-20%

Samsung SBS FDR-RF62HERS1 side by side hladnjak

  • Kapacitet hladnjaka: 331 L
  • Kapacitet zamrzivača: 110 L
  • Sistem hlađenja: Twin Cooling
  • Klasa energetske učinkovitosti: A+

10.499,00 Kn 8.399,20 Kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
Compare

Samsung SBS FDR-RRF62HERS1 side by side hladnjak

Neka Vaša hrana ostane u vrhunskom stanju zahvaljujući tehnologiji dvostrukog hlađenja (Twin Cooling)

Samsung Vam donosi tehnologiju hlađenja hladnjaka pet puta vrjedniju od njezine cijene. Naš unutarnji sustav Twin Cooling® hladi svaku komoru posebno. Zrak zamrzivača ostaje suh, zrak hladnjaka ostaje vlažan pa je hrana očuvana u vrhunskom stanju. To je tehnologija prisutna u profesionalnim hladnjacima, no ugrađena je u svaki Samsungov uređaj – zato što je važno ono što se nalazi unutra. Pametno razmišljanje, jednostavan život.

Hrana će ostati svježa uz TWIN™ sustav hlađenja

Patentirana tehnologija TWIN sustava hlađenja koristi dva neovisna isparivača koje pokreće jedan kompresor da bi pružio optimalnu razinu rashladnog zraka, odvojeno od pretinaca hladnjaka i zamrzivača, da bi hrana što duže ostala svježa kao kad ste ju kupili. Uživajte u hrani onakvoj kakva treba biti.

Ostvarite nemoguće

Novi Samsung hladnjak s dvostrukim vratima ostvaruje nemoguće. Nezamislivo u sustavima hlađenja, ovaj jedinstveni hladnjak ne može se pohvaliti samo velikim kapacitetom za pohranu hrane u manjem vanjskom okviru, već koristi i patentirani TWIN sustav hlađenja da bi čak i najosjetljivija hrana duže ostala svježa. Odsad možete uživati u luksuznim blagodatima side-by-side hladnjaka i u profinjenoj ljepoti Samsungova hladnjaka s dvostrukim vratima na samo 84 cm.

EZ ručka za lakše otvaranje

Otvaranje zamrzivača upravo je postalo lakše uz novu Samsung EZ ručku za otvaranje. Lagano podignite i povucite ručku da biste otvorili zamrzivač bez dodatne sile. Odsad možete otvoriti zamrzivač istovremeno držeći namirnice u rukama i pritom ne ozlijediti leđa.

Brand

Samsung

Model

SBS FDR-RF62HERS1

Dimenzija (ŠxVxD) cm

817×1,772×774

Energetska klasa

A+

Jamstvo

2 godine