Samsung Galaxy Buds Pro slušalice SM-R190NZSAEUG

SM-R190NZSAEUGPobjegnite i prilagodite se vlastitom trenutku Zena – sve jednim dodirom. Vaš Galaxy Buds Pro stavlja vam inteligentno aktivno uklanjanje buke na dohvat ruke.Oživite uspomene na svaki otkucaj svoje omiljene pjesme s 11-milimetarskim niskotoncem i 6,5-milimetrskim visokotoncem ugrađenim u svaku slušalicu. 

Voda vam neće pokvariti trening. Vaš IPX7 vodootporni Galaxy Buds Pro može zadržati ritam čak i uz malo kiše.

Uz Galaxy Buds Pro osjećat ćete se sigurno da ste povezani i čuti. Bez obzira gdje se nalazili, ostanite povezani bez obzira posjedujete li taj virtualni sastanak ili sustižete starog prijatelja

Opis:
Dimenzije:
Slušalice za uši: 19, 5 x 20, 5 x 20, 8 mm (svaka), kućište: 50 x 50, 2 x 27, 8 mm
Težina:
Slušalica za uho: 6, 3 g (svaka), futrola: 44, 9 g
Izrada:
Otporan na znoj i vodu (certifikat IPX7)
Comms:
Bluetooth:
v5.0 s Codec Scalable (Samsung vlasnički), AAC, SBC
Značajke:
Senzori:
Akcelerometar, žiroskop, blizina, dvorana, dodir, jedinica za preuzimanje glasa (VPU)
OS:
Kompatibilan s Androidom 7.0 i novijim verzijama (s više od 1, 5 GB RAM memorije) (neke značajke možda neće biti dostupne na uređajima koji nisu Samsung)
Čipovi:
Zvučnik: dvosmjerni (11 mm niskotonac + visokotonac 6, 5 mm)
Baterija:
Razgovor:
Do 4-5 sati. Dodatno: 14-17 sati od kućišta za punjenje
Muzika:
Do 5-8 sati. Dodatno: 18-28 sati od kućišta za punjenje

