SAMSUNG hladnjak BRB260010WW/EF ugradbeni

5.699,00 Kn

Raspoloživo: Nema na zalihi
Detaljan opis

Sveobuhvatno hlađenje
Hladi svaki kutak
Sveobuhvatni sustav hlađenja hladi hladnjak ravnomjerno iz kuta u kut. Dva termosenzora u hladnjaku i zamrzivaču motre sve fluktuacije u temperaturi. Hladni zrak ispuhuje se iz višestrukih ventila na razini svake police tako da održava stalnu temperaturu i hrana ostaje svježija.
Nema više mraza i leda
Tehnologija No Frost povećava cirkulaciju zraka za održavanje stalne temperature u svakom kutku hladnjaka, što sprječava stvaranje mraza i leda. Puno brže doseže ciljanu temperaturu, povećava trajnost sustava hlađenja te izbjegava trošenje energije na odmrzavanje.
Pametniji i trajniji
Digitalni inverterski kompresor automatski prilagođava brzinu odgovarajući na zahtjeve za hlađenje na 7 razina. Koristi manje energije, smanjuje buku i trošenje i habanje za dugotrajnije performanse. Za potpun mir, performanse su potpomognute jamstvom od 10 godina*.
* Jamstvo od 10 godina ograničeno ja samo na kompresor.
Hrana koju je lako dosegnuti
Posezanje u zamrzivač često znači probijanje kroz zapreke koje čine predmeti, no polica koja lako klizi jednostavno se klizanjem postavlja i vadi. Možete učinkovito pohranjivati, organizirati i pristupati zamrznutoj hrani te brzo naći i doseći stvari smještene straga i u svakom kutku, bez „mrtvog prostora“.
Dokumenata
2017.02.07
common-energylabel-brb260010ww-ef-energylabel Document with Grade A+
(Energy Label document with Grade A+))
489.53KB
540 mm
Neto širina (mm)
1775 mm
Neto visina kućišta sa zglobnim postoljem (mm)
550 mm
Neto dubina s ručkom na vratima (mm)
57 kg
Neto težina (kg)
All Around Cooling
Vrsta hlađenja
A+
Klasa energetske učinkovitosti
Specifikacije