Samsung TV QLED QE65Q700TATXXH

 • + poklon monitor Samsung LS32AM700
 • Veličina ekrana: 65″/163 cm , 8K 7680 X 4320
 • Smart TV Tizen 5.5
 • Tuner: 2x DVB-C/T2/S2 h.265 HEVC
 • 3700 PQI , HDR10, HLG, HDR10+, Quantum HDR1000

19.099,00 kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
SKU: 15126 Categories: ,

Doživite istinsku 8K rezoluciju

‎Doživite istinsku 8K rezoluciju ‎Doživite istinsku 8K rezoluciju

Otvara se nova dimenzija stvarnosti

Stvarna 8K rezolucija

Uđite u novi svijet rezolucije koja u Vaš dnevni boravak na velikim zaslonima donosi novu dimenziju stvarnosti. Osjetite snagu svake sličice uz 33 milijuna piksela i neviđenu jasnoću pri rezoluciji koja je četiri puta veća od 4K.

Otvara se nova dimenzija stvarnosti Otvara se nova dimenzija stvarnosti

* Definirano je da se istinska 8K rezolucija sastoji od 7.680 x 4.320 piksela. Nativni 8K sadržaj temeljen na trenutnim prijenosima u 8K rezoluciji, povezivosti i standardu dekodiranja. Ne jamčimo podršku za buduće standarde ni za određene standarde trećih strana, a možda će zahtijevati kupnju dodatnih uređaja/adaptera.

Moć inteligencije koja usavršava stvarnost

Quantum 8K procesor

Samsungov moćno inteligentan procesor stvara najbolji doživljaj gledanja ikada uz briljantnu 8K AI Upscaling tehnologiju i Adaptive picture tehnologiju prilagođavanja slike. On se brine da uvijek osjetite punu snagu 8K rezolucije.

Sve što volite pretvorite u 8K Sve što volite pretvorite u 8K

Sve što volite pretvorite u 8K

8K AI Upscaling tehnologija

Snažna inteligencija našeg Quantum 8K procesora unaprjeđuje razne vrste izvora i rezolucija u 8K kvalitetu s pomoću strojnog učenja. AI Upscaling tehnologija stvara besprijekorne teksture, realistične rubove i smanjuje šum obrađujući piksel po piksel, tako da će jedino što ćete vidjeti biti savršena

* Iskustvo gledanja može se razlikovati prema vrsti sadržaja i formatu. ‘8K AI povećanje rezolucije s pomoću umjetne inteligencije’ možda se neće odnositi na vezu s PC-jem te na Način rada za igre.
Promijenjiva slika, savršena slika Promijenjiva slika, savršena slika

Promijenjiva slika, savršena slika

Adaptive Picture tehnologija

Automatskim postavkama svjetline zaslona aktivno se prilagođuje okolini u kojoj se nalazite. Doživite savršenstvo slike neovisno o dobu dana ili sadržaju koji gledate.

Dinamički zvuk koji aktivno prati sadržaj na zaslonu

Object Tracking Sound+ (OTS+) tehnologija

Uživajte u realističnome filmskom doživljaju zvuka koji prati pokrete u svakoj sceni. Zvučnici namijenjeni usmjeravanju zvuka prema gore i bočno, stvaraju obuzimajući zvuk koji Vas stavlja u središte akcije.

Dinamički zvuk koji aktivno prati sadržaj na zaslonu Dinamički zvuk koji aktivno prati sadržaj na zaslonu

Vaš novi kućni ured

Udaljeni pristup

Dovršite uredske poslove na televizoru kod kuće. Udaljeni pristup omogućuje vam da zrcalno prikazujete računalo na zaslonu televizora. Možete čak i pristupiti datotekama s Vašeg uredskog računala ili rad na dokumentima pomoću Microsoftovog Office 365 – i to sve iz udobnosti vašeg kauča.

