Panasonic DMC-TZ70EP-S digitalni fotoaparat

  • 12,80 megapiksela
  • LCD ekran 3″
  • WI FI
  • 30,0 optički zum

 

 

2.249,00 kn

Raspoloživo: Nema na zalihi

Panasonic DMC-TZ70EP-S digitalni fotoaparat

Putovanja produbljuju vaše znanje, a LUMIX TZ bilježi detalje.
Fotografiranje epskih krajolika iz daljine ili zumiranje izbliza radi snimanja najsitnijih detalja – LUMIX TZ70 dizajniran je da snima fotografije i pri slabom i pri jakom osvjetljenju. Ovaj je fotoaparat savršen pratitelj kada otkrivate svijet.

Idealni fotoaparat za putovanja
Novi LUMIX TZ70 vrhunski je fotoaparat za svako odredište. Svaka je značajka stvorena za putnika u vama. Od arhitektonskih uzoraka do suptilnih nijansi boja, TZ70 omogućuje jednostavno fotografiranje u svim uvjetima osvjetljenja. Kompaktan je pa ga je lako staviti u džep ili torbu. Kamo god putujete, LUMIX TZ70 obavezno ponesite sa sobom da biste zabilježili svaki detalj.

Pobliže upoznajte objektiv LEICA sa zumom od 30x
LUMIX TZ70 suočava vas s akcijom. Objektiv Leica DC Vario-Elmar od 24 mm odlikuje se optičkom zumom od 30x, stoga ćete uvijek imati intimni prikaz i snimljenu fotografiju tema koje vas zanimaju.

Zapanjujuć pri slabom osvjetljenju – MOS senzor visoke osjetljivosti
Uvjeti slabog osvjetljenja mogu biti problematični, ali uz novi veći MOS senzor visoke osjetljivosti veličine piksela i procesorom slika Venus Engine na fotoaparatu LUMIX TZ70 možete snimati zapanjujuće fotografije čak i pri slabom osvjetljenju. Na fotografijama snimljenim pri slabom osvjetljenju bit će oštriji detalji i manje šuma.

Jasniji prikaz uz tražilo s pregledom uživo
Kamo god vas putovanja odvedu i u kakvim se god uvjetima osvjetljenja nađete, tražilo s pregledom uživo neprocjenjivo je pomagalo. Savršen za kadriranje slike kada uvjeti osvjetljenja otežavaju korištenje LED zaslona, senzor za oči automatski otkriva preference prikaza i prebacuje prikaz slike na tražilo s pregledom uživo. Visoka razlučivost s 1 166 000 točaka i približno 100-postotnom reprodukcijom boja omogućuje stabilno kadriranje i vrhunsku vidljivost u svim uvjetima osvjetljenja, stoga jednostavno možete snimati zapanjujuće fotografije.

Preuzmite kontrolu – upravljački prsten
Upravljački prsten sada omogućuje precizniju ručnu kontrolu ekspozicije, zumiranja i fokusiranja, što znači da se možete koncentrirati na upravljanje zatvaračem drugom rukom. Intuitivni dizajn, precizno fokusiranje i jednostavan, tihi rad omogućuju vam potpunu kontrolu nad svim snimljenim fotografijama i videozapisima.

Preciznost je ključ – ručno određivanje najizraženijeg fokusa
Precizno pripremite savršenu snimku. Ručni upravljački prsten omogućuje besprijekorno upravljanje funkcijom određivanja najizraženijeg fokusa. Označava područje fokusa i dubinu polja da biste se koncentrirali na kompoziciju.

Osjetite akciju – odziv velike brzine
Snimajte savršene slike ili videozapise, čak i najbržih događanja, uz automatski fokus brzine svjetlosti fotoaparata LUMIX TZ70 i uzastopno snimanje velikom brzinom od 10 slika u sekundi. Neovisno koliko je objekt snimanja brz, fotoaparat snima jednako brzo i svaki put bilježi savršeno fokusirane slike.

Snimanje u formatu RAW
Bilježite više detalja kada snimate u formatu RAW. Podaci o slici zadržavaju originalne informacije o boji i osvjetljenju koje je senzor zabilježio, uz minimalnu obradu. Takve visokokvalitetne snimke sada možete izravno obrađivati i bit ćete zapanjeni rezultatima.

Otkrivanje više detalja uz makrofotografiju
Zadovoljite želju za sitnim detaljima snimajući ih makroobjektivom od 3 cm. Pogledajte detaljnije uz LUMIX TZ70.

Snimanje u intervalima
Sa strahopoštovanjem gledajte prirodnu dramu, kao što je izlazak sunca iznad epskog horizonta, uz snimanje u intervalima. Jednostavno unesite vrijeme početka, interval snimanja i broj potrebnih slika, a fotoaparat će učiniti sve ostalo. LUMIX TZ70 snima u intervalima čak i u fantastičnoj Full HD kvaliteti.

Videozapis velike brzine
LUMIX TZ70 sada vam nudi automatski fokus brzine svjetlosti i snimanje videozapisa brzinom od 240 sličica u sekundi. Na taj način pratite svaku brzu radnju da biste kasnije uživali u kristalno čistoj usporenoj snimci.

Stabilnost uz HYBRID O.I.S.+
Fotografije i videozapisi snimat će se uz malo neželjenih kretnji zahvaljujući tehnologiji HYBRID O.I.S.+. Korekcija uz pomoć pet osi automatski otkriva i prilagođava, na temelju pet vrsta pokreta fotoaparata, a ravno snimanje otkriva vodoravnu crtu snimke, čak i ako se fotoaparat nagne. Time ne dobivate samo savršeno poravnate videozapise, nego i uvjerljivo jasne i stabilne fotografije.

Akcija u Full HD kvaliteti
LUMIX TZ70 omogućuje snimanje videozapisa u Full HD kvaliteti, formatu AVCHD ili MP4. Reprodukcija snimljenih videozapisa na računalima i televizorima velikog zaslona bit će besprijekorno visoke razlučivosti.

– 30x – Optičko zumiranje
– MOS senzor visoke osjetljivosti od 12,1 megapiksela – Za prekrasne snimke pri slabom osvjetljenju
– 1920 x 1080p – Snimanje videozapisa u formatu Full-HD