Samsung DV70M50203W/LE sušilica rublja

  • Kapacitet sušenja (kg): 7
  • Klasa energetske učinkovitosti: A ++
  • Sušilica rublja s OptimalDry sustavom

4.799,00 kn

Raspoloživo: Nema na zalihi

Samsung DV70M50203W/LE sušilica rublja

 Energija A++

Tehnologija toplinske pumpe nudi učinkovitiji, isplativiji i nježniji način sušenja odjeće. Energetska ocjena A++, troši puno manje snage.

Suho s manje energije.

Sustav OptimalDry™ inteligentan je sustav sušenja sa senzorima za čišćenje za vlagu, temperaturu i izmjenu topline. Stalno prilagođava vrijeme sušenja za najbolji rezultat te istovremeno štiti odjeću od oštećenja te koristi manje energije.

Poboljšano filtriranje

Napredni 2-u-1 filtar ima filtar s mrežicom s dva sloja pa nema potrebe za filtrom za razmjenu topline, čime se održavaju optimalne značajke sušenja. Dva alarma podsjećaju vas kada filtar i izmjenjivač topline trebaju čišćenje.

Provjera razine vode

Indikator spremnika za vodu jednostavno je mjerilo na prednjoj strani koje vam pokazuje koliko je kondenzirane vode iscijeđeno iz odjeće. Možete brzo vidjeti treba li spremnik za vodu isprazniti prije nego što opet pokrenete perilicu.

Suho unutar 35 min.

Ciklus Quick Dry 35′ suši malu količinu odjeće koja je spremna za nošenje za samo 35 minuta. Može sigurno osušiti nekoliko predmeta pa se puno manje čeka.

Lako rješavanje problema

Smart Check automatski sustav praćenja greški otkriva i dijagnosticira probleme i pruža jednostavna rješenja problema uporabom aplikacije za pametni telefon. Štedi vam vrijeme i novac koji biste potrošili na moguće visoke račune za popravak.

Brand
Model
Kapacitet sušenja

7 kg

Dimenzija (ŠxVxD) cm
Energetska klasa
Jamstvo