Vaš novi kućni ured Vaš novi kućni ured

* Dostupnost značajki može se razlikovati ovisno o modelu i regiji. * TV i računalo moraju biti povezani na mrežu. * Dijeljenje zaslona (zrcaljenje) podržano je samo za Windows 10. * Daljinsko povezivanje s računalom pod operativnim sustavom Windows podržano je samo za Windows 7 ili kasnije. A operativni sustav mora biti Pro verzija ili viša. * Daljinsko povezivanje s računalom koje radi na Macu podržano je samo za Mac OS X 10.5 ili noviji. * PC pribor poput miša i tipkovnice prodaje se zasebno. * Ova usluga zahtijeva podešavanje kako bi se omogućile udaljene veze unutar računala.

Gledajte svaki detalj u snažnim kontrastima

Direct Full Array 12X

Gledajte svaki detalj u snažnim kontrastima uz doživljaj prilagođenog prikaza svijetlih i tamnih tonova.

Gledajte svaki detalj u snažnim kontrastima Gledajte svaki detalj u snažnim kontrastima

* Direct Full Array brojčani pokazatelj temelji se na tehnologijama poboljšanja pozadinskog osvjetljenja te sprečavanja odsjaja i kontrasta.

Očekuje Vas i nova razina HDR-a s dubljim kontrastom i detaljima

Quantum HDR 8X

Doživite prožimajuće boje s dubljim kontrastom i detaljima. Quantum HDR 8X donosi Vam novu razinu HDR-a.

Očekuje Vas i nova razina HDR-a s dubljim kontrastom i detaljima Očekuje Vas i nova razina HDR-a s dubljim kontrastom i detaljima

* Raspon Quantum HDR tehnologije temelji se na internim standardima testiranja i podložan je promjeni prema okružju gledanja ili posebnim uvjetima.

Milijardu preciznih nijansi boje

Volumen boje 100 % uz Quantum Dot tehnologiju

Quantum Dot tehnologija donosi Vam našu najbolju sliku dosad. Uz stopostotni volumen boje, Quantum Dot tehnologija svjetlost pretvara u boje koje oduzimaju dah i izgledaju stvarno pri bilo kojoj razini svjetline.

* Stopostotni volumen boje izmjeren prema DCI-P3 standardu, potvrdilo je njemačko udruženje VDE.

Milijardu preciznih nijansi boje Milijardu preciznih nijansi boje

Čujte svaku riječ, bez ometanja

Active Voice Amplifier (AVA) tehnologija

Neočekivani izvori buke u Vašem domu mogu postati smetnja iskustvu gledanja. AVA pojačava zvukove u sceni tako da dijaloge možete čuti jasno. Dok gledate TV, smisao razgovora ostaje jasan.

Čujte svaku riječ, bez ometanja Čujte svaku riječ, bez ometanja

TV i soundbar u savršenom skladu

Q-Symphony tehnologija

Uz dva zvučnika smještena na vrhu QLED zaslona, prednji/bočni i zvučnici soundbar uređaja usmjereni prema gore zajedno stvaraju najbolji doživljaj surround zvuka. Takav Vam zvuk omogućuje da se u potpunosti, kao nikada prije, uživite u sadržaj.

TV i soundbar u savršenom skladu TV i soundbar u savršenom skladu

Soundbar najbolje prilagođen QLED 8K modelima televizora

Soundbar najbolje prilagođen QLED 8K modelima televizora Soundbar najbolje prilagođen QLED 8K modelima televizora

Gledajte sliku, ne televizor

Bezgraničan, sa sve četiri strane

Njegov uglađen i elegantan dizajn usmjerava Vaš pogled na najčišću sliku. Izrađen u nenametljivome minimalističkom stilu, gledan iz bilo kojega kuta, odiše bezgraničnošću koja postavlja nove standarde. Jedino što ćete vidjeti jest naše najbolje filmsko iskustvo dosad.

Gledajte sliku, ne televizor Gledajte sliku, ne televizor

Raznolikom sadržaju pristupajte s pomoću jednoga daljinskog upravljača

Smart Hub i One daljinski upravljač (Dostupnost opcije može ovisiti o regiji. Provjerite prije upotrebe.)

