Panasonic DMC-LX15EP-K digitalni fotoaparat

  • 20,1 megapiksela
  • Objektiv LEICA DC VARIO-SUMMILUX F1.4-2.8
  • 4K videozapisi / 4K fotografije / naknadno fokusiranje
  • 3x optički zum

 

 

4.499,00 kn

Raspoloživo: Nema na zalihi

Panasonic DMC-LX15EP-K digitalni fotoaparat

Objektiv F1.4-2.8 LEICA DC u malom kućištu
Kreativnost snimanja fotografija temelji se na svjetlu i počinje s objektivom. Kristalno jasan objektiv F1.4-2.8 24 – 72mm LEICA DC VARIO-SUMMILUX snima fine detalje čak pri slabom osvjetljenju te pruža predivan bokeh efekt za impresivnije snimke. LUMIX LX15 s kućištem veličine džepa i profinjenim izgledom jednostavno bilježi ljepotu svakodnevnog života.

Vrhunska kvaliteta slika: senzor od 1 inča i procesor Venus Engine
Visokoosjetljivi MOS senzor od 20,1 megapiksela i 1 inča snima visokokvalitetne slike s čudesnim detaljima. Bogato osvjetljenje također pomaže pri stvaranju impresivnog bokeh efekta. Kombinacija visokoosjetljivog MOS senzora i procesora Venus Engine postiže snimanje visoke osjetljivosti od maks. ISO12800 / prošireni ISO25600 sa zadivljujućom kvalitetom slike koja nadilazi granice kompaktnog fotoaparata.

Videozapis razlučivosti 4K. Živopisni detalji okruženja Bilo da gledate filmove ili uređujete videozapise, tehnologija 4K pruža daleko intenzivnije iskustvo gledanja koje ste ikad iskusili. Izvorna razlučivost kamere koja iznosi 3840 x 2160 piksela četiri je puta veća od pune HD razlučivosti, što omogućuje prikaz više detalja.

Izravno, intuitivno upravljanje
Prsten za otvor blende omogućuje izravno i intuitivno upravljanje blendom. To vam omogućuje da upravljate bogatim izvorom svjetlosti brzog objektiva LUMIX LX15’s F1.4-2.8 i senzora veličine 1 inč. Dvostruko upravljanje kontrolnim prstenom i stražnjim kotačićem također pridonosi namjeri snimanja. Osim što olakšava ručno upravljanje brzinom okidača, zumom i fokusom, moguće ga je prilagoditi za najčešće postavke.

Zaslon s nagibom fleksibilan je kao i vi
Veliki dodirni zaslon statičnog tipa od 3 inča i približno 1 040 000 točaka zakreće se prema gore za 180 stupnjeva. Omogućuje dinamično kadriranje za umjetničke sminke iz niskih kutova, na primjer za snimanje s tla. Vrlo je praktičan za snimanje selfieja. Čim zakrenete zaslon prema gore, najbolje postavke za selfieje automatski se postavljaju.

Bilježenje trenutaka koji se ne smiju propustiti pomoću fotografija razlučivosti 4K
Zahvaljujući 4K tehnologiji fotoaparata LUMIX LX15, fotografiranje u razlučivosti 4K omogućuje bilježenje savršenog trenutka u 30 sličica u sekundi te odabir najbolje fotografije nakon snimanja. Snimite, odaberite i spremite. Stvorite nezaboravne uspomene pomoću načina rada za fotografije razlučivosti 4K na fotoaparatu LUMIX LX15.

Snimku izradite odmah, a fokus odredite kasnije
Zamislite da imate mogućnost odlučiti što će točno biti u fokusu fotografije, čak i nakon što ste je snimili. Naknadno fokusiranje omogućuje vam upravo to. Snimite prizor, pogledajte sliku i dodirnite dio fotografije kojem želite povećati oštrinu. To je jednostavno, daje zapanjujuće rezultate, a u potpunosti je moguće na fotoaparatu.