
  TM2180E (UK: TM2180E +TM1240A)
 • Baterije (za daljinski upravljač)
  N/P
 • Samsung Smart Control (uključeno)
  Da
 • No Gap Wall-mount (Y21 VESA)
  Da
 • Optional Stand Support (Y20 Studio)
  Da
 • 15m/10m One Invisible Connection Support
  Da
 • Podrška za minijaturnu zidnu montažu
  Da
 • Podrška za Vesa zidnu montažu
  Da
 • Podrška za prilagodljiv okvir
  Da
 • Priručnik za korisnike
  Da
 • E-priručnik
  Da
 • Kabel antene
  N/P
 • Strujni kabel
  Da
 • HDMI Cable
  N/P