To je sve što Vam je potrebno kako biste na jednome mjestu otkrili hrpu raznolikog sadržaja i beskrajno uživali. Uz elegantno dizajnirani One daljinski upravljač sve je lakše pa možete brzo pretraživati svoje omiljene sadržaje dostupne putem svojega set-top-box dekodera, igraće konzole, ili u TV programu uživo.

Raznolikom sadržaju pristupajte s pomoću jednoga daljinskog upravljača (EU) Raznolikom sadržaju pristupajte s pomoću jednoga daljinskog upravljača (EU)

* Usluga se možda neće pokrenuti u isto vrijeme kada i QLED, a dostupnost se može razlikovati ovisno o regiji.

Jednostavno zrcaljenje dodirom

Tap View opcija

Zrcaljenje filmova ili glazbe s Vašega pametnog telefona na televizor jednostavno je poput dodira. Kada svojim pametnim telefonom dodirnete televizor, on taj dodir prepoznaje i automatski pokreće zrcaljenje. Tako se možete brzo i jednostavno prebaciti na televizor i nastaviti uživati u svojemu omiljenom sadržaju.

* Samo kompatibilni uređaji. * Ova usluga radi samo dok je mobilni telefon uključen. * Usluga se možda neće pokrenuti u isto vrijeme kada i model televizora.

Jednostavno zrcaljenje dodirom Jednostavno zrcaljenje dodirom

Gledajte više sadržaja istodobno

Multi View način rada

Multi View način rada zaslon Vašeg televizora dijeli na dva dijela, smještajući sadržaj koji gledate na jednu stranu, dok sliku zrcaljenu sa zaslona Vašeg mobilnog uređaja smješta na drugu stranu. To znači da više ne morate skretati pogled s TV zaslona kako biste pogledali što se događa na Vašem telefonu.

* Dostupnost opcije može ovisiti o mobilnom uređaju.

Gledajte više sadržaja istodobno Gledajte više sadržaja istodobno

Izgovorite ono što želite dobiti

Podržava nekoliko glasovnih pomoćnika

Sve je mnogo lakše uz glasovno upravljanje. Sada možete brzo pristupati svojim omiljenim sadržajima, dobiti odgovore, pa čak i upravljati svojim televizorom i ostalim povezanim uređajima u svojem domu. Samo mu recite što želite

* Samsung u svakom trenutku, prema vlastitom nahođenju i bez prethodnog upozorenja ili obavijesti, zadržava pravo izmjene Usluga, privremene obustave i/ili prestanka pružanja Usluga ili bilo kojeg dijela Usluga. Prikazani sadržaji, TV usluge i funkcionalnosti možda neće biti dostupne u svim regijama i područjima. Navedena usluga možda još neće biti dostupna u vrijeme kupnje ovog proizvoda.*Bixby sustav glasovnih naredbi prepoznaje engleski (SAD/UK), francuski, španjolski, njemački, talijanski, kineski i korejski jezik. Sustav ne prepoznaje sve naglaske, narječja i izraze.* Amazon, Alexa i svi povezani logotipi zaštitni su znakovi tvrtke Amazon.com, Inc. ili njezinih podružnica. * Google je zaštitni znak tvrtke Google LLC.

Izgovorite ono što želite dobiti Izgovorite ono što želite dobiti

Izgradite pametan dom uz QLED

SmartThings nadzorna ploča

QLED radi zajedno sa SmartThings aplikacijom kako bi upravljanje Vašim pametnim domom bilo u Vašim rukama. QLED Vas povezuje s IoT uređajima i senzorima tako da možete upaliti svjetla, provjeriti što je u hladnjaku ili čak upravljati robotskim usisavačem iz udobnosti svojeg trosjeda. Upoznajte posve novi svijet.

