-15.8%

Samsung A40 A405FN DS , 4/64GB crni mobitel

  • Veličina zaslona 5.9″
  • Prednja kamera 15 MP, stražnja kamera 5 MP
  • Operativni sustav Android
  • Kapacitet baterije 3100 mAh

1.899,00 Kn 1.599,00 Kn

Raspoloživo: Nema na zalihi
SKU: 10925 Categories: ,

Gledajte svijet na svome zaslonu

5,9-inčni Infinity-U zaslon na Galaxy A40 uređaju omogućuje Vam da vidite svaki detalj na slici. Od glazbenih spotova do najnovije serije, FHD+ i Super AMOLED oživljavaju sve na zaslonu od ruba do ruba.

Napravljen u prekrasnim bojama

Elegantan, tanak i lijep Galaxy A40 dizajniran je da privuče poglede. Minimalistička stražnja strana od 3D Glasstic materijala i s nježnim zaobljenim rubovima lako stane u jednu ruku. Birajte između crne, bijele, crvene ili plave nijanse i izrazite svoju osobnost.

Zabilježite svaki važan trenutak

Nevjerojatna dvostruka kamera na Galaxy A40 uređaju sastoji se od kamere od 16 MP (F1.7) i ultraširoke kamere od 5 MP s vidnim poljem od 123 stupnja. Može vidjeti svaku scenu baš poput ljudskog oka i zabilježiti baš svaku uspomenu.

Proširite svoj svijet

Od legendarnih pejzaža do grupnih fotografija, ultraširoka kamera može uhvatiti sve. A uz glavnu kameru od 16 MP, možete uroniti u svaki detalj bez obzira na to je li dan ili noć. Sve što snimite vidjet ćete jasno, svjetlo i oštro.

Optimizirajte fotografije s 19 načina rada

Galaxy A40 dovoljno je pametan da zna što fotografirate. Bez obzira na to radi li se o zapanjujućem zalasku sunca ili tanjuru ukusne hrane, u trenu Vam daje optimalnu razinu svjetline i zasićenja.

Zabilježite svoju dobru stranu

Svaki selfie mora prikazivati Vašu dobru stranu. S prednjom kamerom od 25 MP možete dobiti odlične selfije u svakom pokušaju. Kamera se fokusira tako da se pozadina blago zamućuje, a Vaše lice dolazi u prvi plan. A uz način Smart Beauty uvijek ćete biti lijepi kao slika.

Pokažite svoju osobnost uz AR

Galaxy A40 omogućuje Vam da izrazite svoju kreativnost na različite načine. Napravite vlastite AR emotikone koje ćete slati prijateljima. Dodajte naljepnice na svaku sliku koju snimite. Zabavite se sa svakom fotografijom uz mnoštvo filtera i pečata.

Možete raditi što hoćete uz bateriju koja traje stvarno dugo

Galaxy A40 bit će tu kada Vam zaista treba. S baterijom od 3.100 mAh (uobičajeni kapacitet), moći ćete raditi cijeli dan, streamati filmove ili obavljati pozive. A kada se baterija isprazni, punjač Fast Charging od 15 W brzo će je napuniti.

Samsung A405F A40 DS crni mobitel