-25%

Samsung FG87SST/BOL ugradbena mikrovalna pećnica IZLOŽBENI PRIMJERAK

  • Kapacitet 23l
  • Snaga 800W
  • Dimenzija ŠxVxD 275 x 489 x 392 cm

1.999,00 Kn 1.499,00 Kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
Compare
SKU: 1129 Categories: ,

Samsung FG87SST/BOL ugradbena mikrovalna pećnica

Uvijek zadržava izgled novoga

Keramička površina je jedna od najboljih stvari koju bi svatko poželio za svoju pećnicu. Prije svega zbog trajnosti koju svi dobri kuhinjski uređaji moraju imati. Bez obzira na to kako ju članovi Vaše obitelji koristili, na njoj neće biti ogrebotina kao na nehrđajućem čeliku, niti će biti lomova kao na plastici. Usto se i lako čisti. Sve što trebate je vlažna krpa za brisanje, a sve mrlje će nestati. Osim toga stjenke su obložene naprednim materijalom koji djeluje kao anti-bakterijsko sredstvo. Ovo je dobra vijest za Vas jer iako vaša obitelj obožava koristiti pećnicu, malo tko obožavati čistiti.

Pritisnite i uštedite

Tipka ECO omogućuje štednju energije u mirovanju do 40%. Pritisnite i uštedite novac, energiju i čuvajte ljudski okoliš.

Od zamrznutog do svježeg u jednom trenu

Odmrzavanje ne samo da dugo traje, već je i nepredvidljivo. Vrlo često dobit ćete hranu koja je na nekim mjestima gnjecava, a na nekim tvrda kao kamen. Samsung značajka za brzo odmrzavanje omogućuje Vam jednoliko i brzo odmrzavanje zamrznute hrane, vraćajući joj svježe stanje koje je imala prije zamrzavanja.

Automatski jelovnik odradit će planiranje umjesto Vas

Nemate vremena listati kuharicu? Ne možete pronaći recept? U prevelikoj ste žurbi, pa kreativnost pati? Dopustite automatskom jelovniku pećnice tvrtke Samsung da Vam pripremi nešto ukusno. Umjesto da pogađate vremena kuhanja i temperature, jednostavno odaberite jelovnik i pritisnite tipku za pripremu obroka. Savršeno pripremljeni obrok zadivit će članove vaše obitelji i prijatelje, ali ne brinite ­ nitko neće znati da je u pitanju bio automatski jelovnik. Bit će to naša mala tajna.

Tri vala su bolja od jednog

Ponosni smo što inovativnim tehnologijama usavršavamo svaki proizvod koji smo napravili. Naš sustav trostruke distribucije učinit će da sva jela, od pizze do toplog mlijeka budu svaki put besprijekorno pripremljena i ukusna, za što se brine distribucija mikrovalova iz tri točke. S našim mikrovalnim pećnicama, vaša hrana će uvijek biti jednako dobro pripremljena.

Zaključavanje za sigurnost djece

Samsung pećnica sigurna je za djecu jer posebnim zaštitnim elementima male ruke čuva od opasnosti.