Izgradite pametan dom uz QLED Izgradite pametan dom uz QLED

Tehnički podaci

Proizvod

 • QLED

Serija

 • 7

Zaslon

 • Veličina zaslona 65″
 • Razlučivost 7,680 x 4,320
 • Anti Reflection Screen Da
 • Zakrivljenost ekrana N/P

Videozapisi

 • Sustav za obradu slike Quantum 8K procesor
 • PQI (indeks kvalitete slike) 3700
 • HDR (High Dynamic Range) Quantum HDR 1000
 • HDR 10+ Da
 • Kontrast Direct Full Array 12x
 • HLG (Hybrid Log Gamma) Da
 • Boja Stopostotni volumen boje uz Quantum Dot tehnologiju
 • Dual LED N/P
 • Kut gledanja Široki kut gledanja
 • Micro Dimming Vrhunsko 8 K Pro zatamnjenje
 • Local Dimming Direct Full Array
 • Automatsko poboljšanje dubine N/P
 • Povećanje kontrasta Da
 • Prirodni način rada Da
 • Podrška za prirodni način rada Da

Audio

 • Dolby Digital Plus Da
 • Dolby 5.1 Decoder Da
 • Object Tracking Sound OTS+
 • Q-Symphony Da
 • Dialog Enhancement Da
 • Audio Pre-selection Descriptor Da
 • Izlaz zvuka (RMS) 60W
 • Vrsta zvučnika 4.2.2CH
 • Dubokotonac Da

Smart Service

 • SMART TV tvrtke Samsung Smart
 • Operating System Tizen™
 • Bixby Engleski (SAD), engleski (UK), engleski (Indija), korejski, francuski, njemački, talijanski, španjolski (opcije se razlikuju ovisno o jeziku)
 • Far-Field Voice Interaction Da
 • Multi Voice Assistant Da (GB, GG, IM, JE, IE, FR, DE, IT, ES, AT)
 • Google Assistant Built-in N/P
 • Works with Google Assistant Da (samo GB, FR, DE, IT, ES, AT, DK, IE, NL, NO, SE)
 • Works With Alexa Da (samo GB, FR, DE, IT, ES, AT, IE)
 • TV Plus Da (samo GB/FR/DE/IT/ES/AT/CH)
 • Internetski preglednik Da
 • Podrška za aplikaciju SmartThings Da
 • SmartThings Da
 • Univerzalni vodič Da (samo GR/FR/DE/IT/ES)
 • Galerija Da

Konvergencija

 • TV na mobitel – zrcaljenje Da
 • Mobitel na TV – zrcaljenje, DLNA Da
 • NFC on TV N/P
 • Tap View Da
 • Digital Butler N/P
 • Multi-View Da
 • Sound Wall Da
 • Personal Screen N/P
 • Remote Access Da
 • Camera Support N/P
 • 360 Video Player Da
 • Podrška za kameru 360 Da
 • Izravan Wi-Fi Da
 • TV zvuk na mobilni Da
 • Zrcaljenje zvuka Da

Prijamnik/emitiranje

 • Digital Broadcasting DVB-T2CS2 x 2
 • Analogni prijamnik Da
 • 2 prijamnika Da
 • CI (Common Interface) CI+(1.4)
 • Data Broadcasting HbbTV 2.0.1(IT,GB,DE,ES,CZ,SK)/HbbTV 1.5(AT,FR,FI,EE,GR,SI,HR,BE,NL,LU)/HbbTV 1.0(PL,HU,CH,PT,DK)/MHEG 5(IE)
 • TV Key Support Da

Povezivost

 • HDMI 4
 • USB 2
 • Komponentni ulaz (Y/Pb/Pr) N/P
 • Kompozitni ulaz (AV) N/P
 • Ethernet (LAN) Da
 • Audioizlaz (miniutičnica) N/P
 • Digitalni audioizlaz (optički) 1
 • RF ulaz (zemaljski/kabelski ulaz) 1/1 (Uobičajena upotreba za zemaljsko emitiranje)/2
 • Ex-Link ( RS-232C ) N/P
 • CI utor 1
 • HDMI A / podrška za povratni kanal Da
 • eARC Da
 • Brza sklopka za HDMI Da
 • Ugrađen bežični LAN Da (WiFi5)
 • Bluetooth Da (BT4.2)
 • Anynet+ (HDMI-CEC) Da

