Panasonic DC-FZ82EP-K digitalni fotoaparat

  • Broj piksela/Razlučivost senzora 18 Pixel
  • Optički zoom 60 x
  • 4K, WI FI

2.599,00 kn

Raspoloživo: Nema na zalihi

Panasonic DC-FZ82EP-K digitalni fotoaparat

Ultraširoki objektiv i dinamički zum od 20-1200 mm
Zabilježite sve, bilo blizu ili daleko. Objektiv sa zumom od 20 do 1200 mm i mogućnost snimanja 4K videozapisa/fotografija osigurat će vam bilježenje svih onih brzih situacija vani.

Razvoj „bridge“ fotoaparata ide dalje
„Bridge“ fotoaparat LUMIX FZ82 slobodno se može nazvati „svestranim“. Fotograf i ambasador za LUMIX Jacob James otkriva šareni i živopisni život na ulicama Tel Aviva koristeći LUMIX FZ82.

Podrobnija predviđanja
Širokokutni objektiv od 20 mm omogućuje slikanje zadivljujućih pejsaža na širokim panoramskim slikama. Za više detalja možete koristiti 60-struki zum za hvatanje trenutaka koje ne možete ni vidjeti.

Proživite pustolovine ponovno
Ponovno proživite omiljene neponovljive trenutke tako da najveće pustolovine i najvažnije životne korake uhvatite fotoaparatom LUMIX FZ82. Način snimanja 4K videozapisa četverostruke je razlučivosti od Full HD-a. Sjajna kvaliteta za brze akcije i uzbudljive scene.

3-2-1 KRENI!
Olakšajte si kvalitetno fotografiranje u dinamičnim i brzim okruženjima. Snimite kratak 4K videoniz s 30 okvira u sekundi i spremite omiljenu sliku kao sliku visoke razlučivosti na fotoaparat. Savršena značajka za hvatanje vaših pustolovina.

Snimite prekrasne noćne slike

Snimku izradite odmah, a fokus odredite kasnije!
Fotografiranje bez razmišljanja o fokusu. Na temelju najnovije 4K tehnologije, značajka naknadnog fokusiranja omogućuje vam da odredite područje koje želite u fokusu čak i nakon fotografiranja. Uz značajku prilagodbe fokusa lako možete odabrati nekoliko točaka za fokusiranje na istoj slici što vam omogućuje veću kreativnu slobodu. Značajka koja vam daje vremena da se fokusirate na najvažnije stvari u životu!

Sigurno i kristalno jasno
LUMIX FZ82 savršeno vam sjeda u ruku zahvaljujući sigurnoj i ergonomičnoj dršci. Zahvaljujući tražilu uvijek imate jasan pregled okruženja čak i uz jaku sunčevu svjetlost. „Bridge“ fotoaparat za svakoga, savršen suigrač u pustolovinama.