-19.4%

Samsung 55″ 4K Smart QLED QE55Q7FNATXXH TV + 2 Samsung Gear Sport sata

  • Veličina zaslona 55″
  • 4K Smart QLED
  • Jamstvo 2 godine

12.399,00 Kn 9.999,00 Kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
Compare
SKU: 8980 Categories: , Tags: ,

Samsung 55″ 4K Smart QLED QE55Q7FNATXXH TV

Prekrasna slika, prekrasno se uklapa

Q Color

Četiri riječi – više od milijardu boja. Gledajte svoje omiljene emisije i filmove u našim, dosad najrealističnijim, preciznijim i živopisnijim bojama. Vidjet ćete sve složene detalje boja u svakoj sceni baš kao da ste dio same radnje.

Volumen boje

Q7F Vam omogućuje 100 %-tni volumen boje, što znači da maksimalizira raspon preciznih, bogatih i detaljnih boja koje možete vidjeti na televiziji.

Q Contrast

Zabavljajte se neometano. Pronađite sve složene pojedinosti skrivene u najmračnijim scenama. Pomoću značajke Q Contrast bit će Vam vidljivi svi sićušni aspekti svake scene, čak i uz potpuno osvjetljenje u Vašoj sobi.

Q HDR 1500 (HDR 10+)

Širi raspon svjetline i kontrasta Q HDR 1500, pokretan pomoću HDR10+, omogućuje Vam da vidite očima redatelja. Vidite detalje koje ranije niste mogli vidjeti ni u najsvjetlijim ni u najtamnijim scenama.

Što je HDR 10+?

 Napredna HDR tehnologija, HDR 10+ osigurava da svaka scena bude precizno optimirana s obzirom na boju, kontrast i detalje.

UHD Alliance

 QLED televizore certificira UHD Alliance kao UHD Premium, prikazujući Vam UHD sadržaj u svojem pravom obliku.

4K Ultra HD

 Q7F udovoljava standardima premium 4K ultravisoke definicije kako ju je definirala Udruga potrošačke elektronike (CEA).

Ultra HD

 Certificirano logotipom ULTRA HD, Q7F slike i prikaz Ultra High Definition udovoljavaju visokim tehničkim zahtjevima koje je definirala DIGITALEUROPE.

Dugi vijek trajanja

Napravljene tako da traju, QLED TV Quantum dot (kvantne točke) su neorganske. To znači da prikaz ne izgori s vremenom, a nevjerojatne boje i detalji koje vidite danas ostaju isti i nakon isteka vremena.

Q Engine

Spektakularna kvaliteta slike QLED televizora omogućena je našom neusporedivom značajkom Q Engine. Trenutno analizira svaku scenu koju vidite kako bi Vam omogućio izvrsne boje, kontrast i detalje.

Gledajte sliku, a ne televizor

Vidite sami kako Q7F može podići Vaše iskustvo gledanja svojom sofisticiranom elegantnošću i stilom.

Jedan nevidljiv spoj

Konačno! Sada sve, uključujući strujni kabel, može biti upravljano jednim, gotovo nevidljivim kabelom. Novi One Invisible Connection omogućuje Vam da Vaši uređaji povezivanjem na One Connect Box ne budu vidljivi. Vrijeme je da dizajnirate svoj prostor s pomoću 2018 Q7F.

One Connect

Sada možete povezati sve svoje uređaje na jednome mjestu. Okupite i povežite sve svoje uređaje na One Connect Box te ih sakrijte sa strane. Vrijeme je da dizajnirate svoj prostor onako kako se Vama sviđa.

Nema više crnog zaslona

Odmaknite se od norme crnih zaslona. Podignite interijer svojega doma potpuno novim ambijentalnim načinom rada.

Beskrajan dizajn 360

Maksimizirajte svoje predano gledanje uz beskrajan dizajnom 360°. Elegantan i minimalan od prednje prema stražnjoj strani, bočni zaslon bez okvira Vašeg QLED TV-a doima se širim i pruža fantastično filmsko iskustvo.

Rješenje jedne montaže

Donesite odluke o svojem dekoru prema sebi, a ne prema svojem televizoru. Rješenje jedne montaže QLED TV omogućuje Vam da svoj televizor stavite kamo god želite, kako god želite. Iskušajte razne stilove, bilo vješanjem na zid ili na više stalaka koje je lako promijeniti.

Studio stalak

 Studio stalak daje Vašoj sobi jedinstven i elegantan izgled i osjećaj. Izgleda fantastično iz svakog kuta i besprijekorno se uklapa u Vaš životni prostor.

Samsung Tower stalak

 Samsung Tower stalak dizajniran je tako da izgleda fantastično kamo god ga stavili. Potpuno metalno tijelo besprijekorno se stapa s okolinom, čineći Vaš životni prostor vizualno privlačnijim.

Inteligentan način uživanja u Vašem pametnom televizoru

Zabavite se na brži, jednostavniji i inteligentniji način. Osobni asistent koji pokriva Vas, daljinski upravljač za potpunu kontrolu te jednostavno središte koje kontrolira sve uređaje. Tražite manje, gledajte više. Uživanje u televiziji nikada nije bilo ovako jednostavno.

Jedan daljinski upravljač

Jednostavno kontrolirajte sve povezane uređaje i sadržaj samo jednim daljinskim upravljačem. Također ima značajku automatske detekcije koja automatski povezuje i označava sve povezane uređaje. Jednostavno pronalaženje, jednostavna upotreba. Samo jedan daljinski upravljač.

Univerzalni vodič

Nemojte gubiti vrijeme brinući se o tome što ćete dalje gledati. Univerzalni vodič ne samo da Vam pokazuje popularne emisije i sadržaje, već preporučuje sadržaj koji posebno odgovara Vašim preferencijama gledanja, analizirajući Vaše navike gledanja u proteklih nekoliko mjeseci.

Univerzalni vodič

Nemojte gubiti vrijeme brinući se o tome što ćete dalje gledati. Univerzalni vodič ne samo da Vam pokazuje popularne emisije i sadržaje, već preporučuje sadržaj koji posebno odgovara Vašim preferencijama gledanja, analizirajući Vaše navike gledanja u proteklih nekoliko mjeseci.

Usklađivanje i dijeljenje sadržaja

Iskoristite Samsung Cloud u cijelosti. S lakoćom se spojite na svoje Samsung pametne uređaje kako biste sinkronizirali fotografije. Sada možete dijeliti svoje mobilne slike i uživati u njima na televizoru ili zaslonu hladnjaka.

Obavijesti

Znajte sve što Vas zanima, a da ne napuštate svoj televizor. Neka Vam se na televizoru javljaju poruke s ažuriranim statusima za IoT uređaje u Vašem domu, kalendarski podsjetnici i obavijesti kad god je prikazan Vaš omiljeni sadržaj. Čak možete dobivati obavijesti i na svoj mobilni telefon.

Steam Link

Igrajte igrice na velikom zaslonu uz besprijekornu kvalitetu grafike i brzine. Aplikacija Steam Link omogućuje Vam da usmjerite svoje Steam igrice bez potrebe korištenja posebne Steam Link kutije.

Brand

Samsung

Model

QE55Q7FNATXXH

Dijagonala

55″ / 140cm

Razlučivost

3840×2160

Smart

Da

Tuneri

DVB-T2CS2 x 2

Dimenzija (ŠxVxD) cm

1227.2 x 704.8 x 46.9 mm

Energetska klasa

B

Jamstvo

2 godine

Back to top