-34%

Samsung 65″ QLED 4K Smart QE65Q8FNATXXH TV

  • 65″ Q8F 4K Smart QLED TV 2018 Serija Q
  • DVB-T2CS2 x 2
  • Jamstvo 2 godine

26.499,00 Kn 17.499,00 Kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
Compare
SKU: 9108 Categories: , Tags: ,

Samsung 65″ QLED 4K Smart QE65Q8FNATXXH TV

Prekrasna slika, prekrasna kombinacija

Q Color

Četiri riječi: više od milijardu boja. Gledajte omiljene serije i filmove u najrealističnijoj, najpreciznijoj i najživopisnijoj boji dosad. Pogledajte najsitnije detalje u svakoj sceni, baš kao da ste dio radnje.

Volumen boje

Q8F omogućuje 100%-tni volumen boje, što znači da koristi maksimalan raspon precizne, bogate i detaljne boje koju vidite na televizoru.

Q Contrast Elite

Uživajte u zabavi bez smetnji. Pronađite najsitnije detalje skrivene u najtamnijim scenama. Uz Q Contrast Elite vidite sve sitne dijelove svake scene, čak i ako su upaljena sva svjetla u prostoriji.

Q HDR 1500 (HDR 10+)

Uz širi raspon svjetline i kontrasta klase Q HDR Elite, koju omogućuje HDR10+, možete gledati očima redatelja. Pogledajte detalje koje prije niste mogli vidjeti u najsvjetlijim i najtamnijim scenama.

UHD Alliance

 QLED televizori imaju certifikat UHD Premium grupe UHD Alliance i prikazuju sav UHD sadržaj u stvarnom obliku.

4K Ultra HD

 Q8F ispunjava vrhunske standarde za 4K ultravisoku razlučivost koje je definirala udruga Consumer Electronics Association (CEA).

Ultra HD

 S certifikatom za logotip ULTRA HD, slike i zaslon ultravisoke razlučivosti na modelu Q8F ispunjavaju visoke tehničke zahtjeve organizacije DIGITALEUROPE.

Dugi vijek trajanja

Stvoreni da traju, televizori QLED sadrže anorganske kvantne točke. To znači da zaslon neće izgubiti boju nakon nekog vremena, a sjajne boje i detalji koje vidite danas ostaju isti.

Q Engine

Spektakularnu kvalitetu slike na QLED televizorima omogućuje neusporedivi Q Engine. U trenu analizira svaku scenu koju vidite kako bi omogućio sjajnu boju, kontrast i detalje.

Gledajte sliku, a ne televizor

Uvjerite se sami kako Q8F može unaprijediti Vaš doživljaj gledanja uz eleganciju i stil.

Jedan nevidljivi spoj

Konačno! Sada sve, uključujući strujni kabel, može biti upravljano jednim gotovo nevidljivim kabelom. One Invisible Connection omogućuje zaklanjanje svih uređaja povezivanjem putem kućišta One Connect Box. Vrijeme je da uredite svoj prostor uređajem 2018 Q8F.

One Connect

Sada možete povezati sve svoje uređaje na jednome mjestu. Skupite i povežite sve uređaje kućištem One Connect Box i sakrijte ih sa strane. Vrijeme je da dizajnirate svoj prostor onako kako se Vama sviđa.

Nema više crnog zaslona

Izađite iz okvira crnih zaslona. Uljepšajte unutrašnjost doma novim ambijentalnim načinom rada.

Montiranje na zid bez razmaka

Odnosite se prema svom QLED televizoru kao prema umjetničkom djelu, što i jest. Pomoću zidnog nosača postavite televizor na zid bez ikakvog razmaka, čime će se prekrasno uklopiti u vaš interijer.

Beskrajan dizajn od 360°

Uronite u prizore do kraja zahvaljujući beskrajnom dizajnu od 360°. Elegantni i minimalistički od početka do kraja, QLED televizori imaju 4-strani zaslon bez okvira zbog čega djeluju širi i omogućuju doživljaj kao u kinu.

Rješenje jedne montaže

Donesite odluke o svojem dekoru prema sebi, a ne prema svojem televizoru. Rješenje jedne montaže QLED TV omogućuje Vam da svoj televizor stavite kamo god želite, kako god želite. Iskušajte razne stilove, bilo vješanjem na zid ili na više stalaka koje je lako promijeniti.

Samsung Tower stalak

 Samsung Tower stalak dizajniran je tako da izgleda fantastično kamo god ga stavili. Potpuno metalno tijelo besprijekorno se stapa s okolinom, čineći Vaš životni prostor vizualno privlačnijim.

Studio stalak

 Studio stalak daje Vašoj sobi jedinstven i elegantan izgled i osjećaj. Izgleda fantastično iz svakog kuta i besprijekorno se uklapa u Vaš životni prostor.

Inteligentan način uživanja u pametnom televizoru

Zabavite se na brži, jednostavniji i inteligentniji način. Osobni asistent koji pokriva Vas, daljinski upravljač za potpunu kontrolu te jednostavno središte koje kontrolira sve uređaje. Tražite manje, gledajte više. Uživanje u televiziji nikada nije bilo ovako jednostavno.

Jedan daljinski upravljač

Jednostavno upravljajte svim povezanim uređajima i sadržajem samo jednim daljinskim upravljačem. Također ima značajku automatske detekcije koja automatski povezuje i označava sve povezane uređaje. Jednostavno pronalaženje, jednostavna upotreba. Samo jedan daljinski upravljač.

Univerzalni vodič

Nemojte gubiti vrijeme brinući se o tome što ćete dalje gledati. Univerzalni vodič ne samo da Vam pokazuje popularne emisije i sadržaje, već preporučuje sadržaj koji posebno odgovara Vašim preferencijama gledanja, analizirajući Vaše navike gledanja u proteklih nekoliko mjeseci.

Usklađivanje i dijeljenje sadržaja

Iskoristite Samsung Cloud u cijelosti. S lakoćom se spojite na svoje Samsung pametne uređaje kako biste sinkronizirali fotografije. Sada možete dijeliti svoje mobilne slike i uživati u njima na televizoru ili zaslonu hladnjaka.

Obavijest

Znajte sve što Vas zanima, a da ne napuštate svoj televizor. Neka Vam se na televizoru javljaju poruke s ažuriranim statusima za IoT uređaje u Vašem domu, kalendarski podsjetnici i obavijesti kad god je prikazan Vaš omiljeni sadržaj. Čak možete dobivati obavijesti i na svoj mobilni telefon.

Obavijest

Znajte sve što Vas zanima, a da ne napuštate svoj televizor. Neka Vam se na televizoru javljaju poruke s ažuriranim statusima za IoT uređaje u Vašem domu, kalendarski podsjetnici i obavijesti kad god je prikazan Vaš omiljeni sadržaj. Čak možete dobivati obavijesti i na svoj mobilni telefon.

Brand

Samsung

Model

QE65Q8FNATXXH

Dijagonala

65″ / 165cm

Razlučivost

3840×2160

Smart

Da

Tuneri

DVB-T2CS2 x 2

Dimenzija (ŠxVxD) cm

1446.1 x 827.9 x 46.9 mm

Energetska klasa

A

Jamstvo

2 godine

Back to top