Pekač kruha Panasonic SD-ZP2000WXE

  • Pekač kruha sa tvrdom koricom
  • Senzori temperature i digitalni timer
  • Niz programa uključujući opcije bez glutena

1.999,00 kn

Raspoloživo: Raspoloživo odmah
- +
SKU: 15412 Category:

Hrskavo.Ukusno.Domaće
Croustina će oduševiti ljubitelje kruha u vama. Njezina posebna nota ? Najukusnija tvrda korica koju možete napraviti i u kojoj možete uživati kod kuće. S Croustinom možete ispeći sve vrste ukusnog kruga majstorski okruglog oblika. Uz zdrave opcije brine za vas i vašu obitelj, a posebni programi za ijesto za pizzu, tortu ili džem omogućuju vam istinsku kreativnost.

Vaš kruh, vaš izbor
Ne bi li bilo sjajno uživati u fino domaćem kruhu svaki dan – upravo onako kakvog volite s ukusnom tvdom koricom ? S Croustinom možete napraviti bilop koju vrstu kruha jednim dodirom gumba. Oslobodite maštu i napravite proteinski kruh, koricu od palente ili kruh s kurkumom i orašastim plodovima. Vi odlučujete o sastojcima za zdrave i ukusne trenutke.

Revolucionarna domaća korica
S Croustinom donosite pekarnicu u kuhinju. Sada možete peći ukusan hrskavi krug savršeno okruglog oblika. To omogućuje inovativna tehnologija uz savršen postupak pečenja.

Domaće i zdravo
Prilagodite sastojaka aktualnom prehrambenom planu i režimu treninga bez utjecaja na okus. Možete poboljšati svoju svakodnevnu uravnoteženu prehrnu domaćim proteinskim kruhom i drugim zdravim opcijama.

Okus raznovrsnosti
Ako to možete zamisliti, možete i napraviti. Croustina vam omogućuje kreativnost sa savršenim rezultatima. Uspite sastojke, a zatim odaberite jedan od 18 programa. Vaš idealan kruh ispći će se jednim dodirom gumba, od hrskavog kruha cjelovitih žitarica do mekanog brioša. Za mekani kruh odaberite veličinu štruce pa čak i nijansu ako volite svjetlije ili tamnije korice. A zatim možete napraviti ukusnu tortu, džem, ili tijesto za pizzu. Sve je moguće uključujući opciju bez glutena.

Senzori temperature za savršene rezultate pečenja
Savršen kruh zahtjeva savršenu temperaturu. Croustina osigurava konzistentno pečenje svaki put, ne s jednim već dva senzora. Program prati unutarnju i vanjsku temperaturu te se prilagođava i optimizira u svakoj fazi. Odlučuje kada i koliko dugo odmarati, mjesiti, dizati, fermentirati i peći. Bez obzira na klimatske uvjete uživati u istim ukusnim rezultatima.

Spremno kada ste vi spremni
Croustinin jednostavni programator omogućuje vam da birate kada će kruh biti gotov. – do 13 sati unaprijed. Za doručak, večeru ili poslijepodnevni piknik. Vi birate.

Dizajnirano do savršenstva
Pečenje kruha nikada nije izgledalo ovako dobro. Nadopunite svoju kuhinju modernim, elegantnim dizajnom pekača kruha koji je kombuinacija stila i inovacije, inspiriran Japanom i Europom.

Pekač kruha Panasonic SD-ZP2000WXE