Samsung RS7768FHCBC/EF hladnjak

  • Ukupna zapremina 543L
  • No Frost
  • Energetska klasa A++
  • Jamstvo 5 godina

11.999,00 Kn

Raspoloživo: Nema na zalihi

Samsung RS7768FHCBC/EF hladnjak

Twin sustav hlađenja pruža samo najbolje

Novi hladnjak koristi dva odvojena protoka zraka i precizno reguliranje temperature da bi se održala optimalna razina vlage i na strani hladnjaka i na strani zamrzivača.

Kontrola nadohvat ruke

Pratite što se zbiva u hladnjaku ne otvarajući vrata. Vanjski LED prikaz pokazuje unutarnje temperature i javlja Vam kada je vrijeme za promjenu filtra.

Baca novo svjetlo na uštedu energije i prostora

LED rasvjeta ne dolazi s vrha nego se pruža sve do stražnjeg dijela unutrašnjosti, čime se osigurava više mjesta za visoke predmete. Ispušta manje topline od konvencionalnih žarulja.

Velika zapremnina

Ladice velike zapremnine mogu pohraniti dinje i glavice salata, no istovremeno ostaje mjesta i za paprike. Slobodno ih napunite voćem i povrćem. Preklopni poklopci pomažu u zadržavanju svježine te osiguravaju brz pristup.

Multi Flow

Multi Flow radi na svakoj razini za održavanje ujednačene temperature, posebice nakon što otvorite vrata. Hlađenjem svakog dijela svakog pretinca istovremeno Vaša hrana duže ostaje svježa.

 

Samsung 5 godina jamstva

5 godina jamstva putem registracije na određene Samsung uređaje bijele tehnike i usisavača. Promocija traje od 15.02. do 31.12.2018.

 

Brand

Samsung

Model

RS7768FHCBC/EF

Ukupna zapremina

543 l

Energetska klasa

A++

Dimenzija (ŠxVxD) cm

91,2 x 178,9 x 69,2 cm

Jamstvo

5 godina

Back to top