-9.5%

Samsung A3 black (2017)

  • Zaslon 4,7″
  • Veličina RAM-a (GB) 2G, podrška za vanjsku memoriju MicroSD (do 256GB)
  • Glavna kamera 13 MP, prednja kamera 8 MP
  • Jamstvo 2 godine

2.099,00 Kn 1.899,00 Kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
Compare

Samsung A320 (2017) black

Jednostavno elegantan

Čista elegancija. Izrađen u minimalističkom stilu za maksimalno uživanje, a njegovo iznimno otporno 3D staklo i optimalan 4,7-inčni zaslon besprijekorno se stapaju i tvore jedinstven dizajn.

Ujednačen u svakom pogledu

Dizajn koji je užitak držati u ruci. Savršena ravnina stražnjeg kućišta bez izbočenja kamere osigurava ujednačeno izglađen i simetričan dizajn iz svih kutova.

Oživite slike

Život izgleda izvrsno kroz objektiv modela Galaxy A3 (2017.). Pomoću stražnje kamere od 13 MP koja pruža brojne mogućnosti možete zabilježiti svijet oko sebe u svoj njegovoj raskoši.

Proširite svoju kreativnost

Uživajte u većoj kreativnoj kontroli i učinite svoje slikovne priče još briljantnijima. Poboljšajte portrete ili začinite tonove boja pomoću prethodno postavljenih filtara na kameri kako biste svoje omiljene fotografije učinili još boljima.

Stvorite jasnija sjećanja

Izoštrite svoje autoportrete. Pomoću svoje optimalne prednje kamere od 8 MP, Galaxy A3 (2017.) zabilježit će puno više detalja i u izvanrednim bojama kako biste uvijek i u svakoj pozi izgledali odlično.

Zaštićen od neočekivanog

Pouzdana zaštita koja vam omogućuje da idete ukorak sa životom kamo god vas odveo. Opremljen IP68 zaštitom kako bi bio otporan u raznim uvjetima, a u većini će vas slučajeva zaštititi od svega, od tekućine do prašine.

Snaga učinkovitosti

Povećanje snage koja vam je potrebna. Model Galaxy A3 (2017.) Osigurava znatno duže trajanje baterije, što vam omogućuje da maksimalno iskoristite svoj uređaj čak i kod intenzivnije upotrebe.

Još više prostora

Besprijekorna ravnoteža, upečatljiva učinkovitost. Uz mogućnost nadogradnje memorije od 256 GB možete pohraniti još više omiljenih multimedijskih sadržaja, dok poboljšana učinkovitost dviju SIM kartica osigurava veću fleksibilnost na putu

Zajamčena sigurnost

Sigurna mapa čuva odabrane aplikacije i osjetljive podatke pod ključem i odvojene od ostalog sadržaja na vašem uređaju. Zahvaljujući njezinoj jednokratnoj provjeri autentičnosti također se nećete svaki put morati prijavljivati.

Sve nadohvat ruke

Sigurnost na koju možete računati. Izradite sigurnosne kopije, nadogradite i sinkronizirajte svoje podatke na svim svojim uređajima Galaxy kako bi sve bilo tamo gdje vam je potrebno. Štoviše, svaki Samsung račun u oblaku opremljen je s 15 GB memorije.

Dvosmjerna funkcionalnost

Zahvaljujući svojoj povratnoj orijentaciji utikača, kabel USB Type-C funkcionalan je bez obzira na to kako ćete ga utaknuti u uređaj. To znači da možete bezbrižno uživati u punjenju baterije, ne brinući pri tome koja je strana okrenuta prema gore.

Back to top