Samsung RS53K4600SA side by side hladnjak

• NoFrost
• Unutarnje LED svjetlo
• Dispenzer za vodu i led
• Alarm za vrata

9.799,00 Kn

Raspoloživo: Nema na zalihi

Hladnjak Samsung RS53K4600SA side by side

Sustav Twin Cooling Plus® donosi najbolje iz oba svijeta
Novi hladnjak iz serije H koristi dva zasebna protoka zraka i preciznu kontrolu temperature za održavanje optimalnih razina vlažnosti u hladnjaku i u zamrzivaču. Sustav Twin Cooling Plus® brine se da vam jabuke ostaju svježe, sprječava stvaranje ledenog sloja na sladoledu, ali i onemogućava prijenos mirisa bijelog luka iz hladnjaka na kockice leda.

Informacije i kontrola na dohvat ruke
Sada ćete moći znati što se događa u hladnjaku, a da niste niti otvorili vrata. Vanjski LED zaslon ugodnim plavičastim sjajem prikazuje interne temperature iz obje strane novog hladnjaka iz serije H i govori vam kad je vrijeme za promjenu filtera. Dodirnite za prikaz dozatora vode i leda ili za postavljanje hladnjaka u način rada za vrijeme odmora ako odlazite na godišnji odmor.

Pojednostavljena sofisticiranost
Kao što će vam svaki veliki kuhar reći, ključna je prezentacija, posebno u kuhinji. Suvremena elegancija novih hladnjaka iz serije H nadahnut će vas na pripremu vrhunskih, slasnih obroka. Elegancija—naglašena blagim linijama i poliranom površinom—uljepšat će izgled vaše kuhinje i dati joj dodatni štih. Ako vam kuhinja dosad nije bila omiljena prostorija za zabave, sada će postati.

Uživajte u dodatnom ledu—i prostoru—uz prozirni ledomat
Ugrađen u vrata, prozirni ledomat oslobađa dragocjeni prostor u hladnjaku, a nudi kapacitet za 2 kg leda. Zahvaljujući tome na policama je ostalo više prostora za držanje sladoleda, smrznutih namirnica i kolača. Osim toga, ledomat je djelomično proziran, tako da možete vidjeti koliko leda imate.

 

Novi načini energetske i prostorne ekonomičnosti
Umjesto da visi s vrha hladnjaka, vertikalna LED rasvjeta spušta se niz poleđinu njegove unutrašnjosti, ostavljajući više prostora za visoke predmete. Osim toga, generira manje topline od tradicionalnih žarulja, zbog čega hladnjak troši manje energije na rashlađivanje. Zbog njezine jarke svjetlosti, moći ćete jasno razlikovati džem od grožđa i onaj od jagoda, čak i ako se nalaze na donjoj polici.

Velika ladica
U ladicama koje veličinom premašuju one iz prethodnih modela moći ćete držati lubenice i glavice salate, s tim da će vam i dalje ostati dovoljno mjesta za paprike i papričice. Napunite hladnjak voćem i povrćem. Preklopni poklopci pomažu očuvati svježinu i nude brz pristup.

Multi Flow
Multi Flow funkcionira na svim razinama—zahvaljujući malim otvorima na svim policama—te održava ravnomjernu temperaturu u čitavom hladnjaku, posebno nakon što otvorite vrata. Istovremenim rashlađivanjem svakog dijela svakog odjeljka, pomaže vašoj hrani da dulje ostaje svježa.

Mini bar za pića
Posegnite u mini bar za pića i dohvatite sok bez otvaranja vrata hladnjaka kroz koja bi izašao hladni zrak. Time štedite energiju, a olakšan vam je i pristup omiljenim napicima. Vrata, koja se otvaraju dodirom, mogu služiti i kao polica na kojoj si možete natočiti piće.

Kapacitet hladnjaka: 359l
Kapacitet zamrzivača: 174l
NoFrost
Unutarnje LED svjetlo
Dispenzer za vodu i led
Alarm za vrata
Razina buke: 39dB
Klimatskai razred: SN, N, ST, T
Energetska učinkovitost: A+
Platinum Inox

Brand

Samsung

Model

RS7557BHCSP

Dimenzija (ŠxVxD) cm

91,2 x 178,9 x 69,2 cm

Energetska klasa

A+

Jamstvo

2 godine

Back to top