Samsung RS53K4400SA kombinirani hladnjak

  • Side by side kombinirani hladnjak
  • No Frost tehnologija

8.199,00 Kn

Raspoloživo: Nema na zalihi

Samsung RS53K4400SA kombinirani hladnjak

Twin sustav hlađenja pruža samo najbolje

Novi hladnjak serije RS4000K koristi dva odvojena protoka zraka i precizno reguliranje temperature da bi se održala optimalna razina vlage i na strani hladnjaka i na strani zamrzivača.

Kontrola nadohvat ruke

Pratite što se zbiva u hladnjaku ne otvarajući vrata. Vanjski LED prikaz pokazuje unutarnje temperature i javlja Vam kada je vrijeme za promjenu filtra.

Baca novo svjetlo na uštedu energije i prostora

LED rasvjeta ne dolazi s vrha nego se pruža sve do stražnjeg dijela unutrašnjosti, čime se osigurava više mjesta za visoke predmete. Ispušta manje topline od konvencionalnih žarulja.

Velika zapremnina

Ladice velike zapremnine mogu pohraniti dinje i glavice salata, no istovremeno ostaje mjesta i za paprike. Slobodno ih napunite voćem i povrćem. Preklopni poklopci pomažu u zadržavanju svježine te osiguravaju brz pristup.

Multi Flow

Multi Flow radi na svakoj razini za održavanje ujednačene temperature, posebice nakon što otvorite vrata. Hlađenjem svakog dijela svakog pretinca istovremeno Vaša hrana duže ostaje svježa.

Pojednostavljena profinjenost

Elegancija RS4000K hladnjaka nadahnjuje Vas za pripremu ukusnih jela. Elegantan stil naglašen ravnim linijama i sjajnom obradom stvara poseban dojam koji upotpunjuje uređenje Vaše kuhinje i podiže ga na višu razinu.

Brand

Samsung

Model

RS53K4400SA/EF

Zapremina hladnjaka

361l

Zapremina zamrzivača

174l

Dimenzija (ŠxVxD) cm

91,2 x 178,9 x 69,2 cm

Energetska klasa

A+

Jamstvo

5 godina

Back to top