Robot Xiaomi MI Builder

749,00 Kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
Compare
SKU: 11640 Categories: ,

Opis proizvoda

Xiaomi Mi Robot Builder Rover ima 3 načina upravljanja uključujući programiranje puta, rukovanje i grafike. Zabavite se i ostvarite osjećaj uspjeha za svladavanje procesa izgradnje robota. Xiaomi Mi Robot Builder prvi je uređaj takve vrste na svijetu koji izravno koristi senzor pametnog telefona. Ovo otkriće i uspjeh vode igračke za izgradnju u područje pametnih uređaja.
Sadrži 1086 kocki izrađenih od sigurnih materijala u kombinaciji sa sofisticiranom mehaničkom prijenosnom strukturom kako bi se osiguralo učinkovito kretanje i djelovanje. S ovim setom možete izgraditi 3 različita modela: rover, rovokopač i tenk. Glavni upravljač može poslužiti i kao uređaj domaćin i kao uređaj gost.
Ovo je odličan STEM obrazovni alat za djecu, jednostavan, a ujedno i iziskuje potrebu za razmišljanjem prilikom sastavljanja. Opremljen snažnim motorima i ugrađenim fotoelektričnim koderom, brzina i smjer Mi Robot Buildera precizno se mjere.
Jedinstveno grafičko sučelje za programiranje pretvara složene kodove u intuitivne radnje, a pomoću 4 USB ulaza C tipa možete spojiti i dodatne komponente
Set sadrži: kockice za izgradnju robota i upute. Robotom upravljajte pomoću upravljačke palice, žiroskopa ili kontrole rute.Specifikacije:
Bluetooth 4.0, napajanje: 11.1V / 18.3Wh litijska baterija, punjač: 14V / 5V izlaz, inteligentna identfikacija, vrijeme punjenja: 150 minuta                          Preporučena dob: 10+ godina