-37.1%

Samsung 55″ 4K QLED Smart TV QE55Q7FAMTXXH

  • 4K QLED Smart TV
  • DVB-T2CS2 x 2
  • Jamstvo 2 godine
  • Uz kupnju QLED TV-a Samsung servisni tim Vam omogućuje besplatnu dostavu, instalaciju i edukaciju (samo za područje grada Zagreba).

17.499,00 Kn 10.999,00 Kn

Raspoloživo: Nema na zalihi
SKU: 7465 Categories: , Tags: , ,

Samsung 55″ 4K QLED Smart TV QE55Q7FAMTXXH

QLED. Sljedeća inovacija u svijetu TV tehnologije.

Jednostavno neusporediv. Quantum Dot tehnologija daje savršenstvo boja, koristeći inovativnu leguru materijala. Izvanredan doživljaj gledanja koji nikad ne blijedi.

Q Color

Otkrijte svijet volumena boja koji će promijeniti vaš način razmišljanja o televizorima. Širok spektar boja modela Q7F jednostavno je neusporediv, a kada jednom ugledate stvarni svijet, nikada nećete pristati na nešto manje od toga.

Q Contrast

Q7F omogućava izvanredno gledanje s više dubine i snažnijim kontrastima. Bez obzira na doba dana, bit ćete oduševljeni intenzitetom svake scene u bilo kojem okruženju.

Q HDR 1500

Gledajte ono što drugi ne mogu. Udubite se u scene baš onako kako je režiser zamislio, pronađite sve one detalje koji su prije bili skriveni u tamnim sjenama ili izgubljeni u bjelini osvijetljenosti.

Televizor koji traje duže

QLED televizori tvrtke Samsung izrađeni od neorganskih materijala omogućuju prikaz jasne i životopisne slike čija kvaliteta godinama ostaje nepromijenjena bez učinka dvostruke slike.

Q Viewing Angle

Recite zbogom distorziji boja. Uživajte u jednakom doživljaju gledanja s bilo kojeg mjesta u prostoriji. Uza žive boje i izvrsne kutove gledanja Q7F televizora, svako je mjesto za gledanje odlično mjesto.

Q Engine

Snažniji motor za pokretanje tog savršenog pogleda. Q Engine je brži nego prije i analizira sadržaj kako bi vam omogućio najoptimalniju dostupnu kvalitetu slike.

Jednostavno fantastičan

Jednostavna i moderna elegancija u svom najboljem obliku. Bez neurednih ili vidljivih žica te s glatkim i čistim stražnjim dijelom izgleda naprosto predivno. Na postolju ili postavljen izravno na zid, izgledom će učiniti svaki vaš odabir uređenja još boljim.

Zidna montaža bez razmaka

Q7F postavlja se naslonjen izravno na zid, bez razmaka između uređaja i zida. Ovaj je uređaj jednostavno predivan iz svakog kuta i savršeno se stapa s vašom dnevnom sobom.

Nevidljivi spoj

Iskoristite svoj prostor bolje. Povežite sve uređaje s pomoću jednoga gotovo nevidljivoga optičkog kabela, bez neurednih i zapetljanih žica. Nevidljivo povezivanje.

Četiri strane bez okvira

Gledajte svijet kroz svoj vlastiti prostor. Bez okvira oko zaslona osjećat ćete se kao da ste usred scene koja se na njemu odigrava. Gledajte kako svaka scena oživljava.

Najpametniji dosad

Samo se zavalite i uživajte u pogledu.

One Remote Control

Dobivate potpunu kontrolu na svom dlanu. Upravljajte svim povezanim uređajima samo jednim daljinskim upravljačem. Uz glasovno upravljanje više nikad nećete morati listati programe.

Smart Hub

Vidite sve na jednome mjestu. One Depth za vas prikuplja različite sadržaje na jednom ekranu. Na jednostavan način dobijte pristup raznim pružateljima sadržaja i pregledajte umanjene prikaze prije nego što uronite.

Smart view

Jednostavno povežite svoj mobilni uređaj sa svojim velikim ekranom i uživajte u svim svojim sadržajima. Uz aplikaciju Smart View na jednostavan način možete svime upravljati preko svog mobilnog uređaja.

Automatsko otkrivanje

Brže pronalaženje i prepoznavanje svih povezanih uređaja. QLED TV automatski prikazuje nazive uređaja i čini vaš odabir unosa jednostavnim.

Igre

Igre su zamišljene da bi se igrale na velikim ekranima. Streaming prikaz s vašeg računala na TV uređaju moguć je bez dodatnih kupnji ili instalacija. Uživajte u više od 6000 online igara u visokoj rezoluciji za dinamičnu zabavu.

Brand

Samsung

Model

QE55Q7FAMTXXH

Dijagonala

55″ / 140cm

Razlučivost

3840×2160

Smart

Da

Tuneri

DVB-T2CS2 x 2

Dimenzija (ŠxVxD) cm

1225,2 x 788,4 x 303,8 mm

Energetska klasa

B

Jamstvo

2 godine

Back to top