-12.5%

Samsung Galaxy J600FN J6 2018 DS gold

  • Zaslon 5,6″
  • Radna memorija 3 GB
  • Kamera 13 MP

1.599,00 Kn 1.399,00 Kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
Compare
SKU: 9278/k0709 Categories: ,

Samsung Galaxy J600FN J6 2018 DS gold

Raznobojan život uz zaslon sAMOLED

Jeste li spremni za boju bez kompromisa? Galaxy J6 prikazuje živopisne slike sve do ruba uređaja. Beskrajan zaslon – uz 5.6″ HD+ Super AMOLED zaslon i omjer 18.5:9 – maksimalno koristi prostor na zaslonu za udubljivanje u sadržaj.

Elegancija i stil

Ugodna elegancija za život u pokretu. S prekrasno zaobljenim linijama i završnom obradom, Galaxy J6 utjelovljuje eleganciju i savršeno pristaje u Vaš dlan. Odaberite jednu od tri privlačne boje uređaja koja se uklapaju u Vaše raspoloženje.

Zaslon spreman za obavljanje više zadataka odjednom

Živopisan beskrajan zaslon od 5,6 inča na modelu Galaxy J6 idealan je za obavljanje više zadataka odjednom, uključujući igranje, pisanje poruka i pregledavanje interneta. Uparivanje aplikacija omogućuje istovremeno gledanje videozapisa i poruka tako da možete gledati videoisječke bez da skinete pogled s poruka.

Uživajte u kreativnosti na svojim fotografijama

 Dodajte notu kreativnosti svojim fotografijama Galaxy J6 dolazi s raznim funkcijama kamere i kreativnim filterima kako biste oživjeli sve što bilježite bez bliještanja.

Sastavite priču od fotografija

Uredite fotografije i videozapise tako da pričaju Vašu priču te organizirajte slike i videozapise prema temi. Svoj sadržaj možete kategorizirati i dijeliti s prijateljima i obitelji zahvaljujući unaprijeđenim funkcijama.

Prilagođena zaštita

Sada možete otključati telefon u trenu usmjeravanjem telefona prema licu. Tehnologija prepoznavanja lica omogućuje pristup mobilnom uređaju samo Vama kako biste osigurali da osobni podaci ne dođu u pogrešne ruke

Zaštita nadohvat ruke

Pojednostavite pristup mobilnom uređaju uz pouzdanu sigurnost. Galaxy J6 sadrži pouzdan skener otiska prsta koji omogućuje da se prijavite na web-stranicu i aplikacije kako biste bez poteškoća obavljali više zadataka odjednom.

 Skriveno radi Vaše zaštite

Samsungova zaštićena mapa moćno je sigurnosno rješenje koje Vam omogućuje stvaranje privatnog i šifriranog mjesta za pohranu sadržaja kao što su fotografije, dokumenti i glasovno snimljene datoteke uz dodatnu zaštitu.

Zasebno poslovno i privatno čavrljanje

Sada možete lako razdijeliti poslovne od osobnih poruka. S dvostrukom razmjenom poruka sada možete povezati dva različita računa za čavrljanje na omiljenim aplikacijama za poruke – drugi se jednostavno instalira putem početnog zaslona.

Prepoznavanje prethodno učitanih Wi-Fi zona

Galaxy J6 omogućuje spremanje povijesti Wi-Fi mreža i automatski ih uključuje i isključuje bez poteškoća prilikom dolaska na često posjećene javne pristupne točke, odnosno napuštanja istih. Sada možete uživati u neprekinutoj povezanosti i uštedjeti potrošnju mobilnih podataka tijekom prelaženja između Wi-Fi zona.