-20.6%

SAMSUNG perilica sušilica WD80T634DBH/S7 + POKLON Tefal DT8150 vertikalno glačalo

Specifikacija
Kapacitet pranja (kg):8.0 kg
Klasa energetske učinkovitosti:B
Tehnologija mjehurića:Da
Neto dimenzije (Š×V×D):600 x 850 x 600 mm
Neto težina:68 kg
Kapacitet sušenja (kg):5.0 kg
Dizajn
Boja kućišta:Bijela
Vrata s mutnim staklom s crnim ukrasom
Pločasti zaslon
AI Control tehnologija
Performanse
Potrošnja energije (po ciklusu):6.48 kWh
Potrošnja vode (ciklus):97 L
Učinkovitost centrifugiranja:A
Pranje:A
Razina buke (pranje):54 dB
Razina buke (centrifugiranje):73 dB
Razina buke (sušenje):59 dB
Značajke
AI Control:Da
AddWash:Ne
Air Wash:Da
Brzina centrifugiranja:1400 o/min
Bubble Soak:Da
Motor:DIT
Automatski dozator:Da
Postavka jezika:Da
Smart Things:Da
Crijevo za vodu:Ne
Senzor istjecanja:Ne
Zaključavanje za djecu:Da
Kraj odgode:Da
Drum Clean:Ne
Drum Clean+:Da
Tip bubnja:Dijamantni
Razina sušenja:Ne
Intensive:Da
Moj ciklus:Da
Pretpranje:Da
Rinse+:Ne
Speed Option:Ne
StayClean Drawer:Da
Para:Da
Iznimno brzo:Da
Vrijeme sušenja:Da
Ciklus
Eco 40-60:Da
Wash and Dry:Da
AI Wash:Ne
Active Wear:Da
Posteljina:Da
Cloudy Day:Da
Pamuk:Da
Colours:Da
Osjetljivo rublje:Da
Drain/Spin:Da
Intense Cold:Da
Mixed Load:Ne
Poput prirodnog sušenja:Da
Ispiranje + centrifugiranje:Da
Shirts:Da
Silent Wash:Da
Sintetika:Da
Ručnici:Da
Vuna:Da
Wool/Delicates:Ne
Cotton Dry:Da
Synthetics Dry:Da
15′ Quick Wash:Da
Hygiene Steam:Da
Speed Wash+Dry:Ne
Fizičke specifikacije
Bruto dimenzije (Š×V×D):666 x 890 x 697 mm
Bruto težina:70 kg
Full Depth Including Protruding Part
680 mm
Smart
WiFi Embedded:Da
App Connectivity
SmartThings App Support:Da

6.299,00 kn 4.999,00 kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
SKU: 14444 Categories: ,
Snažni mjehurići
Eco Bubble™ tehnologija
Uživajte u učinkovitom čišćenju, čak i pri niskim temperaturama*, zahvaljujući Eco Bubble™ tehnologiji. Deterdžent se pretvara u mjehuriće, stoga brzo ulazi u tkaninu i s lakoćom uklanja prljavštinu, štedeći pritom energiju i čuvajući boje i teksturu tkanine**.
* Ispitano u skladu s normom IEC 60456-2010 / količina rublja težine 4 kg / Super Eco Wash pranje hladnom vodom (WF80F5E5U4W) u usporedbi s postavkom za pamuk na 40 °C bez opcije Eco Bubble (WF0702WKU). Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati.** Utemeljeno na izvješću laboratorija za ispitivanje performansi tvrtke Springboard Engineering na EMPA trakicama, u usporedbi uobičajenog deterdženta i tehnologije mjehurića bez mehaničkog djelovanja.
 • AI Control tehnologija
  Rublje perite učinkovito i s lakoćom zahvaljujući snažnom AI Control upravljanju s pomoću umjetne inteligencije. Personalizira ciklus pranja pamćenjem Vaših navika, predlaganjem ciklusâ, i prikazivanjem pravovremenih informacija. Aplikacija SmartThings* pruža Vam savjete o ciklusima, planiranju i otklanjanju poteškoća. Automatski odabire i idealan program sušenja**.
 • Pametno pranje
  Rublje perite učinkovito i s lakoćom zahvaljujući snažnom AI Control upravljanju s pomoću umjetne inteligencije. Personalizira ciklus pranja pamćenjem Vaših navika, predlaganjem ciklusâ, i prikazivanjem pravovremenih informacija. Aplikacija SmartThings* pruža Vam savjete o ciklusima, planiranju i otklanjanju poteškoća. Automatski odabire i idealan program sušenja**.
 • Pametno pranje
  Rublje perite učinkovito i s lakoćom zahvaljujući snažnom AI Control upravljanju s pomoću umjetne inteligencije. Personalizira ciklus pranja pamćenjem Vaših navika, predlaganjem ciklusâ, i prikazivanjem pravovremenih informacija. Aplikacija SmartThings* pruža Vam savjete o ciklusima, planiranju i otklanjanju poteškoća. Automatski odabire i idealan program sušenja**.