1.599,00 kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +

ANC

Impresivan zvuk

Automatsko prebacivanje

Batterija
Galaxy Buds Pro
Poništavanje buke kojim možete upravljati
Aktivno poništavanje buke na Galaxy Buds Pro slušalicama filtrira do 99 % pozadinske buke. Mikrofoni s unutarnje i vanjske strane nadziru buku u stvarnom vremenu. Odaberite razinu ANC uz inteligentan algoritam koji poništava buku: pojačajte ju u bučnom autobusu ili upotrijebite tišu razinu u tišini knjižnice.
* Aktivno poništavanje buke (ANC) na Galaxy Buds Pro slušalicama smanjuje vanjsku buku do 99 %, uz podršku UL verifikacije. * ANC je uključen kao zadana postavka, a pokreti dodirom i držanjem za aktivno poništavanje buke mogu se konfigurirati u aplikaciji Galaxy Wearable. * Prebacivanje između niske i visoke razine ANC-a može se izvršiti u aplikaciji Galaxy Wearable.
 Režim razgovora
Prepoznavanje glasa nesmetano se prebacuje s ANC-a na Ambijentalni zvuk kako bi ANC u potpunosti blokirao vanjsku buku dok je uključen te da bi se automatski isključio dok pričate. Ove se inteligentne slušalice stišavaju dok vodite razgovor, stišavanjem glasnoće glazbe i usmjeravanjem mikrofona na osobu koja vam se obraća.
* Prepoznavanje glasa upotrebljava algoritam umjetne inteligencije za prepoznavanje glasa korisnika. Može reagirati u situacijama izazvanima vibracijama poput pranja zubi, električne četkice, kašljanja i pjevušenja. Razgovori se možda neće uočiti kad se nosi samo jedna slušalica. * Kad je uključeno Prepoznavanje glasa, ono se automatski aktivira kad je ANC uključen ili isključen, kao i Ambijentalni način. Za povratak na prethodni način dodirnite jednu slušalicu.
Ambijentalni zvuk
Ambijentalni zvuk znači da ne morate skinuti slušalice kako biste se pridružili razgovoru. Možete jasno čuti zvukove u stvarnom vremenu. Pomoću inteligentnog algoritma koji pojačava glasnoću okružja u četiri razine nećete propustiti važne dijelove razgovora.
* Pokrete dodira i držanja za Ambijentalni zvuk možete konfigurirati u aplikaciji Galaxy Wearable.
Izgubite se u studijskom zvuku
Note se reproduciraju prekrasno, od najviših do najnižih zvukova, zahvaljujući dvosmjernim zvučnicima izrađenima po mjeri uz zvuk koji daje AKG. Galaxy Buds Pro slušalice nude Vam najsveobuhvatniji doživljaj zvuka na Galaxy Buds slušalicama, bez obzira na to slušate li novi album ili zvučnu knjigu na svojem sljedećem izletu.
* Zvuk koji proizvodi AKG na Galaxy Buds Pro slušalicama dobio je odličnu ocjenu certifikata Harman.
Pozivi bez buke
Primite pozive bez buke uz najbolju kvalitetu poziva za prave bežične slušalice. Uz tri ugrađena mikrofona i jedinicu za detektiranje glasa, svaka je riječ jasna čak i na otvorenom. Dizajn bez izbočina umanjuje kontakt s vjetrom, dok sofisticirano rješenje za zaštitu od vjetra blokira zvuk vjetra tijekom poziva.
* Rezultati se temelje na internom ispitivanju u laboratoriju tvrtke Samsung provedenom u skladu sa zahtjevima POLQA, globalno standardiziranog testa za ispitivanje kvalitete poziva.
Stvaran zvuk koji Vas uranja u nevjerojatnu stvarnost
Doživite 360 Audio koji Vas obuzima u toj mjeri da Vas postavlja u središte scene. Inteligentan senzor za praćenje pokreta tehnologije Dolby Head Tracking™ locira smjer zvuka kako pomičete glavu, a uz sadržaj u opciji Dolby Atmos® jasno ćete čuti svaki detalj.
* 360 Audio i Dolby Head Tracking™ podrška može se razlikovati ovisno o aplikaciji i sadržaju * Dostupno samo na mobilnim uređajima koje pokreće Android One UI verzije 3.1 ili novije.
Prebacite se bez poteškoća
Automatsko prebacivanje otkriva što je najvažnije i trenutno prebacuje vezu na taj uređaj. Kad gledate film na tabletu i primite poziv, Galaxy Buds Pro slušalice prebacit će zvuk na Vaš telefon. A zatim, kad poklopite, nesmetano će se ponovno povezati s tabletom – bez potrebe za dodirivanjem zaslona.
* Značajka automatskog prebacivanja dostupna je samo na Galaxy pametnim telefonima i tabletima s One UI sučeljem inačice 3.1 ili novijim. Određeni uređaji i aplikacije ne podržavaju Automatsko prebacivanje. * Galaxy uređaji moraju biti prijavljeni u Samsung račun da bi se omogućilo automatsko prebacivanje.
Vaš pametni asistent, uvijek u stanju pripravnosti
Kad ste spojeni sa svojim telefonom, možete govoriti kako biste nešto ostvarili. „Hi, Bixby“ probudit će ga, a zatim mu možete dati naredbu za pozivanje nekog broja, promjenu glazbe i druge. Možete se prebacivati s jednog Samsung uređaja na drugi izgovaranjem njegova imena te uključiti ili isključiti ANC i Ambijentalni način.
* Slika je simulirana i služi samo kao ilustracija. * Dostupnost usluge Bixby može se razlikovati ovisno o zemlji, operatoru i uređaju. * Galaxy Buds Pro slušalice moraju biti povezane s Galaxy uređajem spojenim na podatkovnu ili Wi-Fi mrežu kako bi Bixby značajke bile potpuno funkcionalne; potrebna je i prijava u Samsung račun. * Dostupnost Bixby značajki i pružatelja sadržaja može ovisiti o zemlji ili jeziku; Bixby prepoznaje samo pojedine naglaske i narječja engleskog (UK), engleskog (SAD), francuskog (Francuska), njemačkog (Njemačka), talijanskog (Italija), korejskog (Južna Koreja), mandarinskog kineskog (Kina), španjolskog (Španjolska) i portugalskog jezika (Brazil).
