Perilica rublja Bosch WAJ24063BY

 • EcoSilence Drive™: iznimno energetski učinkovit i tihi rad s jako dugim vijekom trajanja.
 • SpeedPerfect: savršeno čisto rublje uz uštedu do 65% vremena pranja.
 • ActiveWater™ Plus: s bezstupanjskom automatikom za doziranje količine rublja štedi vodu i vaš novac.
 • LED zaslon s jednostavnim upravljanjem osjetljivim na dodir i mnogim dodatnim funkcijama, poput odgode uključivanja i prikaza preostalog vremena.Funkcija za dodavanje rublja: tijekom pranja možete jednostavno dodati zaboravljene predmete
 • Jamstvo 24 mj.
  Energetski razred C
  Kapacitet pranja [kg] 8
  Centrifuga [okr/min] 1200
  Dimenzije (ŠxDxV) [cm] 59.8 x 55 x 84.8

3.420,00 kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +

Serie | 2, Perilica rublja s prednjim punjenjem, 8 kg, 1200 o/min, WAJ24063BY

Udobno tiha i učinkovita perilica rublja s EcoSilence Drive i ActiveWater tehnologijom.

 • EcoSilence Drive™: iznimno energetski učinkovit i tihi rad s jako dugim vijekom trajanja.
 • ActiveWater™ Plus: s bezstupanjskom automatikom za doziranje količine rublja štedi vodu i vaš novac.
 • SpeedPerfect: savršeno čisto rublje uz uštedu do 65% vremena pranja.
 • LED zaslon s jednostavnim upravljanjem osjetljivim na dodir i mnogim dodatnim funkcijama, poput odgode uključivanja i prikaza preostalog vremena.
 • Funkcija za dodavanje rublja: tijekom pranja možete jednostavno dodati zaboravljene predmete.

EcoSilence DriveRazina buke u kući često vam može pokvariti dan. Posebice kada želite večerati u miru i tišini sa svojom obitelji. Bosch EcoSilence Drive tako je tih da ćete čak  moći zaboraviti da vaša perilica rublja radi. Opremljen energetski učinkovitim motorom bez četkica koji optimalno smanjuje nastanak zvuka trenja, radi tiho i ima iznimno dug vijek trajanja.

SpeedPerfectSpeedPerfect je posebna funkcija razvijena za situacije u kojima je vrijeme bitno. S funkcijom SpeedPerfect vrijeme pranja možete smanjiti za do 65%* bez kompromisa s rezultatima. Može se upotrijebiti u kombinaciji s većinom ostalih programa, svim rubljem i tekstilima. Na primjer, odaberete li miješani program u kombinaciji sa SpeedPerfect, možete temeljito oprati do 4 kg miješanog rublja u samo 45 minuta. (*Razlike između trajanja programa Easy Care Programme 40°C i trajanja programa Easy Care Programme 40°C u kombinaciji s funkcijom SpeedPerfect.)

ActiveWater PlusPerilica rublja može vam uštedjeti vrijeme i uložen trud, ali često po cijenu prekomjerne potrošnje vode. Naša tehnologija ActiveWater donosi savršene rezultate, a pritom koristi samo minimalnu potrebnu količinu vode. Ugrađeni senzori prilagođavaju potrošnju vode sukladno vrsti tkanine i količini rublja, dok patentirani bubanj i sustavi indukcije vode omogućuju brže namakanje. Odaberite pranje koje vam pomaže da kontrolirano trošite vodu i jamči bezbrižnost u kući.

 

Funkcija za dodavanje rubljaZabravili ste na dječju čarapu, svoju majicu kratkih rukava, …? Nema veze. Kad ste zadnji put napunili perilicu rublja, započeli ciklus pranja i tek onda ustanovili da ste zaboravili na dječju čarapu ili majicu? S funkcijom za dodavanje rublja, u naše perilice rublja možete jednostavno dodati ili odstraniti odjeću, čak i za vrijeme ciklusa pranja. Jednostavno pauzirajte ciklus pranja i otvorite vrata kako biste jednostavno dodali zaboravljene odjevne predmete u bubanj, a potom nastavite s pranjem. (*Dopunjavanje nije moguće kada je temperatura vode viša od 50° C ili kada je razina vode previsoka.)

Bočna stijenka AntiVibrationNovi dizajn bočnih stijenki nije samo zanimljiva izgleda: sustav pruža više stabilnosti i smanjuje vibracije. Poboljšana izolacija regulira i razine buke pa su Boscheve perilice rublja Logixx i Avantixx vrlo tihe čak i tijekom centrifuge.

 

Super Quick 30Super Quick 30 praktična je metoda osvježavanja lagano zaprljanog rublja u 30 minuta.

 

Funkcija TimeDelay: odaberite kada u narednih 24 sata želite da vaše rublje bude oprano.