-21.1%

Samsung Galaxy A8 A530F/DS orchid gray

  • Glavna kamera 16 MP
  • 4 GB, DUAL SIM
  • Zaslon 5,6″
  • Jamstvo 2 godine

3.799,00 Kn 2.999,00 Kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
Compare
SKU: 8941 Categories: , Tags: ,

Samsung Galaxy A8 A530F/DS orchid gray

Proširite svoje vidike

Uživajte u širokom pogledu na Samsung A8 s beskrajnim zaslonom. Riječ je o prekrasnom, velikom zaslonu koji se širi s jedne na drugu stranu i nudi prošireno vidno polje s kojega nećete moći skinuti pogled.

Istaknite svoj stil

Bio Vaš ukus odvažan ili klasičan, na raspolaganju imate modrene boje za svoj Galaxy A8. Glatki, zaobljeni rubovi, koji omogućuju ugodnije i ergonomičnije držanje u ruci, čine Vaš telefon prekrasnim uređajem koji nećete htjeti odložiti.

Uronite u prizor

Osjećat ćete se kao da ste u potpunosti uronjeni u sliku na zaslonu zahvaljujući 18,5 : 9 omjeru širine i visine beskrajnog zaslona. Dosad najveći zaslon Galaxy A telefona nudi prošireni horizontalni pogled koji pruža nevjerojatno filmsko iskustvo.

Vidite sve odjednom

Beskrajan zaslon je također dulji od zaslona prethodnog modela te Vam omogućuje čitanje i pretraživanje uz manje skrolanja. Bilo da gledate što ima novo na društvenim mrežama ili čitate novinske članke, moći ćete vidjeti više toga odjednom te pritom odmoriti svoje palce.

Remek-djelo dok kažete keks

Snimanje nevjerojatnih fotografija na Galaxy A8 jednostavno je poput laganog dodirivanja blende. Dvostruka prednja kamera pruža inovativan način snimanja selfieja i wefieja time što Vas i Vaše prijatelje stavlja u prvi plan te Vam omogućuje da ovjekovječite trenutke na sasvim novi način. Uz glavnu kameru od 16 MP slike Vašeg okružja također će ispasti svijetle i jasne.

Usavršite svoj selfie

Učinite svoje selfieje efektnijima i zabavnijima s pomoću značajke Live Focus na dvostrukoj prednjoj kameri. Ona zamućuje pozadinu i stvara bokeh efekt s pomoću kojeg se Vi i Vaši prijatelji ističete. Poslije možete namjestiti oštrinu koja Vam najbolje odgovara. A aktiviranjem Beauty efekta prije slikanja dobit ćete fantastične selfieje i wefieje.

Zabava je u prvom planu

Personalizirajte svoje fotografije uzbudljivim naljepnicama i filtrima. Ukrasite selfieje naljepnicama korištenjem tehnologije prepoznavanja lica. Ili ih prilagodite s pomoću značajke Food Mode, Beauty efekta ili filtra. Beauty efekt funkcionira i dok snimate videozapis s prednjom kamerom, tako da možete zablistati u punom sjaju dok ste u pokretu.

Snimite fotografije neovisno o osvjetljenju

Bilo da ste u noćnom izlasku ili Vas uhvati mrak, dobit ćete jasnu sliku zahvaljujući poboljšanoj značajki snimanja pri slabom osvjetljenju glavne kamere uređaja Galaxy A8. Svijetla leća od F1.7, krupniji pikseli od 1.12㎛ i veći senzor od 1/2.8” upijaju svjetlo iz okružja zbog čega su fotografije jasne i detaljne.

Pametan način pretraživanja

Pronađite slike s lakoćom s pomoću vrpce za pretraživanje galerije slika. Tijekom pretraživanja galerija analizira Vaše fotografije te izvlači važne slike prikazujući ih po kategorijama.

Radi čak i kad je mokar

Želite telefon koji će raditi gdje god Vas život odvede. Stupanj otpornosti na vodu i prašinu uređaja je IP68, što znači da Vas ni prskanje ni kiša ne mogu usporiti.

Ovdje smo da Vam pomognemo

Držite se dnevnog rasporeda, namjestite podsjetnike i dobivajte informacije preko svoje kamere zahvaljujući Bixbyju. Bixby je virtualni pomoćnik koji s Vama komunicira preko tekstualnih poruka i dodira te koji pamti Vaše navike. Zahvaljujući značajkama Bixby Home, Bixby Vision i Bixby Reminder, savršeno se uklapa u uređaj Galaxy A8, ali i Vaš životni stil.

Uvijek spreman za Vas

Informirajte se bez buđenja svojeg telefona. Značajka Always on Display (uvijek prikazan) uvijek je dostupna te sadrži važne informacije poput datuma, vremena, obavijesti pa čak i razine napunjenosti baterije.

Odvojite razgovore na poslu i kod kuće

S lakoćom razdvojite poruke vezane uz posao od osobnih razgovora. Zahvaljujući značajki Dual Messenger, odsad se na svojim omiljenim aplikacijama za dopisivanje možete povezati s dva različita računa za razgovor te jednostavno možete instalirati drugu stavku na početnom zaslonu.

Zaštitite svoje podatke

Zaštitite osobne podatke s pomoću značajke Secure Folder (Sigurna mapa) na uređaju Galaxy A8. Stvara zaseban prostor u Vašem uređaju u kojemu možete pohraniti osjetljive i osobne podatke te osigurati da su navedeni podatci dostupni isključivo Vama.

Praktičan nadzor Wi-Fi mreže

Jednostavno pohranjuje mobilne podatke i produljuje vijek trajanja baterije s pomoću prilagodljivog sustava za nadzor Wi-Fi mreže na Galaxy A8 uređaju. Pamti mjesta na kojima ste se prethodno povezali na Wi-Fi mrežu i uključuje se radi trenutnog povezivanja kada se nalazite unutar dometa. A kada se nađete izvan dometa usluge, Wi-Fi mreža se isključuje radi sprječavanja pražnjenja baterije.

Brzo i jednostavno otključavanje

Otključavanje je jednostavno poput snimanja selfieja ili skeniranja vlastitog prsta. Tehnologija prepoznavanja lica i čitač otiska prsta omogućuju brži i praktičniji pristup telefonu.

Učinite više i pohranite više

Možete brzo i besprijekorno raditi više stvari odjednom ili igrati mobilne igre zahvaljujući 4 GB RAM memorije na uređaju Galaxy A8. A možete i s lakoćom čuvati važne stvari pri ruci uz microSD karticu koju je moguće proširiti s dodatnih 400 GB. Ako često putujete ili imate dva zasebna broja, također možete koristiti dvojnu SIM karticu.

Ne ograničavajte se na telefon

Promijenite način na koji dijelite sadržaje i učinite si život lakšim uz uređaje tvrtke Samsung i usluge sustava Phone+. Pratite svoj trening nosivim uređajima. Istražite nove dimenzije uz uređaj Gear VR. I nadzirite svoj pametni dom sustavom Samsung Connect. Neovisno o tome jeste li kod kuće ili u pokretu, Phone+ i Galaxy A8 poboljšavaju Vaš život.

 

Back to top