Prev Next

* Dostupno na uređajima koji podržavaju Android i iOS operativne sustave. Potrebni su Wi-Fi veza i Samsung račun.** Automatsko povezivanje ciklusa dostupno je samo u slučaju kada su i perilica i sušilica opremljene AI Control tehnologijom i povezane na istu Wi-Fi bežičnu mrežu.※Prikazane slike mogu se razlikovati od stvarnoga proizvoda.※Slike grafičkoga korisničkog sučelja na mobilnom uređaju mogu se razlikovati ovisno o državi, okružju itd.
Optimizirano dodavanje deterdženta
Auto Dispense tehnologija automatskog doziranja
Ostvarite najbolje rezultate pranja* uz manje rasipanja i napora. Auto Dispense tehnologija automatski dozira odgovarajuću količinu deterdženta i omekšivača za svaki ciklus. Njezin spremnik deterdženta dovoljne je zapremine za mjesec dana pranja**, tako da više ne morate iznova puniti spremnik nakon svakog pranja.
Stvarni rezultati mogu se razlikovati ovisno o pojedinačnoj upotrebi.** Auto Dispense dozator sadržava količinu deterdženta dovoljnu za mjesec dana pranja, na temelju prosječna četiri punjenja na tjedan. Može se razlikovati ovisno o količini rublja koja se pere i postavkama.
Higijenski očistite s pomoću zraka
Air Wash tehnologija zračnoga pranja
Neka Vam odjeća bude higijenska i svježa bez vode i deterdženta. Tehnologija zračnoga pranja uklanja neugodne mirise i čisti Vašu odjeću, zbog čega ona stalno ima svjež miris. Neugodni mirisi, zajedno s 99,9 % bakterija*, uklanjaju se samo s pomoću zagrijanog zraka. Nema potrebe za prokuhavanjem ili skupim i potencijalno štetnim kemikalijama.
* Na temelju Intertekova ispitnog izvješća. Uklanja 99,9 % određenih vrsta bakterija, uključujući Staphylococcus aureus i Escherichia coli. Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati.
Ciklus pranja traje 59 minuta
Superbrzina (59 min)
Skratite svoje dnevno vrijeme pranja rublja uz temeljito čišćenje odjeće. Jednostavno upotrijebite postavku Superbrzina kako biste određenu količinu odjeće oprali za samo 59 minuta*. Eco Bubble™ tehnologija jamči snažno čišćenje, dok se vrijeme ispiranja skraćuje uporabom Speed Spray tehnologije za brzo ispiranje. Osim toga, ubrzava se vrtnja bubnja za brzo sušenje odjeće centrifugom.
* Utemeljeno na postavci Superbrzina pri zadanim postavkama s 5 kg rublja.
Higijensko čišćenje
Higijensko čišćenje parom
Odjeću dubinski, higijenski čisti parom. Ciklus higijenskog čišćenja parom poboljšava kvalitetu čišćenja Vašeg rublja bez prethodnih tretmana. Otpušta paru s dna bubnja, zbog čega se svaki predmet dubinski čisti. To uklanja dubinsku prljavštinu i 99,9 % bakterija* i alergena**.
* Na temelju Intertekova ispitnog izvješća za higijensko čišćenje parom. Uklanja 99,9 % određenih vrsta bakterija, uključujući Staphylococcus aureus i Escherichia coli. **Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati.** Na temelju ispitnog izvješća Britanske zaklade za alergije (BAF) za program higijenskoga čišćenja parom. Uklanja alergene koje stvaraju grinje iz kućne prašine.
Trajne performanse
Tehnologija digitalnog invertera
Tehnologija digitalnog invertera primjenjuje snažne magnete za tiši rad i snažnije performanse, uz manju potrošnju energije od univerzalnog motora. Upotrebom motora bez četkica omogućena je izvanredna trajnost** – podržana desetogodišnjim jamstvom.
* Općenito govoreći, razina buke smanjena je za 5dBA tijekom pranja i 3 dBA tijekom centrifugiranja. Podaci se temelje na oznaci ERP, za model F500 8 kg 1400 o/min WF80F5E5P4W s digitalnim inverterskim motorom i model Vistula 8 kg, 1400 o/min WF1804WPC s univerzalnim motorom.** Udruga za električne, elektroničke i informacijske tehnologije u Njemačkoj (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE) dodijelila joj je 23-godišnji certifikat trajnosti. Stvarni životni vijek uređaja može ovisiti o uvjetima upotrebe.
