Pegla za vertikalno glačanje Tefal DT815E0

  • Ručno parno glačalo bez potrebe za daskom za peglanje
  • Izlaz pare 26 g / min
  • Odvojivi spremnik za vodu volumena 190 ml

569,00 kn

Raspoloživo: Nema na zalihi
SKU: 10991 Category:

Tefal Access steam: Izgledajte savršeno svaki dan!

Za besprijekoran stil bez nabora na odjeći, Access Steam + jednostavan za uporabu za učinkovite rezultate na širokom izboru tkanina.

S 1600 W snage i kontinuirane pare na zahtjev, osigurava savršene rezultate s 20 g / min udara pare za osjetljive tkanine i 26 g / min na Super Turbo položaju.

Aluminijska ploča s keramičkom oblogom pruža bolje rezultate nego ikad, a brzo zagrijavanje od samo 40 sekundi znači da je Access Steam + spreman.

Zahvaljujući revolucionarnom dizajnu i tehnologiji podnice, uklanja nabore u jednom okimitom pokretu, bez potrebe za daskom za glačanje – savršeno za brze i učinkovite rezultate.

Odvojivi spremnik za vodu kapaciteta 190 ml , jednostavan za punjenje, za duge seanse glačanja, kao i priključni vod od 3 m i baza za potpunu slobodu kretanja.

Osim toga, uključeno je pet pametnih nastavaka za jednostavnu uporabu: četka za tkaninu za jednostavnu uporabu na teškim tkaninama, poklopac za paru za uporabu na osjetljivim tkaninama, kuka za vrata gdje možete okačiti vašu odjeću za glačanje, pričvršćenje za nabore za savršene crte na hlačama i putnu torbicu.