Samsung RH56J6917SL/EF kombinirani hladnjak

  • Kombinirani hladnjak sa dvostrukim vratima
  • Multi Flow, No Frost
  • Digitalni inverterski kompresor

15.999,00 Kn

Raspoloživo: Nema na zalihi

Samsung RH56J6917SL/EF hladnjak sa dvostrukim vratima

Hrana koju volite nadomak ruku

ShowCase izlog je “hladnjak unutar hladnjaka” za brz i jednostavan pristup omiljenoj hrani.Ima 5 prostranih kutija za odvojeno cuvanje namirnica.

Čuvajte savršeno svježim

Unutarnji spremnik InnerCase održava namirnice svježima. Smješten dublje u hladnjaku izvrsno je mjesto za smještaj i čuvanje većih i manje pokvarljivih namirnica poput povrća, voća i mesa.

Pojedinačno optimizirano hlađenje

Twin Cooling Plus™ tehnologija zasebno rashlađuje prostore hladnjaka i zamrzivača pa hrana ostaje svježija i bez miješanja mirisa. Sustav dvostrukog hlađenja jamči optimalnu vlažnost. Hrana ostaje dulje svježa.

Izgrađen za hlađenje

Metalna vrata odišu ljepotom i pametnim dizajnom. Održavaju hranu i piće izuzetno hladnima u ShowCase izlogu, čak i u slučaju čestog otvaranja i zatvaranja.

Bezvremenski profinjeni dizajn

Svojim vrhunskim stilom s metalnim završnim premazom i ledeno plavim zaslonom donosi profinjenu eleganciju u svaku modernu kuhinju.

Dozator za led i vodu

Svojim profinjenim čeličnim premazom i jasnim ledeno plavim zaslonom dozator za led i vodu na dodir gumba nudi ohlađenu filtriranu vodu, kockice leda ili lomljeni led.

Više prostora, više leda

Uređaj za led ugrađen je u vrata te tako ostavlja više dragocjenog prostora u zamrzivaču. Stoga mozete pohraniti dovoljno leda, a u prozirnim pretincima možete vidjeti koliko leda imate.

Jasni pogled unutra

Visokoučinkovito LED osvjetljenje u obliku stupa je tanje, hladnije i štedi više energije od uobičajene rasvjete. Proteže se od vrha do dna na obje strane stražnje stjenke, izgleda lijepo i briljantno jasno osvjetljava svaki kutak pružajući bolju vidljivost od rasvjete na vrhu.

Svježina bez nakupljanja leda

Više ne morate isprazniti cijeli hladnjak ili zamrzivač radi odmrzavanja, jer vaš uređaj više ne zahtijeva odleđivanje. Samsungova značajka True No Frost jamči jednoliko hlađenje bez stvaranja naslaga leda.

Brand

Samsung

Model

RH56J6917SL/EF

Zapremina hladnjaka

376l

Zapremina zamrzivača

176l

Dimenzija (ŠxVxD) cm

179,4×91,2×73,20cm

Energetska klasa

A+

Jamstvo

5 godina

Back to top