Panasonic HC-V180EP-K video kamera

  • 1080p Video sa 60 fps
  • 50x Optički zum i 90x Inteligentni zum
  • 2.7″ LCD osjetljiv na dodir
  • 5-Axis HYBRID O.I.S.+ i Level Shot

1.499,00 kn

Raspoloživo: Nema na zalihi

Panasonic HC-V180EP-K video kamera

Full HD kamkorder omogućuje Vam snimanje u Full HD rezoluciji 1080p, bilo da se objekt nalazi daleko ili u blizini. Sa svojim širokokutnim objektivom i žarišnom duljinom od 28 mm (35mm-ekvivalent) osigurava velki broj subjekata u kadru, a veliki 50x optički i 90x inteligentni raspon zumiranja donijeti će vam akcijski front-i-centar. Za bezbrižan rad, kamkorder nudi stabilizaciju slike u 5 osi i Level Shot funkciju koja kombinira jasne, sigurne i još stabilnije ručne snimke, čak i kad je objekt uvećan. Zoom dvokanalni mikrofon drži korak sa zum objektivom i pruža jasnije snimanje zvuka.

28 mm širokokutni objektiv
Uz 28mm (ekvivalent 35 mm) žarišnu duljinu na najširem kraju, leća omogućuje da stane još više ljudi i više pozadine u kadar kada se radi u skučenim prostorima.

50x Optički zum / 90x Inteligentni zum
Približite se akciji s velikim 50x optički zoom. Kada je potrebno približiti se još više, to možete postići pomoću inteligentne funkcije zumiranja do 90x. Inteligentni zum kombinira digitalni zoom, izoštravanje, i naprednu slikovnu up-scaling tehnologiju za isporuku jasnije fotografije.

5-osni HYBRID O.I.S.+
Stabilizator u 5 osi, hibridni O.I.S + smanjuje zamućenje u vašim videozapisima kada se ne koristi stativ ili drugi stabilizator.

Level Shot
Funkcija Leave shot automatski otkriva i ispravlja nagib u slikama. Može se podesiti na tri različite razine-OFF, Normal ili Strong-ovisno o uvjetima snimanja.

Backside Illuminated Sensor
Senzor pozadinskog osvijetljenja ugrađen je u video kameru i omogućuje vam snimanje u nižim svjetlosnim situacijama smanjenog šuma.

Creative Control Effects
Dodavanje efekata na video služi vam kako bi dalje obogatili svoju kreativnost. Ugrađeni “Creative Control Effects” uključuje Minijaturni učinak, 8mm film, Nijemi film i Time Lapse snimanje.