Dizajn

 • Dizajn Solid Q
 • Vrsta okvira Bez okvira, s četiri strane
 • Tanki Ravan dizajn
 • Boja sprijeda TITAN CRNA
 • Svjetlosni efekt (ukrasni) N/P
 • Vrsta postolja FLOATING PLATE
 • Stand Color TITAN CRNA

Dodatne značajke

 • Adaptive Picture Da
 • Active Voice Amplifier Da
 • Adaptive Sound Adaptive Sound+ tehnologija prilagođivanja zvuka
 • AI Streaming N/P
 • AI Upscale Da
 • Décor način rada N/P
 • Prepoznavanje pokreta (okvir) N/P
 • Ambient Mode Ambijentalni način+
 • Ambient Mode Brightness/Color Sensor Prepoznavanje svjetline/boje
 • Portrait Mode N/P
 • Accessibility – Learn TV Remote / Learn Menu Screen Engleski (UK), njemački, francuski, španjolski, talijanski, nizozemski, poljski, danski, švedski, finski, norveški, portugalski, ruski (samo pri povezivanju na mrežu u EE, LV, LT)
 • Accessibility – Others Povećaj / Visoki kontrast / Višestruki audioizlazi / SeeColors / Inverzija boja / Sivi tonovi / Zumiranje područja za znakovni jezik / Gumb za sporo ponavljanje / Automatsko otkrivanje područja znakovnog jezika / Prikaži tekstualni prijevod uz uvećanje područja znakovnog jezika
 • Ultra Clean View N/P
 • Digitalni čisti pogled Da
 • Automatsko pretraživanje kanala Da
 • Automatsko isključivanje Da
 • Prikaz teksta (titlova) Da
 • Connect Share™ (HDD) Da
 • ConnectShare™ (USB 2.0) Da
 • EPG Da
 • Prošireni PVR Da (N/P za IT)
 • Način za igre Da (Automatski Način rada za igre (ALLM), Game Motion Plus, Dinamičko ujednačavanje nijansi crne, Surround zvuk)
 • Freesync N/P
 • G-SYNC N/P
 • Filmmaker Mode (FMM) Da
 • Jezik OSD-a 27 europskih jezika + ruski (samo pri povezivanju na mrežu u EE, LV, LT)
 • Slika u slici Da
 • Ugrađeni BT HID Da
 • Podrška za USB HID Da
 • Teletext (TTX) Da
 • Vremenski pomak Da (N/P za IT)
 • V-Chip N/P
 • IPv6 Support Da
 • MBR Support Da

Ekološke značajke

 • Eko senzor Da
 • Klasa energetske učinkovitosti B

Snaga

 • Napajanje AC220-240V 50/60Hz
 • Potrošnja energije (maks.) 240 W
 • Potrošnja energije (pripravnost) 0.50 W
 • Potrošnja energije (način štednje energije) 82.7 W
 • Potrošnja energije (tipična) 156 W
 • Omjer vršne osvijetljenosti 71 %
 • Godišnja potrošnja energije (EU standard) 216 kWh

Oprema

 • Model daljinskog upravljača TM2090C※ UK(GB/IE): TM2090C+TM1240A
 • Baterije (za daljinski upravljač) Da
 • Samsung Smart Control (uključeno) Da
 • Postavljanje na zid bez razmaka N/P
 • Optional Stand Support (Y20 Studio) Da
 • 15m/10m One Invisible Connection Support N/P
 • Podrška za minijaturnu zidnu montažu Da
 • Podrška za Vesa zidnu montažu Da
 • Podrška za prilagodljiv okvir N/P
 • Priručnik za korisnike Da
 • E-priručnik Da
 • Kabel antene N/P
 • Strujni kabel Da
 • HDMI Cable N/P