Očuvajte svježinu perilice rublja
Drum Clean + tehnologija čišćenja bubnja
Održavajte vrata i unutrašnjost svoje perilice higijenski čistima. Drum Clean + tehnologija iz bubnja uklanja prljavštinu i 99,9 % bakterija* koje prouzročuju neugodne mirise, bez upotrebe skupih deterdženata. Snažna vodena mlaznica i brza vrtnja uklanjaju i prljavštinu s gumene brtve na vratima perilice. Obavještava Vas i o tome kada je perilici potrebno čišćenje**.
* Iz unutrašnjosti perilice uklanja 99,9 % bakterija te uklanja prljavštinu s gumene brtve. Temeljeno na ispitivanjima tijekom Drum Clean + ciklusa koje je provela tvrtka Intertek.** Obavještava Vas nakon svakih 40 ciklusa.
Uklanja ostatke prljavštine
StayClean ladica
Više nema potrebe za rasipanjem deterdženta, a izbjeći ćete i zamorno čišćenje ladice za deterdžent. StayClean ladica osigurava ispiranje više deterdženta primjenom posebno dizajnirana sustava za ispiranje vode. Manje je ružnih ostataka od sapuna, ladica ostaje čišća, a higijena je bolja.
Intenzivno čišćenje
Bubble Soak namakanje s mjehurićima
Savršeno očistite odjeću, čak i ako je stvarno prljava. Funkcija namakanja s mjehurićima pomaže ukloniti mnoštvo tvrdoglavih mrlja poput onih od krvi, čaja, vina, šminke i trave. Odjeća se temeljito namače s aktivnim mjehurićima, zbog čega se prljavština i mrlje otpuštaju te se mogu učinkovitije ukloniti*.
* Ispitano u skladu s normom IEC 60456, 5. izdanje / količina rublja težine 8 kg / s namakanjem s mjehurićima u usporedbi s ciklusom za pamuk pri 40/60°C, sintetiku pri 60°C, i traper pri 40°C bez namakanja s mjehurićima.
Dokumenata
2020.08.28
common-energylabel-wd80t634dbh-s7-energylabel Document with Grade B
(Energy Label document with Grade B))
2.43MB
8.0 kg
Kapacitet pranja (kg)
B
Klasa energetske učinkovitosti
Da
Tehnologija mjehurića
600 x 850 x 600 mm
Neto dimenzije (Š×V×D)
68 kg
Neto težina
 • Kapacitet pranja (kg)
  8.0 kg
 • Klasa energetske učinkovitosti
  B
 • Tehnologija mjehurića
  Da
 • Neto dimenzije (Š×V×D)
  600 x 850 x 600 mm
 • Neto težina
  68 kg
Kapacitet sušenja
 • Kapacitet sušenja (kg)
  5.0 kg
Dizajn
 • Boja kućišta
  Bijela
 • Vrata
  Vrata s mutnim staklom s crnim ukrasom
 • Pločasti zaslon
  AI Control tehnologija
Performanse
 • Potrošnja energije (po ciklusu)
  6.48 kWh
 • Potrošnja vode (ciklus)
  97 L
 • Učinkovitost centrifugiranja
  A
 • Pranje
  A
 • Razina buke (pranje)
  54 dB
 • Razina buke (centrifugiranje)
  73 dB
 • Razina buke (sušenje)
  59 dB
Značajke
 • AI Control
  Da
 • AddWash
  Ne
 • Air Wash
  Da
 • Brzina centrifugiranja
  1400 o/min
 • Bubble Soak
  Da
 • Motor
  DIT
 • Automatski dozator
  Da
 • Postavka jezika
  Da
 • Smart Things
  Da
 • Crijevo za vodu
  Ne
 • Senzor istjecanja
  Ne
 • Zaključavanje za djecu
  Da
 • Kraj odgode
  Da
 • Drum Clean
  Ne
 • Drum Clean+
  Da
 • Tip bubnja
  Dijamantni
 • Razina sušenja
  Ne
 • Intensive
  Da
 • Moj ciklus
  Da
 • Pretpranje
  Da
 • Rinse+
  Ne
 • Speed Option
  Ne
 • StayClean Drawer
  Da
 • Para
  Da
 • Iznimno brzo
  Da
 • Vrijeme sušenja
  Da
Ciklus
 • Eco 40-60
  Da
 • Wash and Dry
  Da
 • AI Wash
  Ne
 • Active Wear
  Da
 • Posteljina
  Da
 • Cloudy Day
  Da
 • Pamuk
  Da
 • Colours
  Da
 • Osjetljivo rublje
  Da
 • Drain/Spin
  Da
 • Intense Cold
  Da
 • Mixed Load
  Ne
 • Poput prirodnog sušenja
  Da
 • Ispiranje + centrifugiranje
  Da
 • Shirts
  Da
 • Silent Wash
  Da
 • Sintetika
  Da
 • Ručnici
  Da
 • Vuna
  Da
 • Wool/Delicates
  Ne
 • Cotton Dry
  Da
 • Synthetics Dry
  Da
 • 15′ Quick Wash
  Da
 • Hygiene Steam
  Da
 • Speed Wash+Dry
  Ne
Fizičke specifikacije
 • Bruto dimenzije (Š×V×D)
  666 x 890 x 697 mm
 • Bruto težina
  70 kg
 • Full Depth Including Protruding Part
  680 mm
Smart
 • WiFi Embedded
  Da
App Connectivity
 • SmartThings App Support
  Da
Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.