Pobijedite u igri skrivača sa svojim slušalicama
Pronalazak izgubljenih slušalica jednostavan je. Samo otvorite SmartThings aplikaciju. Vaše će se slušalice oglašavati zvučnim signalom kako biste ih mogli jednostavno pronaći u prostoriji. Uz pronalazak izvan mreže, možete pronaći posljednju lokaciju na kojoj su se koristile, čak i ako više nisu spojene na Vaš telefon.
* Lokacija izgubljenog uređaja koji je pronašla aplikacija SmartThings Find približna je lokacija na kojoj je uočen signal izgubljenog uređaja. * SmartThings Find aplikacija dostupna je samo na Galaxy uređajima sa sustavom Android 8 ili novijim. * Neki uređaji u Kini, Japanu i na mreži Verizon nisu podržani.
Podijelite zvuk sa svojim prijateljem
Ostavite slušalice u uhu i pustite prijatelja da se pridruži u glazbi. Opcija Buds Together omogućuje Vam povezivanje dvaju kompleta Galaxy Buds Pro slušalica na Vaš telefon istovremeno kako biste mogli slušati listu pjesama svojeg najboljeg prijatelja uz kvalitetu zvuka profesionalne razine.
* Opcija Buds Together podržana je samo na Galaxy uređajima s One UI sučeljem inačice 2.5 ili novijim.
Sjajna završna obrada daje pravu notu
Dostupne u tri moderne boje. Odaberite svevremensku crnu, živahnu ljubičastu ili zadivljujuću srebrnu kako biste osvježili prostor. Svaka je slušalica polirana do visokog sjaja, dok mat unutrašnjost daje mekoću na dodir. I ne zaboravite odgovarajuću kutiju.
* Dostupnost boja ovisi o zemlji.
Odgovarajuće pristajanje nadomak je ruke
Novi dizajn klasičnog oblika slušalica ublažava neudobnost kad ih nosite satima i dobro pristaju u ušima dok vježbate. A uz zračne otvore koji uravnotežuju pritisak u ušima i povećavaju protok zraka, pristaju tako prirodno da ćete zaboraviti da ih nosite.
Snaga da nastavite u ritmu
Uključite ANC i Galaxy Buds Pro slušalice omogućit će Vam pet sati reprodukcije uz dodatnih 13 u kutiji. To je ukupno 18 sati. Kad je ANC isključen, imate ukupno 28 sati, uz 8 sati reprodukcije — i još dodatnih 20 u kutiji. Kad je čitav dan pred Vama, Galaxy Buds Pro slušalice imaju dovoljno snage kako biste ostali povezani.
* Slika je simulirana i služi samo kao ilustracija. * Slušalice i kutija omogućuju do 18 sati trajanja baterije kad se ona napuni do 100 % kapaciteta. Temeljeno na internom ispitivanju. Vrijeme reproduciranja zvučnih zapisa ispitano je uparivanjem pretproizvodnog modela Galaxy Buds Pro slušalica s Galaxy pametnim telefonom odnedavno dostupnim na tržištu, postavljenim na zadane postavke, uz uključen ANC. Stvarno trajanje baterije i vrijeme njezina punjenja razlikuju se ovisno o načinima upotrebe, broju punjenja i mnogim drugim čimbenicima. * Slušalice i kutija omogućuju do 28 sati trajanja baterije kad se ona napuni do 100 % kapaciteta. Temeljeno na internom ispitivanju. Vrijeme reproduciranja zvučnih zapisa ispitano je uparivanjem pretproizvodnog modela Galaxy Buds Pro slušalica s Galaxy pametnim telefonom odnedavno dostupnim na tržištu, postavljenim na zadane postavke, osim isključene opcije ANC i Ambijentalnog načina. Stvarno trajanje baterije i vrijeme njezina punjenja razlikuju se ovisno o načinima upotrebe, broju punjenja i mnogim drugim čimbenicima. * Vrijeme reprodukcije može se razlikovati ovisno o odabranim postavkama.
IPX7. Najviši standard otpornosti na vodu u Galaxy Buds slušalicama
Bluetooth v5.0
Bluetooth verzija
Android 7.0 ↑ , 1.5GB ↑
Kompatibilne specifikacije pametnog telefona
Akcelometar, Žiroskop, Hall senzor, senzor blizine, senzor dodira, VPU senzor
Senzori
6.3 g
Težina slušalice
 • Bluetooth verzija
  Bluetooth v5.0
 • Kompatibilne specifikacije pametnog telefona
  Android 7.0 ↑ , 1.5GB ↑
 • Senzori
  Akcelometar, Žiroskop, Hall senzor, senzor blizine, senzor dodira, VPU senzor
 • Težina slušalice
  6.3 g
Povezivost
 • Bluetooth profili
  A2DP,AVRCP,HFP
Opće informacije
 • Sadržaj pakiranja
  Kutija za punjenje, slušalice, krilca (S, M, L) korisničke upute, USB kabel
Senzori
 • Akcelometar, Žiroskop, Hall senzor, senzor blizine, senzor dodira, VPU senzor
Fizičke specifikacije
 • Dimenzije slušalice (VxŠxD)
  20.5 x 19.5 x 20.8 mm
 • Dimenzije kućišta (VxŠxD)
  27.8 x 50.0 x 50.2 mm
 • Težina kućišta
  44.9 g
 • Izdržljivost
  IPX7 Otpornost na vodu (slušalice)
Baterija
 • Uklonjiva
  Ne
 • Uobičajeno vrijeme upotrebe (Sati)
  5 Hours
 • Vrijeme razgovora/Glasovni poziv
  4 Hours
 • Kapacitet baterije (Slušalica)
  61 mAh
 • Kapacitet baterije (Kućište)
  472 mAh
Audio i videozapisi
 • Broj mikrofona
  6
 • Ambijentalni zvuk
  Da
 • Active Noise Cancellation
  Da
Usluge i aplikacije
 • Bixby povezivost
  Da