SAMSUNG HW-NW700/EN soundbar

HW-NW700/EN
Soundbar Samsung
Broj zvučnika: 7
Virtualni Surround zvuk
Dolby 5.1ch
Wi-Fi
One Cable (Power Pass to TV)
Bluetooth Version: 4.0
Broj optičkih ulaza: 1
Neto dimenzije (glavni zvučnik) (Š×V×D): 1220 x 140 x 53.5 mm
Daljinski upravljač

4.089,00 kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
SKU: 9870 Categories: ,
Slim. Simple. And great sound.

Tanak. Jednostavan. I vrhunski zvuk.

Mount your Soundbar in a few quick step

Postavite svoj Soundbar u nekoliko brzih koraka

Feel the deep bass

Osjetite duboki bas

Sweet spot anywhere you sit

Super mjesto bez obzira gdje sjedite

Znanost o zvuku

Testirani i podešeni u California Audio Labu, gdje naši audio inženjeri primjenjuju najnaprednije akustičke tehnologije i vrhunsko računalno modeliranje, kako bi vam pružili savršeno uravnoteženi zvuk koji ispunjava prostor.

The science of sound

Način na koji zvuk treba zvučati

Oživite svoj prostor s izvanrednim zvukom kućnog kina, koji je detaljan i bogat, čak i bez zasebnog subwoofera. Zvučna traka Soundbar iz jednog dijela ispunjava Vaš prostor dubokim basovima i čistim zvukom, baš onako kako se treba čuti.

The way sound should sound

Tanak. Jednostavan. I vrhunski zvuk.

Soundbar se savršeno podudara s Vašim zidnim TV-om. Svojim tankim tijelom i Soundbarovom nevidljivom vezom, izuzetno dobro se uklapa i pruža snažnu izvedbu. Izvrsni izgled uz izvanrednu kvalitetu zvuka.

Slim. Simple. And great sound.

Postavite svoj Soundbar u nekoliko brzih koraka

Dizajniran za praktičnost, postavljanje Soundbara lakše je nego ikada uz komplet za zidnu ugradnju. Sada možete otkačiti Soundbar sa zidnog nosača za spajanje ili odspajanje kabela, bez potrebe da sve iznova odvijate.

Mount your Soundbar in a few quick step

Precizno kontrolirajte više zvučnika

Za vrhunsko zvučno iskustvo. Uz pomoć ekskluzivne Samsung tehnologije, višedijelni zvučnici istodobno pokreću snažnije basove.

Control multiple speakers with precision

Osjetite duboki bas

Naša tehnologija za otklanjanje izobličenja predviđa i poništava iskrivljavanje prije nego što do njih dođe, dajući Vam dublji i detaljniji bas bez potrebe za zasebnim subwooferom.

Feel the deep bass

Super mjesto bez obzira gdje sjedite

Svako mjesto je super mjesto. Dosljedno uživajte u zvuku svugdje u sobi sa Soundbarovim visokotoncem širokog dometa.

Sweet spot anywhere you sit

Središnji kanal za jasan dijalog

Iskustvo kristalno čistog dijaloga s namjenskim središnjim kanalom. Pruža uravnoteženi zvuk s jednog kraja na drugi i savršeno dopunjava Vaš doživljaj kućne zabave.

Center channel for clear dialogue

Glazba oživljava s Vašim glasom

Ne možete se sjetiti naslova? Uživajte u Soundbar hands-free pomoću Alexa glasovne kontrole. Pitajte Alexa da svira nešto jednostavno izgovarajući naslov ili nekoliko redaka stiha pjesme. Bez obzira za kakvu vrstu glazbe ste raspoloženi, Alexa će je pronaći.

Music comes alive with your voice

* Za korištenje ove značajke potreban je Amazon Echo uređaj. Uslugu pruža Amazon, a može se ukinuti u bilo kojem trenutku.

Bežična veza s televizorom

Spojite Soundbar na svoj Samsung TV * s lakoćom i bez zapletenih žica putem Bluetooth ili Wi-Fi-ja. Odmah ćete moći uživati u svim svojim sadržajima s jasnijim, snažnijim zvukom.

Wireless connection with TV

* Kompatibilan s odabranim Samsung televizorima koji podržavaju Wi-Fi ili Bluetooth.

Bežični streaming glazbe

Soundbar koristi Wi-Fi i Bluetooth za jednostavnu bežičnu vezu s drugim uređajima. Uživajte u glazbi s mobilnog telefona u vrhunskoj kvaliteti zvuka bez ikakvih veza.

Wireless music streaming

Kontrola pomoću jednog daljinskog upravljača

Ne trebate više nekoliko daljinskih upravljača. Za napajanje, glasnoću, pa čak i zvučne efekte, možete upravljati Soundbar funkcijama uz pomoć daljinskog upravljača Samsung TV-a putem korisničkog sučelja na TV-u.

* Kompatibilan s odabranim Samsung televizorima. Potražite dodatne pojedinosti u trgovini.

Control with one remote

Slušajte pametnije uz SmartThings

SmartThings omogućuje da dodate zvučnike u Vašu mrežu, što Vam daje veću kontrolu nad Vašim audio uređajem u Vašem pametnom domu. Prenesite povezani život na sljedeću razinu.

* Kompatibilni uređaji SmartThings mogu se razlikovati ovisno o regiji. Ova se funkcija može razlikovati prema mobilnom uređaju i operativnom sustavu (OS). Potrebno je preuzeti i instalirati aplikaciju SmartThings.

Listen smarter with SmartThings

Bežični surround zvuk je spreman

Uživajte u istinskom kinematografskom surround zvuku uz kompletno Samsung Sound+ rješenje. Dodajte bežični stražnji komplet zvučnika* za prožimajući surround zvuk i povećajte dubinu s subwooferom SWA-W700 ** s basom koji može ići nisko do 27Hz.

Wireless surround sound ready

* Samsung bežični stražnji komplet zvučnika i subwoofer dostupni su za zasebnu kupnju (model dodatne opreme: SWA-9000S, SWA-W700). ** Bežični modul stražnjeg kompleta zvučnika zahtijeva kabel za napajanje. Stražnji zvučnici su spojeni na modul kabelom.